Haos sam ja Posted April 16, 2021 Report Posted April 16, 2021 Gde bre Generala na šabanski hip hop? On treba na avangardu. 1 Quote
KazimKazim Posted May 28, 2021 Report Posted May 28, 2021 Kakvi su ovo Beban uticai 😆 Ae, kao da uradi nesto novo, ali mislim da su joi neportrebni ovakvi vidovi eksperimentisanja Quote
VoivodBG Posted May 29, 2021 Report Posted May 29, 2021 Što se pesme tiče, ima jaču poruku od bilo kojeg domaćeg alternativnog benda sa naše scene. Pride tekst ima i nešto da kaže. Što se spota tiče, u redu je. Nije ništa specijalno, ali za naše uslove, korektno. Bilo bi bolje da su jača dupeta, ali šta da se radi. Quote
Kumodraski Vo Posted May 29, 2021 Report Posted May 29, 2021 Mimi ima sta da kaze? dobro bar je prestala o pusenju kurca.. Quote
VoivodBG Posted May 31, 2021 Report Posted May 31, 2021 Evo Vole, da se primiriš, esencija svega: Oću pare neću da radim!!!! Quote
VoivodBG Posted July 25, 2021 Report Posted July 25, 2021 igramo se s vatrom kao da je srce vatrostalno Samo mi znamo da se gasiramo samostalno pravimo vam rejv pod satrom harmonika svira TEHNO Nema tu levo desno Svi vole kad je tesno Stopim se s lepom pesmom Pa se topim s lepim deckom Quote
vudun Posted August 21, 2021 Report Posted August 21, 2021 I ova kurtončina od teme da se obriše . . . Quote
KazimKazim Posted September 10, 2021 Report Posted September 10, 2021 NOT SO FAST I jos dva bengera naravno, oduvalo sve, Srbi na traktorima Da, Kreso ocaino zvuci...toliko od toga kako e lako tvrdim reperima da naprave trep pesmu 😁 Voiko opet tata mata...mada i sam e ko coek priznao da ne bi znao narodnjak da napravi...nairealnia glava, rispekt Quote
Haos sam ja Posted September 28, 2021 Report Posted September 28, 2021 Surreal sa bendom u petak u Kuglašu, ako neko voli Quote
VoivodBG Posted July 3, 2022 Report Posted July 3, 2022 Tehno nas przi mlad si izdrzi Guram se po guzvi snimam sve ko fuji Nisam hrvat al ne kužim kada 4 dana spojim Znojim se ko vodopad Pre zurke dzepove punim Uzmem ludilo glumim Brate oko mi curi Gradjen ko tajson fury uvek nesto u zurbi Uzmem pljuge na pumpi uvek vozim ko ulid U londonu srbi crnci u parizu Dobra si dobra si prastam i sidu Kad raskines s njim imaj mene u vidu Udjem u tunel i Caste me lindzu caste me pice Sirim se po klubu i kad nemam pokrice Svi su gasu ali nama bolje bice Kuja nasla je decka odma instagram brise 1 Quote
Recommended Posts