Jump to content

Recommended Posts

Posted

eto, kažu naslov i podnaslov

iz Beograda sam, ne volim produkte Apatinske pivare i voljan sam da se odreknem njihove ambalaže zarad one iz pivare "Čelarevo" :D

može primopredaja od nedelje

063 85 217 48

Vuk

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

Jbg, nakupilo se, a u prodavnicama baš smaraju sa time čije faše menjaš za čije :/

• Upvote 1
Posted

Nikšićko iz CG je odlično. Ova Apatinska blasfemija nije. Ako imaš "Lav" ambalažu, daj da sredimo neku zamenu, pošto flaše "Jelena" prolaze i za "Nikšić" :)

• Upvote 1
Posted
:haha: meni ovo smešno. Ja sam dao plus, a i ne pušim. Osim kad popijem, tad ne garantujem... Čekaj, ne! :haha:
Posted

Nikšićko iz CG je odlično. Ova Apatinska blasfemija nije. Ako imaš "Lav" ambalažu, daj da sredimo neku zamenu, pošto flaše "Jelena" prolaze i za "Nikšić" :)

Тамно није лоше. Јебига тек кренуло. Још имају времена да га покваре.

Posted

Manimo se zajebavanja, minusa i rasprava o kvalitetu piva.

Ja hoću da isposlujem zamenu, a vi možete da pomognete tako što ćete da poslujete sa mnom ili možete da pitate nekog poznanika ako je voljan da trampi :)

Pokušao sam da podvalim u "Tempu", ali sam izduvao za akciju :/

• Downvote 1
Posted

Nije više ni Lav ono što je bio ranije. Otkako su uveli nove flaše, ukus je znatno drugačiji, a moram da priznam da ni posledice ispijanja nisu tako bezazlene kao dok je bio u staroj flaši. Valja kupovati neko strano pivo, nema leba od naših. Evo, počeli Staropramen da reklamiraju, probao sam crno točeno u Pešti i mislim da nikad nisam pio nešto bolje.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Staropramen kod nas prave Apatinci. Nije nešto.

@serblackbeard

fala za info, probaću kad se vratim sa EXIT-a :pivopije:

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...