Novaliis Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Temu nisam uspeo da pronadjem a mislim da zasluzuje da postoji na ovom forumu. Radi se o umetniku iz Njujorka po imenu Tor Lundvall (i ja sam pomislio da je iz Skandinavije ). Tor je slikar i muzicar, njegova muzika se najvise karakterise kao dark/ghost/ethereal ambient sa elementima industrial-a i elektronike. Poznat je takodje po saradnji sa Tony Wakeford-om iz kultnog neofolk sastava Sol Invictus. Svidja mi se obrada Tears and Rain koju je uradio od njih, neverovatna pesma. Vec duze vremena preslusavam album Empty City i nema tih reci koje mogu da opisu atmosferu. Bukvalno kao da se nalazite u nekom napustenom gradu. Prazne ulice, vetar, lisce opada, ulicne svetiljke trepere... Preporucujem svakome ko nije cuo a ljubitelj je ambient muzike. Svako ko je cuo, neka ostavi komentar. www.torlundvall.com/ www.last.fm/music/Tor+Lundvall Quote
Recommended Posts