Guest милка зоофилка Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 znaci ti mi siso izdajnicka dade jos jedan minus je li ?! ево, ја сам ти дала плус иако ми делујеш као погано девојчурче. :haha: Jel ovo Vudu prolup'o, pa poceo da prica sam sa sobom?!?! а ко вам је па та будала?
Bata Trokrilni Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Zašto bi Vudu pravio lažni nalog da bi prodao martinke? Možda se nadao da će ih lakše prodati ako je dobra riba, pa još vesna zmijanac?
vesna zmijanac Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 ево, ја сам ти дала плус иако ми делујеш као погано девојчурче. lazes milka kakav ti je to plus kad sam sad u jos vecem minusu, a cizme jos ne prodah avaj 2 1
Doom Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Evot jedan krst, da ga nosis u radosti i veselju.
Oak Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Jebote zivot ovo se pretvara u sinocnu diskusiju sa cinkarenja... Samo princ da se malo vishe ukljuchi u raspravu.
Bata Trokrilni Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Jebote zivot ovo se pretvara u sinocnu diskusiju sa cinkarenja... Samo princ da se malo vishe ukljuchi u raspravu. Uključio bih se ja u raspravu, nego sam oprezan, vidim pronose se glasine da je vesna zmijanac Vudu. Pa ne bih da mi se desi da ja kao šatro krenem da opalim vesnu zmijanac, kad ja tamo, a ono međutim Vudu.
oʞɾoƃ Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Videćete sad Prinčeve sreće kad Jeremić da ostavku, pa će on biti bez posla, a Princ će imati posao.
tier_mfkr Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Ali ce i dalje imati Natasu Jeremic!
oʞɾoƃ Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Samo dok ne upozna Princa i shvati koliko joj on omogućava prosperitetniju budućnost sa svojim poslom, koji njen muž nema.
voodoo_ Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Jes, pa kad zapodene neki razgovor sa stranim diplomatama i krene da ih troluje ko ovde, ima da nas bombarduju.
lemmy sixx Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Nele nislijo,Princ ce ti roditi decu!!!
vesna zmijanac Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 jebem vas neozbiljne , na sta ovo lici , nece niko kupiti martinke od mene ! mada ko zna, mozda je i dobro sto mi je tema ovako popularna
Bata Trokrilni Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 jebem vas neozbiljne , na sta ovo lici , nece niko kupiti martinke od mene ! mada ko zna, mozda je i dobro sto mi je tema ovako popularna Ko neozbiljan, ja sam mrtav ozbiljan. Kažu da je Rambo Amadeus na kraju stvarno opalio Vesnu, pa i ja idem tim primerom. Ili jesi, ili nisi, muškarac treba da bude otvoren. A za martinke možemo pronaći neko rešenje kasnije.
BLAGOJE Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 i ko mi je dao -1 za reputaciju nanu li vam naninu 2
lemmy sixx Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 jebem vas neozbiljne , na sta ovo lici , nece niko kupiti martinke od mene ! mada ko zna, mozda je i dobro sto mi je tema ovako popularna Ma kakve bre martinke...ajde da prodajes gucci ili alberto guardiani,pa da covek jos i razmisli.
Bata Trokrilni Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Ma kakve bre martinke...ajde da prodajes gucci ili alberto guardiani,pa da covek jos i razmisli. Izdao si scenu, nema ništa od tebe.
vesna zmijanac Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 (edited) Ma kakve bre martinke...ajde da prodajes gucci ili alberto guardiani,pa da covek jos i razmisli. pa pazi imam jedne hugo boss muske pantalone, savrseno ocuvane, 34 broj - tri soma Edited September 19, 2010 by vesna zmijanac 1 1
Bata Trokrilni Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Zajebi hugo boss, nego reci ti meni - koju pozu najviše voliš? 2 2
lemmy sixx Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 (edited) @vesna zmijanac (kako ovo super zvuci) Ne kupujem polovne stvari.A da su to prave Hugo Boss,ne bi kostale 3 soma,makar i polovne.Toliko kostaju u Nikolasu neke sugave pantalone. @jebac Pa to ja govorim odavno,prodao sam se za male pare. i opet si bezobrazan prema curama. Edited September 19, 2010 by lemmy sixx 1
vesna zmijanac Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 ma nista od poza ako nisi u BOSSu Ne kupujem polovne stvari.A da su prave Hugo Boss,ne bi kostale 3 soma,makar i polovne.Toliko kostaju u Nikolasu urednije pantalone. kakav bezobrazluk, ja ti ovde nudim specijalan popust, a ti me optuzujes da prodajem fejk pantalone. mis'im zaista dokle vise da trpim te klevete 1 1
oʞɾoƃ Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Zajebi hugo boss, nego reci ti meni - koju pozu najviše voliš? U pa dobar si, čitave tri strane si izdržao. 1
vesna zmijanac Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 ti si se bas nameracio, a uopste nisi suptilan, to mi se ne svidja, iako moram da priznam da me je pogled na onaj kanjon malo zasenio
Bata Trokrilni Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 U pa dobar si, čitave tri strane si izdržao. Pa moram i ja ponekad. Ili jesi, ili nisi. Nick me poneo, slušao sam mnogo Ramba u srednjoj. Samo, ova voli muškarce koji nose hugo boss, izdala je mjetal. ti si se bas nameracio, a uopste nisi suptilan, to mi se ne svidja, iako moram da priznam da me je pogled na onaj kanjon malo zasenio Da sam se baš nameračio, bio bih suptilan.
Recommended Posts