Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

plakatzanet-1.jpg

Blind Guardian – 29.April (Petak) 2011. SKC – Beograd

Pozdrav,

od danas karte za koncert Blind Guardian-a mozete kupiti i na blagajni Dom-a Omladine u Beogradu.

Takodje, vazno obavestenje promotivni paket karata je rasprodat za manje od tri dana prodaje, tako da je sada regularna cena karata 2.500rsd.

Pozdrav.

Veoma bitna informacija: Broj karata je LIMITIRAN na 800 zbog velike bine koju moramo postaviti i zbog kapaciteta sale!

Edited by Frubi_ZMIJA
  • Downvote 2
Posted

2.500 pa 3.000 ne vidim u cemu je problem... 3.000rsd je 28e ? Do aprila ce verovatno da bude 25 i manje.... no nebitno kome je skupo ne mora da ide i to je to ... imate promo period , imate ove od 2.500rsd pa eto kombinujte, odo nema me vise...

ppozzzz

Posted (edited)

jel se misli na eventimova prodajna meste u celoj srbiji ili ...? malo tripuje ovo `samo`.

Edited by ^TK^
Posted

mogli ste da najavite taj promo period malo ranije, a ne jedan dan ranije.. nisu gardijani jedini koncert koji je zakazan, a 2500 nije malo..

• Upvote 3
Posted

E jbg, nekim ljudima je tesko udovoljiti...

Valjda je dovoljno osam meseci za skupljanje novca za ovo, bez obzira na cenu karte. Ako je nekome stalo do koncerta snaci ce se u svakom slucaju.

Potvrda ovih prvih datuma je pala danas i zvanicno na sajtu Guardiana, a Frubi je trebao da najavi ovaj promo period pre par meseci...:udri:

• Upvote 1
Posted

Najverovatnije prebacujem pare planirane za Gunse odmah na ovo, steta samo sto ne moze da se naruci, pa da nam stigne postom... Ali dobro... :pivopije:

Jedva cekam... Cena je ok...

Posted (edited)

Mene samo zanima hoće Frubi potrošiti zaradu od ovog certa na kurve i piće, ili možda altruistički organizuje tu i tamo nešto rizičnije? :D

Edited by oʞɾoƃ
  • Downvote 1
Posted

Ja nosim karte ujutru u felix , on radi od 10, tako da ce biti tamo karte 100 %.

Ja nisam ni smeo da objavljujem koncert , niti da pricam o eventualnoj prodaji bla,bla,bla, meni je jutros stigla potvrda od managera da mogu da objavim koncert i da krenem sa prodajom karata, tako da eto...

Karte mogu svi da kupe gde god jer se prodaju putem eventima, tako da ...

kada je bio prvi koncert bile su karte samo u felixu i niko se nije zalio tako da...

Posted

Nije problem skupiti 2,5k dinara za par meseci samo shto tada mozda ne bude karata, chija je ideja da se krene sa prodajom karata 6 meseci pre koncerta, ajde da punimo JNA nego 800 karata.

Posted (edited)

za gardijane ne bi leba jeo mesec dana!!!!

nego Frubi hoce li sutra prepodne oko 11-12 biti karata?

Edited by Mita
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...