Drogarito Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Pics or it didn't happen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Pics or it didn't happen Mrzi me da slikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 E ovi iz SKC su carevi,počela je prodaja karata,malo više od dva sata zakašnjenja... Da li moze neka dobra dusa da mi odgovori kakav je Soulfly uzivo jer ih nikada nisam slusao? I malo obavetenje:Koje je hitno za karte neka ide u Eventim, jer na blagajni SKC kazu da jos nisu dobili a za Dom omladine nisam pitao. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 karte su u skcu ostavljene u 10 jutros, tako da ne znam kada ste vi to bili... u 7 ujutru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) karte su u skcu ostavljene u 10 jutros, tako da ne znam kada ste vi to bili... u 7 ujutru? Nisam bio ali sam zvao u recimo 15 do 10h tako nesto i tada mi rece neko na blagajni da ne zna kad ce biti.No nebitno vazno je da su stigle i da ce SKC biti pun! PS Jel zna neko gde da se nadju lyric za najnoviji album Omen? Ceo net pretrazih al nista?!? Edited June 11, 2010 by Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surovi Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Bice ovako: Soulfly otkazan SVI Koji su kupili Karte mogu da slusaju ostala 3 Benda (za iSte pare??)-Naravno:Pogledaj kolika je cena karte!!! -------------- Druga Varijanta: Soulfly je dosao da pravi Buku-Krs i Beda od koncerta. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 (edited) ljudi da niste vi malo bolesni u mozak ? sta vam nije jasno tacno? ne valja kad skupo, ne valja kad jeftino, ne valja kad 1500rsd, ne valja nista... Edited June 11, 2010 by Frubi_ZMIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floyd Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Karta je kupljena! jesi uzeo u mungosu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Šta ti je Frubi, pa ko kuka ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 TO mu je profesionalna deformacija naviko da se brani haha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Kupljene karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 jesi uzeo u mungosu ? Jesam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 U SKC-u više nema Frubi šalji novu turu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 (edited) e jbg. tek u ponedeljak, proverite Felix i Dom Omladine ! Sad su mi javili da su u skc-u sve karte rasprodate ... !!! Pozdrav svima, ceo kontigent karata u SKC-u za koncert SOULFLY-a, je rasprodat, danas u toku dana, jedino na blagajni Doma Omladine možete kupiti kartu za koncert. Blagajna Doma Omladine radi do 20h.!!! Edited June 12, 2010 by Frubi_ZMIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
archsound Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Ja uzeo u Domu Omladine sinoc, bilo je jos karata tako da pogledajte tamo. Ne verujem da ce jos dugo biti karata po ceni od 500 din. tako da pozurite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Sutra cu skoknuti do Doma Omladine po kartu, valjda ce biti, ako ne, znaci, da gledamo od ponedeljka u skc-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 sutra ne radi nista, tako da ... u ponedeljak eventualno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Hvala, taman bi' se propisno zajebao xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Nema vise karata??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 Nema vise karata??? Nema u SKC-u, na blagajni Doma Omladine ima. To pricam za ove karte od 500rsd. Od ponedeljka bice karte 600rsd. Vidimo se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 a jeste, kao prodato je svih 200 karata za jedan dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 http://www.soulfly.com/tourdates Nema Srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 (edited) Ja sam malocas uzeo u kartu u Domu Omladine za 500 dindzi, minut pred zatvaranje blagajne. Tako da mislim da ce tih karata(od po 500 dinara) biti i u pondeljak na blagajni Doma omladine. EDIT: svaka cast organizatorima za ceni karte, ja najverovatnije dovlacim dvojicu ortaka od kojih jedan ne slusa nista brze od hevy-ja, a drugi ni ne slusa metal, ali sam ih izmaltretirao da dodju da podrze koncert, ako se ovo ne rasproda stvarno nam ne treba vise nikakve koncerte organizovati Edited June 12, 2010 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Karta kupljena u domu omladine ! Vidimo se na koncertu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Ja sam malocas uzeo u kartu u Domu Omladine za 500 dindzi, minut pred zatvaranje blagajne. Tako da mislim da ce tih karata(od po 500 dinara) biti i u pondeljak na blagajni Doma omladine. EDIT: svaka cast organizatorima za ceni karte, ja najverovatnije dovlacim dvojicu ortaka od kojih jedan ne slusa nista brze od hevy-ja, a drugi ni ne slusa metal, ali sam ih izmaltretirao da dodju da podrze koncert, ako se ovo ne rasproda stvarno nam ne treba vise nikakve koncerte organizovati tako je bratac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts