Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Fin izbor piva, korektne cene i pilece belo za 400d.

Nije mi jasno cemu forsiranje reklama za vreme svirke.

Ana je jako sexy kada krene sa solazama :wub:.

Edited by 23/16
Posted

London Beer 150 dinara

koje sranje od piva :puke: za izbegavanje! :da: Platan nije loše, a probao sam i neko Irish tamno - ovo je onako, ni dobro ni loše.... ići ću u petak/subotu najverovatnije da probam još neko pivo, ajde preporučite nešto :pivopije:

a svirka je bila fenomenalna, Ana (:wub:) svira pa ubija + House Burning Down :muzicar:

Posted (edited)

Sto se piva tice :

Paulaner - mutni je xtra, svetli je krsh

Platan - ok

London Beer - shit

sva vocna - shit

Black turtle - ok

Palm beer - prilicno dobar ukus, malo cudan aftertaste

Irish Dark Alf - svetlo odlicno, crno prosecno

Ruski kvas - ocaj

Veibgold - odlicno

Chevalier - svetlo je lose, crveno je slabo ... inace nikada do sada nisam pio francuska piva i verovatno vise nikada ni necu

U jednom trenutku sam pio 3 razlicita piva i trudio se da se ne ispolivam, nije ni cudo sto me glava boli.

Edited by 23/16
Posted

Ruski kvas nije pivo!

U pravu si, nije ;).

Sto je najgore, dok sam bio mladji voleo sam ponekad da ga popijem.

Sada sam uzeo 2 gutljaja i nisam mogao da "isperem" ukus pola sata.

Preslatko.

Posted

Sto je najgore, dok sam bio mladji voleo sam ponekad da ga popijem.

Sada sam uzeo 2 gutljaja i nisam mogao da "isperem" ukus pola sata.

Preslatko.

Meni ja taj ruski kvas ok! Malo mi je kiselkast, ali mi nije sladak. Dok mi je Tut-gut bio mnoogoo bolji dok se proizvodio...

Posted

sta znam, meni je bas super.

mada ja sam neko ko obozava suvo grozdje u tartar sosu i palacinke sa slanim sirom i visnjama pa mozda i nisam neka referenca....

Posted

Heh, ja sam skoro prvi put probao, drugovi kupili iz zajebancije i uopshte mi se nije svidelo. Nego, sutra palim u Bg da se i ja malo veselim na Beer Festu preko vikenda - Pankrti, RATM Tribute, Celtsi, Siddharta, Sunshine, ostalo me i ne interesuje. I mnogo alkohola naravno :]

Posted

utisci:

jeziva guzva (nemojte ici na ulaz br.3), krs od ozvucenja, pivo po prihvatljivim cenama, odlicni nastupi starih kuka (corba, blaza...)...

vredi otici, naravno. cak sam pio i bip pivo, cisto zbog tradicije :mrgreen:

posle 4, 5 komada preporucujem enterprise, a potom gadjanje vazdusnom puskom

Guest zippo1
Posted

poz ljudi

bio sam sinco i bilo je extra

pitanje

Obozavam beer majice :D

Sem onih sto imaju u suvenir radnji.....jer neki stand davo neke kupone/pecate/umzes nekoliko piva...i dobijes neku spec majicu?

I ako jste koji stand?

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Niksicko - setaju promoterke u zalenim suknjicama i nude besplatne kobaje/majice :).

Dam im ja kobaju bez majice i z beli mustard.

Kakve su šanse ubaciti dvolitre preko ograde,a da ne moraš se biješ s obezbeđenjom?

koja strana je najnezaštićinenija?dolazim većeras sa moim kulovima pa da znam.Već pijem od jutros u 6,a i oći su moje mutne od dima.

• Upvote 2
  • Downvote 12
Posted

Prosle godine bila dvojica Iraca kod nas u Nisu na razmeni studenata, pa ajde otisli oni na beer fest, culi ok zezanje (ja nisam bio). Sve u svemu, bilo im ok, bio i stand sa guiness pivom, oni probali, kazu krdza najveca, pitali one tamo sa standa gde nabavljali to pivo, oni se pogubili nesto, nisu im odgovorili i tako. Uglavnom ovde se ubijali sa niksickim i lav pivom, pili mesto vode, kazu da mogu da se mere sa guinessom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...