MegaDave90 Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 400-500 dinara je bio kada su svirali u Dangubi. Quote
kuruz Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 супер, морам да узмем преко некога од другара који су у НС Quote
Buried in Smoke Posted May 21, 2012 Author Report Posted May 21, 2012 500 kinti je disk, ima ih u mungosu jos. sto se tice datuma, jbg zakazali smo jos ranije, a manje vise slabo pratimo fudbal pa se poklopilo.. btw, svirka je odlicno prosla, dvoriste je bilo puno uprkos cinjenici da je taj dan bila i noc muzeja u gradu i finale lš Quote
Buried in Smoke Posted May 24, 2012 Author Report Posted May 24, 2012 (edited) intervju za novine iz bangladesa http://www.daily-sun...file_name=tab_1 strana 24-5 Edited May 24, 2012 by Buried in Smoke 1 Quote
Buried in Smoke Posted June 1, 2012 Author Report Posted June 1, 2012 eto i nas na explosivu. inace, uskoro snimamo novi singl i spot, stay tuned 1 1 Quote
Buried in Smoke Posted June 20, 2012 Author Report Posted June 20, 2012 nova stvar gotova, uskoro i spot! svirka u petak: http://www.rocksvirke.com/vesti/najave/2300-grate-concrete-sun-gernika-i-pry-u-route-66.html Quote
Frenki Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 Pozdrav i podrska momcima iz prejebeno opasnog benada Concerte Sun! Drago mi je sto je moj prvi post na ovom forumu bas na ovoj temi. Sinoc nazalost iako pun zelje i motivacije da dodjem na vasu svirku u r66, zbog nekakvih licnih gluposti nisam to uspeo. Nadam se da je svirka bila odlicna i da ste vi zadovoljni. Gledao sam vas onomad u NS kad ste svirali u New Yardu, bilo je odlicno iako je po mom ukusu mali to prostor. Svaka cast i nemojte odustati. Nadam se da cete uskoro ponovo svirati u NS, sigurno dolazim! Ziveli. Quote
Vuk Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 Dajte neki BG datum ili neshto u blizini, napokon da vidim Quote
Buried in Smoke Posted June 25, 2012 Author Report Posted June 25, 2012 @frenki - hvala puno! svirka je prosla super. steta sto nisi mogao da dodjes, ali bice jos prilike. sto se tice novog sada, ako planiras na exit svrati na explosive stage, sviramo u nedelju. @vuk - bili smo u dangubi pre par meseci, trenutno nemamo nikakvih planova za bg.. bice, samo pitanje vremena Quote
Maunator Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Zvuk vam je sinoć na Explosive-u bio odličan, kao i scenski nastup. Obe nove stvari što ste svirali su super, mada mi se na prvo slušanje više svidja Two Brothers From Different Mothers(valjda nisam omanuo naslov). Uglavnom - sve na vrhunskom nivou, redneksi Quote
Frenki Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Kakava je ovo svirka u NS sutra? Kad to pocinje? Sto niste to malo bolje razglasili. Ja sad procitao na fb i nista mi nije jasno. Quote
oNe Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 To je na oficircu - plaza ona levo od zeleznickog mosta (kad gledas ka PEtrovaradinu). Svirace oni i Prolece. Ide se samo tako! Quote
Buried in Smoke Posted August 13, 2012 Author Report Posted August 13, 2012 eto oNe me je pretekao, imamo novi spot.. od mog poslednjeg javljanja smo svirali na oficircu ovde u novom sadu, u šidu (metal day na trgu), na exitu i na szigetu.. ovaj sziget je prebrutalan. ja sam bio prvi put, ali sledece godine cu gledati da odem svakako. eo dva klipa sa szigeta: inace, pocinjamo lagano da sklapamo materijal za unplugged, to je sledece sto radimo.. 2 Quote
banedeathmetal Posted August 15, 2012 Report Posted August 15, 2012 Cestitke za Sziget + novi spot! Inace, moram samo da kazem - jbte, Strale je ovde ORIGINAL Anselmo haha! Zaboravih na ovo, bese i to dobra svirka, mada na ovogodisnjem Exit-u ste definitivno objasnili neke stvari! Samo napred! [media=][media=] [/media]![/media] Quote
Buried in Smoke Posted August 16, 2012 Author Report Posted August 16, 2012 a bice i zr kad tad hvala puno bane! Quote
Talvi Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Pošto Mijat slabo zalazi na forum ovih dana, da znate da su momci izradili izrazito zajebane maje za 900 dinara: Quote
Јарослав Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Вероватно се позади наставља "prostitute". Иначе, мајица је пребрутално предобра. Quote
Talvi Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Nema ništa na leđima. E da, i ženske majice imaju. Quote
Recommended Posts