haiduk Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Pozdrav! Moje ime je Luka Milojica: muzičar iz solo-grupe "Haiduk". http://www.haiduk.ca Upravo živim u Kanadi ali sam od Srpskog porijekla: rođen u Banja Luci i uzrasto u Prijedoru. Januar 2010, osnovao sam solo death/black metal project "Haiduk" i u svojoj muzici pokušavam da uključujem Slovenske/"Slavic" teme i folklor. (Nadam se da je uredu da oglašavam svoju muziku u ovom forumu.) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Za promociju albuma "Plagueswept", šaljem poštom dvije BESPLATNE kopije za prva dva člana YuMetal.net koji me PM ili e-mail!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daj te mi svoje ime + kućnu adresu i poslaću CD!! "HAIDUK is a new solo-project that plays a raw form of death metal, based out of Calgary, Canada. http://www.haiduk.ca To promote the release of Haiduk's 1st demo-album "Plagueswept", I am mailing out 2 FREE COPIES to the first 2 metalheads from YUMetal.net who are interested!! "Plagueswept" contains 8 songs/30 minutes of unique atmospheric death metal. PM me (or e-mail: [email protected]) for a copy!! Comments and feedback welcomed!" Slobodno komentirajte i dajte mi svoje misljenje! -Haiduk Quote
Apeiron Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Dobrodosao na forum prijatelju, naravno da je u redu da postujes na ovom podforumu, samo, tema ce biti prebacena na Demo podforum u sklopu domace scene, jer nemas jos uvek zvanicno izdanje. Pozdrav i samo napred Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 To mi kazi ludi milojica samo tako nastavi!!! 1 Quote
Phil Schneider Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 sve je to super, jebe keve samo ispravi: "Comments and feedback welcomed!" na Comments and feedback are welcome! Quote
Mathenigma Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) Samo napred! Podrska. Ujedno se javljam za disk Edited June 30, 2010 by cloudkicker Quote
haiduk Posted June 30, 2010 Author Report Posted June 30, 2010 (edited) Hvala vam za 'support' i komente! Imam jos jednu besplatnu kopiju albuma da posaljem, javite se sa informacijom (ime+adresa) i vasa je!! Nastavite podrzavati metal!! "horns up forever!" Edited June 30, 2010 by haiduk Quote
Recommended Posts