Jump to content

Recommended Posts

Posted

nije valjda da se i dalje ložite na tu italo gothičarku, zar se nije pojavila neka nova mjetal pička ?

Za mene ne postoje stare i nove mjetal pičke, ja se ložim samo na jednu, kraljicu - Doro Pesch.

Posted

ima mlitave ruke , a na nekim fotkama lici na bebi dol  :mrtav:

Što, bebi dol je baš do jaja. Kad sam bio mali, gledao sam je u erotskim časopisima.

Simone Johanna Maria Simons :rockdevil:

To ona što je pušila prljav kurac, pa je zaradila neku bakteriju u grlu?

Posted

Lele ga vama kad ve navataju Metalni covek i Smorock za ovu zajebanciju.Al ce da se puni tema najboljih postova (a bogami bice i warnova)... :haha:

Posted

Lele ga vama kad ve navataju Metalni covek i Smorock za ovu zajebanciju.Al ce da se puni tema najboljih postova (a bogami bice i warnova)... :haha:

što se mene tiče mogu da obrišu sve osim prva dva posta, pa da krenemo ispočetka

Posted

što se mene tiče mogu da obrišu sve osim prva dva posta, pa da krenemo ispočetka

Dajem ti šut kartu, nisi mi više zanimljiva. Ja neću jebati, ali nećeš ni ti prodati martinke, pa smo kvit. :rockdevil:

• Upvote 2
Posted

Ma kakvi da brisu ovaj kult od teme.Ovo ide u vault direktno da se ja pitam.

Posted

salim se naravno, ako si zainteresovana mozes da dodjes kod mene da ih probas recimo.... ;)

A to li je... Koristiš martinke kao izgovor da bi namamila naivne yumetalke u gajbu i tamo ih protivprirodno obljubila.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Obzirom kako se tema razvija, bolje razmisli o podizanju cene... ;)

Kako ono ide, ko prvi martinki, sam u nju upada... ili obrnuto... tako nekako. :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...