Uruk Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) Meni je koncert super bio, Max se raspadao, ali to sam i ocekivao, ali je ostatak benda bio na nivou a i publika takodje, tako da je meni bilo ekstra. Nisam ocekivao da sviraju Attitude i Territory, tako da ekstra, jedino mi smeta sto su skratili Jumpdafuckup. I plus mi je super legao onaj Isis sto je tonac pustao na pauzi izmedju bendova. Edited June 30, 2010 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 (edited) Za 600 dinara mi je bilo super, i nadam se da ce jos biti ovakvih akcija s cenom karata. Bas me zanima koliko je ljudi bilo... Edited June 30, 2010 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Čini mi se da je bilo više nego na Skunk Anansie, bašta je bila krcata. Sjajno. Definitivno je cena karata presudna za posećenost koncerata. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Sad bi mogao jedan Black Dahlia Murder za 500 kinti, am I rite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Lesnar Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 DEBELIIIIIIIIIIIIIIIIII http://www.facebook.com/photo.php?pid=333294&id=100000465794078#!/photo.php?pid=333300&id=100000465794078&fbid=136342189724640 Veca atrakcija od svega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Da nije bilo mnogo dobra ekipa, koncert bi bio apsolutni promasaj. E moj Maxe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Lesnar Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 on je na pocetku bio u jakni ??? kako mu nije bilo vruce Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 matori se jos ne popravlja, znaci... gledao sam ga u hali sportova (sjajan koncert), pa u skcu- tu se vec videlo da otaljava. ceka se sepultura, tad ce se valjda malo trgnuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
killy Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 on je na pocetku bio u jakni ??? kako mu nije bilo vruce pod stare dane, ljudima je sve hladnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okudzava Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Gledah ih 2004 na djavi, haos svirka -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
killy Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Jel ima nekih slika od sinoc ili snimaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 circle pitovi, wall death... i ono hardcore igranje gde ljudi mlataraju rukama ko debili nisu mi jasne te idiotske novotarije.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Dajte snimke nekih sutki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHe NecromasteR Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Sutke su bile vrhunske, ponosan sam na naduvenu nogu i par lakata koje sam dobio po nosu. Toncima svaka cast, ono drvo na sred dvorista je bilo ogroman izazov verujem. Negde se nije culo nista, negde se culo sve, a u prvim redovima ti je bilo svejedno! Pozdrav ekipi koja je do ranih jutarnjih sati (5-6am) blejala u parku iza SKCa, a posebno mladim damama kovrdzave kose. BLOODBATH AND BEYOND!!!!!! p.s. fegeti ladno nisu svirali troops of doom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anglahell Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Dobra svirka! Na stranu sto se Max raspao malo, sve u svemu bilo je dobro. Svirali Roots, Territorry, Eye For An Eye, Back To The Primitive, Prophecy... odgovarajuće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ja nisam primetio ni u jednom trenutku da je bio Circle pit... Bili su Moshovi, Wall Of Death, i ono hardcore igranje gde ljudi mlataraju rukama ko debili, al circle pit gde svi trce u krug nisam bas video Ja u sutci umalo naocare da izgubim, svakih 3 sec sam morao da ih vracam na mesto Jebem im mater pedersku, ja bih ih izbacivao s koncerata zbog tog sranja. Ali, ne mogu da verujem da ljudi ne mogu da se strpe i naprave lep circle pit (a ni wall of death), nego se barem njih trideset kurcilo i nije mrdalo iz sredine, umesto da to izgleda kako dolikuje. Iapk su kelti po sutkama nenadjebivi Od snimaka sam jedino ovaj nasao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate squad Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 nisu mi jasne te idiotske novotarije.. Ni meni niti ucestvujem u istima, ali da su novotarije, i nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 I meni ide ta vrsta hardcore mosha na kurac, za vreme amon dina popio sam pesnicu po oku od jednog od tih mentola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Zato se lepo popneš na šank, gledaš kako se stoka mlati i uživaš 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 koncert je sve u svemu bio dobar. bez obzira sto nisam ljubitelj tog zvuka i sto sam vise za staru skolu... iznenadila sam se brojem ljudi. a atmofsera je bila fenomenalna. meni su prijale stvrai poput Prophecy, Roots Bloody Roots, Blood Fire War Hate, Territory... U onom liku od sinoc nisam mogla da prepoznam 1% maxa iz 80ih... sto je malo. razocaravajuce, ali ljudi se menjaju nabolje/nagore + nije bilo nista od legendarnih stvari. mada je i bilo za ocekivati:pivopije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Zato se lepo popneš na šank, gledaš kako se stoka mlati i uživaš Rado bih ja ali ne moze kad me povuce atmosfera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 I meni ide ta vrsta hardcore mosha na kurac, za vreme amon dina popio sam pesnicu po oku od jednog od tih mentola Ja sam popio koleno u naocare dok sam vezivao pertle od jednog majmuna, posle smo mu ja i ortak jebali sve po spisku... A i bila je situacija gde sam gurnuo jednog ogromnog nabildovanog lika koji se skrsio ko najveca picka, pa je bio u fazonu "dodji ovamo da ti jebem kevu". Ma stoka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Doneses vuvuzelu na koncert pa dunes u uvo jednom nekome ko se tako ludira. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancalagon Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ja sam popio koleno u naocare dok sam vezivao pertle od jednog majmuna, posle smo mu ja i ortak jebali sve po spisku... A i bila je situacija gde sam gurnuo jednog ogromnog nabildovanog lika koji se skrsio ko najveca picka, pa je bio u fazonu "dodji ovamo da ti jebem kevu". Ma stoka... Sta da ti kazem sem idioti, ti isti likovi na hardcore koncertima su mirni ko ekskurzija iz neke osnovne skole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sha Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Najgore je što ima naloženih likova (govorim generalno za koncerte "tvrđe" muzike, ne samo za ovaj sinoć) koji svesno i namerno ciljaju na to da udare i povrede nekoga. Potpuna glupost. Zbog takvih stvari sve češće biram da stanem negde gde je mirno i posmatram koncert k'o čovek. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts