Vuk Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 (edited) Pa, ako su se rastali "na ljuto", ne znam kako je najbolje da ih zove... drugari vishe nisu. Mada je to bzvz :/ Edited February 5, 2014 by Vuk Quote
BLAGOJE Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 nemojmo biti skromni, kad moze neki tamo vranjkovic mozes i ti nes' jebat' 1 Quote
Helle Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 love this song.. RESPECT!! \m/ 1 2 Quote
Buried in Smoke Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 e da znaš da sam razmišljao da prodam i les paula i njega pa da vijam nekog gibsona. ali to je još sve samo teoretski.. si zainteresovan? @hellenoir - thx Quote
Vuk Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Pa pazi, te dve gitare vrede vishe nego 3 LP Custom-a, ali se ne ceni domaci majstor. Ja imam svog Mirka Tasica, a cenim da se ti od explorera ne bi rastao bez bar 1000 jura, koje ja sad nemam xD Quote
Buried in Smoke Posted February 5, 2014 Author Report Posted February 5, 2014 da slabije drže cenu, to sigurno.. mada ih još nisam ni provozao po oglasima pa ti ne znam tačno reći za ove dve. a što se cene tiče, tako nekako, da.. Quote
Sale B.C. Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 nisam baš u toku ko je ko u bendu (kreativno), ali koliko shvatam glavni autori nisu više u bendu i to nakon što su smislili i snimili novi album? Quote
Lou Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 70s style power trio sastav koji će svirati masni stoner bluz (ala earthless) Opa. Nadam se da će vam to poći za rukom, mada sam ja jurio ljude da slušaju bend i niko živi ne daje pišljiva boba, amateri. Quote
Јарослав Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Earthless je klasa, samo ne znam koliko su ljudi ovde zagrejani za takvu svirku. Quote
Lou Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 A i tebe sam jurio, izgleda da si se odazvao. Ako dolaze na Seven That Spells, ne može loše da im legne. Quote
Јарослав Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 ima istine u tome. bilo bi lepo da ova ideja urodi plodom. Quote
Buried in Smoke Posted February 8, 2014 Author Report Posted February 8, 2014 kontam i ja da to sluša mali broj ljudi kod nas, ali trenutno samo želim da ispoljim to što muzički osećam bez prevelikog opterećivanja sa komercijalnim aspektom cele priče.. samo se uštekaj i piči, šta god izađe. svirao sam u bendu koji ima težnje da se komercijalno ostvari koliko je to moguće kod nas, sad hoću samo da sviram i da ne razmišljam.. a osećam da sam svoj na svome u tom nekom okviru, nešto slično tome što oni sviraju. videćemo, to je sve još uvek samo ideja, ali nadam se će zaživeti. 5 Quote
kuruz Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Alogia, Despot i The Stone na istom mestu biće nereda Quote
Јарослав Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 The Stone su prvog, a ovo dvoje drugog dana Quote
Talvi Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 http://www.serbian-metal.org/vesti/4749/concrete-sun-prestaju-sa-radom/ Quote
Lou Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Prva pomisao mi je bila: logičan ishod kada ode čovek koji je napisao album. Druga, nakon čitanja svega: odakle priča da su sa svima u dobrim odnosima? Bonus: Mikemanon05/11/2014 Eto sta se desi kad frontmen postane potpuno pussy-whipped… steta… Quote
Vuk Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Mijat bi mogao sada opet da se baci u neshto juznjachko. 1 1 Quote
Lou Posted November 5, 2014 Report Posted November 5, 2014 Ili da ostvari onu zamisao sa bendom u fazonu Earthless, navijam za to. Quote
Recommended Posts