Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

NU METAL/ POST GRUNGE???????

Evo dvije starije stvari. Odličan bend inače, jedan od boljih u HR. I definitivno nikakav nu metal niti post-grunge, lol...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Bas preslusah nove pesme, mogu reci da veze nemaju sa starim materijalom sto je ODLICNO.

Ono staro je bio smaracki salata-core a ovo novo je nu-metalcina po pichki! :pivopije:

Napokon jos jedan bend iz komsiluka koji mogu i ja da slusam. :da:

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Odlicni! Preslusah EP i imam samo reci hvale. Vokal vaistinu kida. Dugo nisam cula nesto sa ovih prostora sto mi je ovako leglo na prvo slusanje. + 1 fan, nadam se da ce ih jos ljudi poslusati.

Posted

Sigurno najbolji mladi bend u exYU trenutno. Toliko su gotov "proizvod", da samo treba neka veca izdavacka kuca da nalepi svoju etiketu na njih. Profi 100%, imidz, zvuk, svirka, dizajn (fenomenalan myspace) itd.

Ima nu metala, nije da nema. Oseti se taj Korn momenat u clean momentima, miksan sa Warrel Daneom. Oseti se i Toola gomila. I post grunge takodje, a svakako da nisu metalcore.

• 6 months later...
  • 9 months later...
Posted (edited)

Spensi je bend, ali mi chudno shto ponovo snimaju stare pesme koje su vec jednom DO JAJA usnimljene.

Edited by Vuk
  • 1 year later...
Posted

Opet stare pesme, ali ima tu i novog, druzili smo se letos u Zadru, bice ovo fino. Samo je shteta to shto i dalje nisu makli sa hype tachke. Interesuje se narod, ali su ovi neradni xD