Mita Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 poslao rogozub! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) Znači koncert bio VRH, a sad lečenje sledi Edited April 30, 2011 by Despot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arial Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 jos jedan bards song, lord of th rings, i nightfall koji se naslucuje (ostali su tek krs snimci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) Sad gledam ovaj snimak i mnogo mi je zao sto nisam bio, ali jbg, ne moze i studiranje i svaki koncert na koji zelis Edited April 30, 2011 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) @STARSHOOTER_SUPREME: Kakvi smo spideri Car, što kaže Angelizator da ga vodiš kući i maziš po glavici kako je sladak čova Edited May 2, 2011 by LazaGNR Ne quote-uj sve bre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verbatim Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Pravi gospodski bend, koji stvara super muziku, daje sve od sebe na koncertima, postuju maksimalno svoju publiku, itd. Koliko je bilo ljudi otprilike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Puna sala je bila, aj recimo između 800 i 1000 ljudi, ja cenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Grobe, poza ti je kao da se slikaš sa Fenrizom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Može ovako? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Синбад мрплвц Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Jel moze neko da okaci sliku kad su se svi iz benda zagrlili na kraju? Dosta ljudi je slikalo taj momenat, verovatno i neko sa yuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) @Grobodan Kult!!! Edited May 2, 2011 by LazaGNR A ni ti ne quote-uj celu sliku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 ovaj Nesha vecito drzi neka air balls po slikama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 mene smorio zvuk na početku, do kraja je zvučalo koliko toliko pristojno, prosto neverovatno da ne postoji bolji prostor, svaki put popizdim tamo i kažem neću više ići, al jebiga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Пре почетка концерта нисам желео да се гурам за место, рекох да станем са стране негде и посматрам концерт на миру. Ипак је трећи пут. Али не може, ипак су то Гардијани. Како је кренуо интро тако сам почео да дивљам. Оно што мене највише одшевљава (и даље) код њих је што су невероватно позитиван и захвалан бенд. Кад смо им скандирали имена, видело се колико им је драго. Кад је кренуо Меџсти, почео сам да плачем. Фантазија. 2006. остаје најемотивнија, али друга два су била...неописива. Србија је опет показала да воли овај бенд, а они да умеју да узврате. Притом, момци су опуштено изашли после концерта и потписивали, сликали се и причали са фановима. Мени Ханси захвалио што сам му дао диск да потпише, ја стао у чуду. Сматрам да Блајнд Гардијан сваке године може да прави овакав концерт у Србији. Фанови ће испратити. Замерку имам искључиво на звук. Али то неће покварити овај сјајан догађај. IMAGINATIONS WILL NEVER END! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Slazem se za zvuk, posebno na prvoj pesmi je bio uzasan...posle je sve postalo nebitno koncert za pamcenje svakako @ Hарсил Ja sam stajala bas do tebe i ove devojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 @ Hарсил Ja sam stajala bas do tebe i ove devojke Са које стране? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Desne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Лепушкаста, црна девојка, са дечком иза себе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) Лепушкаста, црна девојка, са дечком иза себе? To su Jelena i Aca koliko ja znam. @ Soul Da nisi ti bila ona na stubu? Ja sam bio ispred Narsila u pocetku. (pored Jelene i Ace) Edited April 30, 2011 by ShinigаmY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Jao, što ste catki. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Da nisi ti bila ona na stubu? Ja sam bio ispred Narsila u pocetku. Ta na stubu je devojka decka koji je stajao iza mene, ja sam bila pored,u beloj majici... Jao, što ste catki. i Lou kako si se ti proveo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Devojke na stubovima, možda sam trebao da dođem. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 I ja sad kontam isto kad vidim ove priče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Devojke na stubovima, možda sam trebao da dođem. I ja sad kontam isto kad vidim ove priče. Još i Starshooter, vlažan totalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Bilo fino sinoć, u skladu sa očekivanjima koja i nisu bila naroćito velika. Još od W.A.S.P.-a u novemrbu 2009. nisam bio na nekom beogradskom koncertu velikog stranog benda, tako da je dobro da još uvek ponešto što vredi navrati i do nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts