azal Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 (edited) Novi klub u beogradu, za metalce i ostale alternativne ljude Mozete pratiti eventove na facebook stranici kafica http://www.facebook.com/group.php?gid=130064110364548 Description: Enigma se nalazi u srcu Beograda,u ulici Djusinoj br. 20,preko puta rudarskog fakulteta! U prijatnom,klimatizovanom ambijentu mozete uzivati u vecerima posvecim underground muzickim pravcima (metal,rock,electro...) klub radi svakog dana sem nedelje od 18 sati i da najavim svoj night, svakog cetvrtka http://www.facebook.com/event.php?eid=113187352065607#!/event.php?eid=113187352065607 Edited July 25, 2010 by azal Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 A ko nema facebook?Ako stvarno budes pustao ove bendove obecavam bice sexa:) Quote
azal Posted July 27, 2010 Author Report Posted July 27, 2010 napravi fejs nesho, zelim da ti lajkujem status. u petak ima black metal night by kozeljnik. DJevi su elitni, kao sto vidite. Quote
WIZARD OF GORE Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 preskupo pivo što će reći bio sam tri puta: prvi put, poslednji put i nikad više Quote
azal Posted July 27, 2010 Author Report Posted July 27, 2010 koliko pivo kosta? bas me zanima sta je metalcima preskupo Quote
WIZARD OF GORE Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 (edited) hmmmm nemojte se sad smejati, al ne mogu da se setim koliko beše čini mi se da nam za 3 piva naplatiše 390 dinari ima tu jedan kolega sa foruma koji je bio to veče pa ako se seća i naravno navrati na ovu temu, neka me ispravi PS ako ćeš moje reči da projektuješ na sve metalce onda jer ja baš i nisam neki metalac....što jes jes.... Edited July 27, 2010 by WIZARD OF GORE 1 Quote
azal Posted July 27, 2010 Author Report Posted July 27, 2010 (edited) ma jok, pitam samo okvirno. 130 din je prilicno jeftino za "kafice" 0.3 u 95 posto kafica ce te kostati 150din najmanje. 100-120 din za 0.5 u kafani nekoj. ja jos nisam bio u Enigmi, tek cu u cetvrtak stici Edited July 27, 2010 by azal Quote
Guest Куртон Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 o bokte koliko razlicitosti na azalovom rosteru. kako ces tako izdiverzifikovane zvukove da pustas na jednoj veceri, zivo me interesuje da ja pustam vece, rokno bih ovim redom neki us power/epic heavy/doom/black i zavrsio sa nekim thrash-om pa onda mozda presao na neki heavy/speed pa mozda razlaz sa euro power. Quote
azal Posted July 27, 2010 Author Report Posted July 27, 2010 o bokte koliko razlicitosti na azalovom rosteru. kako ces tako izdiverzifikovane zvukove da pustas na jednoj veceri, zivo me interesuje da ja pustam vece, rokno bih ovim redom neki us power/epic heavy/doom/black i zavrsio sa nekim thrash-om pa onda mozda presao na neki heavy/speed pa mozda razlaz sa euro power. night nema neki koncept sem da bude nesto gde mozes da odes i da ne cujes jedno te iste pesme sto si slusao godinama u KSTu, ili Voodoo-u. I kad budem pustio neki poznati bend, bice pesma koja nije preforsirana. bice kul ja mislim, postoji uvek nekoliko bendova koji mogu da se koriste kao prelazi izmedju zanrova, a i na kraj krajeva, mozda i budem mesao potpuno nasumicno, vazna je bleja i gotivni talme. Quote
cotoha Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 fali vam bombarder na toj listi mogao bih navratiti nekad sem ako kafana nije prkno od 30 kvm.. kakva je konobarica?!? Quote
Zen Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 haha a za nas sto ne pijemo alkohol, jel sluze cajeve i kiselu posle 22h? ne, ozbiljno? Quote
Guest Куртон Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 mislim da svi kafici sluze cajeve i kiselu, eventualno kafu ne sluze ako su pogasili aparate (ako su bas kite) Quote
Zen Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 zezam za kiselu al za caj.. aj jbg videcu na licu mesta. cesto u kaficjima dobijes onaj odgovor "ne kuvamo posle 22h" i tako odjebu kave i cajeve Quote
Oddball Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 e ovo je kul, doci ce se, ako ne sad onda neki drugi put. Bar da cujem High Passage/Low Passage Quote
Little Butcher Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 hmmmm nemojte se sad smejati, al ne mogu da se setim koliko beše čini mi se da nam za 3 piva naplatiše 390 dinari ima tu jedan kolega sa foruma koji je bio to veče pa ako se seća i naravno navrati na ovu temu, neka me ispravi PS ako ćeš moje reči da projektuješ na sve metalce onda jer ja baš i nisam neki metalac....što jes jes.... najsasavije je to sto je ona naplatila ta 3 piva 380 din tako da stvarna cena piva nije poznata (do kurca gde je nestao onaj najgotivniji smajli) Quote
azal Posted July 27, 2010 Author Report Posted July 27, 2010 najsasavije je to sto je ona naplatila ta 3 piva 380 din tako da stvarna cena piva nije poznata (do kurca gde je nestao onaj najgotivniji smajli) onda se ne zove dzabe engima Quote
Brynhildr Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 Ali 120 din za pivo nije uopšte mnogo gledajući generalno cene piva u kafićima. 1 Quote
azal Posted July 27, 2010 Author Report Posted July 27, 2010 pa da, ali general metalci, narocito mladji, vole da sede u parku i da piju iz plastikanera. Zato cu i pustati muziku za starije, iskusnije metalcuge Quote
krchulj Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 koliko pivo kosta? bas me zanima sta je metalcima preskupo s obzirom na nabavne cene, sve preko 80 din. je preskupo, naročito onaj mutljag što nam uvaljuju kao točeno "pivo" ... zezam za kiselu :Dal za caj.. aj jbg videcu na licu mesta. cesto u kaficjima dobijes onaj odgovor "ne kuvamo posle 22h" i tako odjebu kave i cajeve moraš da ih razumeš... do 22h su već pijani, i nije im jasno zašto neko hoće da ih maltretira da kuvaju čaj, umesto da pije alkohol kao oni Quote
azal Posted July 27, 2010 Author Report Posted July 27, 2010 ispod 90 din imas samo u onoj bednoj kafani kod zeleznicke. 90 din je pivo u Bristolu i 100 u kafani park, mnogo trazis sefe Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 ispod 90 din imas samo u onoj bednoj kafani kod zeleznicke. Romantika ? Quote
Recommended Posts