Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

MI obični smrtnici koji nemamo premium account ni ne možemo da uzmemo tier 10, ogromne se pare gube za svaku partiju na municiju i popravku, ne isplati se ni tier 8 i 9, tier 7 je granica isplativosti što se tiče običnog accounta, ja imam t44 koji je tier 8, pa gubim pare i na pobedama, jedino ako baš otkinem i uništim nekoliko njih a pretrpim minimalna oštećenja zaradim nešto, sada skupljam pare da uzmem onu dodatnu opremu za t 29.

Edited by Oak
Posted

Bez premijuma moze da se igra u plusu i sa osmicama ali kao sto rece zahteva dobru igru.

Cesto imaju misije gde moze da se uzme premijum dan.

A istina je da mora da se ima premijum nalog a posebno premijum tenk za zaradjivanje para ako se razmislja o ozbiljnoj igri.

Inace meni je do sada najlepse bilo igrati sa sedmicama. Ako me neko vidi ingame neka se javi pa mozemo koju zajedno :D Nick: Javorus

Posted

да се похвалим партијом од прекјуче:

1488228_688572761173944_1903347509_n.jpg

можда није ништа посебно, али ми је ово убедљиво најбоља до сад, с обзиром да активно играм тек можда месец дана

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Alo tenkisti jel se igra?

Evo da napravim regrutacioni post :D

Drugar je iz zezancije napravio klan ima nas 10ak i kao igramo se :D

Bili smo u ozbiljnim klanovima i igrali klanske, timske itd...a sada smo odlucili da se malo odmorimo.

Za sada igramo timske kada se skupimo a ko zna ako bude vise ljudi i ako nam se igra mozemo i klanske :D

Iako trazimo kao ozbiljne uslove za ulazak u klan :D jos u februaru primamo sve koji to zele :D

Ako ste zainteresovani javite se!

Klan PILAD :D

http://worldoftanks.eu/community/clans/500030850-PILAD/

Posted

JA ne mogu do 01.02.2014. da posaljem zahtev zato sto sam upravo napustio neki spanski klan. :mhihi: Prikljucicu se tada pa da malo pikamo.

• 3 weeks later...
  • 10 months later...
Posted (edited)

Ne verujem da niko ovde skoro ne igra tenkove. Kakvi ste vi drogosi!!! Igrate neke LL i ostala sranja, a ne dajete sansu umetnosti samo zato sto su tenkovi u pitanju.

Ja ne igram pucacke igre skoro nikada, a ovu od kada sam poceo nemam vremena ni za jednu drugu evo vec 2 godine i jace.

Ove nedelje opasna zarada na tenkovima. Ima misija Salary increase pa kada se to jos upari sa premium nalogom samo prsti. Jadjenje je i od para i od iskustva.

Edited by HEFEST
  • 1 year later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...