Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Novi klub u beogradu, za metalce i ostale alternativne ljude :D

Mozete pratiti eventove na facebook stranici kafica

http://www.facebook.com/group.php?gid=130064110364548

Description:

Enigma se nalazi u srcu Beograda,u ulici Djusinoj br. 20,preko puta rudarskog fakulteta!

U prijatnom,klimatizovanom ambijentu mozete uzivati u vecerima posvecim underground muzickim pravcima (metal,rock,electro...)

klub radi svakog dana sem nedelje od 18 sati

i da najavim svoj night, svakog cetvrtka

38878_411657977908_739527908_4602204_5568471_n.jpg

http://www.facebook.com/event.php?eid=113187352065607#!/event.php?eid=113187352065607

Edited by azal
Posted

napravi fejs nesho, zelim da ti lajkujem status.

u petak ima black metal night by kozeljnik.

DJevi su elitni, kao sto vidite.

Posted (edited)

hmmmm nemojte se sad smejati, al ne mogu da se setim koliko beše :haha: čini mi se da nam za 3 piva naplatiše 390 dinari :zuba: ima tu jedan kolega sa foruma koji je bio to veče pa ako se seća i naravno navrati na ovu temu, neka me ispravi ;)

PS ako ćeš moje reči da projektuješ na sve metalce onda :udri: jer ja baš i nisam neki metalac....što jes jes....

Edited by WIZARD OF GORE
  • Downvote 1
Posted (edited)

ma jok, pitam samo okvirno.

130 din je prilicno jeftino za "kafice" 0.3 u 95 posto kafica ce te kostati 150din najmanje.

100-120 din za 0.5 u kafani nekoj.

ja jos nisam bio u Enigmi, tek cu u cetvrtak stici :D

Edited by azal
Guest Куртон
Posted

o bokte koliko razlicitosti na azalovom rosteru. kako ces tako izdiverzifikovane zvukove da pustas na jednoj veceri, zivo me interesuje

da ja pustam vece, rokno bih ovim redom neki us power/epic heavy/doom/black i zavrsio sa nekim thrash-om pa onda mozda presao na neki heavy/speed pa mozda razlaz sa euro power.

Posted

o bokte koliko razlicitosti na azalovom rosteru. kako ces tako izdiverzifikovane zvukove da pustas na jednoj veceri, zivo me interesuje

da ja pustam vece, rokno bih ovim redom neki us power/epic heavy/doom/black i zavrsio sa nekim thrash-om pa onda mozda presao na neki heavy/speed pa mozda razlaz sa euro power.

night nema neki koncept sem da bude nesto gde mozes da odes i da ne cujes jedno te iste pesme sto si slusao godinama u KSTu, ili Voodoo-u.

I kad budem pustio neki poznati bend, bice pesma koja nije preforsirana.

bice kul ja mislim, postoji uvek nekoliko bendova koji mogu da se koriste kao prelazi izmedju zanrova, a i na kraj krajeva, mozda i budem mesao potpuno nasumicno, vazna je bleja i gotivni talme.

Guest Куртон
Posted

mislim da svi kafici sluze cajeve i kiselu, eventualno kafu ne sluze ako su pogasili aparate (ako su bas kite)

Posted

zezam za kiselu :D

al za caj.. aj jbg videcu na licu mesta. cesto u kaficjima dobijes onaj odgovor "ne kuvamo posle 22h" i tako odjebu kave i cajeve ;)

Posted

hmmmm nemojte se sad smejati, al ne mogu da se setim koliko beše :haha: čini mi se da nam za 3 piva naplatiše 390 dinari :zuba: ima tu jedan kolega sa foruma koji je bio to veče pa ako se seća i naravno navrati na ovu temu, neka me ispravi ;)

PS ako ćeš moje reči da projektuješ na sve metalce onda :udri: jer ja baš i nisam neki metalac....što jes jes....

najsasavije je to sto je ona naplatila ta 3 piva 380 din tako da stvarna cena piva nije poznata :) (do kurca gde je nestao onaj najgotivniji smajli)

Posted

najsasavije je to sto je ona naplatila ta 3 piva 380 din tako da stvarna cena piva nije poznata :) (do kurca gde je nestao onaj najgotivniji smajli)

onda se ne zove dzabe engima :D

Posted

pa da, ali general metalci, narocito mladji, vole da sede u parku i da piju iz plastikanera. Zato cu i pustati muziku za starije, iskusnije metalcuge :meshuggah:

Posted

koliko pivo kosta? bas me zanima sta je metalcima preskupo :D

s obzirom na nabavne cene, sve preko 80 din. je preskupo, naročito onaj mutljag što nam uvaljuju kao točeno "pivo" :haha:...

zezam za kiselu :Dal za caj.. aj jbg videcu na licu mesta. cesto u kaficjima dobijes onaj odgovor "ne kuvamo posle 22h" i tako odjebu kave i cajeve ;)

moraš da ih razumeš... do 22h su već pijani, i nije im jasno zašto neko hoće da ih maltretira da kuvaju čaj, umesto da pije alkohol kao oni :haha:

Posted

ispod 90 din imas samo u onoj bednoj kafani kod zeleznicke. 90 din je pivo u Bristolu i 100 u kafani park, mnogo trazis sefe :D