Jump to content

2010.06.13. Koncert: *KC Grad, Beograd* The Ocean (Nemacka) & Consecration

Recommended Posts

Posted

Hteo bih da primetimo kako sam ja imao najkulju kartu: 042. :cool:

Danilo me je prijatno iznenadio svojim Stratom.

Mnogo lep zvuk i zanimljiv muzicki zaokret u novim pesmama, cini mi se da sam u prvoj cuo dosta uticaja Pink Floyd-a, ali ukupno slabija svirka no inace.

Drugacije vokalne deonice bi verovatno vise prijale u ovom novom materijalu. Drago mi je sto je odsviran Rinasek. :meshuggah:

The Ocean me je iznenadio svojom preciznoscu. Uzivo zvuce kao pazljivo ritmicki koordinisana lavina! Odlican zvuk, sjajan, ludacki bubnjar (skidam kapu i shisham se na celavo), prigodan growl.

Zaista mi je prijalo ovako nesto jer od poslednje svirke Consecration-a nisam bio ni na jednom metal koncertu. Cista energija. Kao sto Atheist rece, pravi svetski bend. Mnogo je rada tu ulozeno i to se cuje. Odlicno vece! :rockdevil:

Posted

hvala svima koji su bili, nama je bilo super kako je sve ispalo :pivopije:

the ocean su odusevljeni koncertom / publikom / beogradom, duplo vise nego proslog puta i naravno, hoce opet da dodju :smile:

ako na jesen ne budu radili turneju kao predgrupa oceansizeu, uradili bi solo neku turneju po istocnoj evropi... robin je u fazonu da bi sledeci beogradski koncert morao da bude u subotu i da pritom imaju sledeci dan slobodan da bi mogli da bleje po gradu :D

• Upvote 3
Posted

Inače, Robin je sutradan na svirci u Trnavi razbio glavu skačući sa stejdža, 7 šavova :lol:

ja sam očekivala da će nekog još u beogradu umlatiti tom svojom gitarom. kralj.

Posted

haha stvarno su uzivo jedan od najzanimljivih bendova.

meni je prvi cert bio bolji, al valjda zbog toga jer nisam znao sta da ocekujem

pa su oduvali skroz.

Nego sto je gitarista posle svirke bio nadrkan, il sam se ja istipovo?

Posted

ja sam očekivala da će nekog još u beogradu umlatiti tom svojom gitarom. kralj.

mene je samo udario glavom, gitaru sam uspesno izbegao u vise navrata

Posted

hvala svima koji su bili, nama je bilo super kako je sve ispalo :pivopije:

the ocean su odusevljeni koncertom / publikom / beogradom, duplo vise nego proslog puta i naravno, hoce opet da dodju :smile:

ako na jesen ne budu radili turneju kao predgrupa oceansizeu, uradili bi solo neku turneju po istocnoj evropi... robin je u fazonu da bi sledeci beogradski koncert morao da bude u subotu i da pritom imaju sledeci dan slobodan da bi mogli da bleje po gradu :D

dovedite ih sa oceansizom :D

Posted (edited)

mene je samo udario glavom, gitaru sam uspesno izbegao u vise navrata

NEMOJ SLUČAJNO DA SI OPRAO MESTO GDE TE JE ODALAMIO!!!!! :P

Edited by feyd
Posted

ne znam ko ce da plati cenu karte od 30 evra :smile:

ja znam par koji bi platili sigurno, ali nažalost ne bi bilo više od 25 ljudi ukupno, zajedno sa bendom :bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...