Stefan34 Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Astral Doors su pokazali sta je prava predgrupa. Kakav crni Astral Doors, vnugo i smorili su Edited May 7, 2011 by Stefan34 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Uzgred neko naš je napisao clanak o koncertu na Metal Stormu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Mene u stvari kod njih iznova oduševljava kako mogu biti onako tromi na bini a da publika bude potpuno divlja. Možda bi se kroz takvu situaciju moglo zaključiti kakva je njihova muzika i zašto ih vole ljudi koji vole različite žanrove. Mene oduševljava kako Karleuša ne zna da peva, a ipak pola nacije otkida za njom. Možda bi se kroz takvu situaciju moglo zaključiti kakva je njena muzika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Mene u stvari kod njih iznova oduševljava kako mogu biti onako tromi na bini a da publika bude potpuno divlja. Možda bi se kroz takvu situaciju moglo zaključiti kakva je njihova muzika i zašto ih vole ljudi koji vole različite žanrove. Kako samo energičnu muziku prave, ne kontam i dalje. Ja sam oduševljena njima i nakon evo 7 godina. Bend broj 1 još uvijek, ne znam ko mi ih može nadmašiti i studijski i uživo i kao ljude. Neki bendovi se ubiše na bini kojekakvim skakanjem, odjećama, kamionima pirotehnike i ostalih "ljepota" da oduševe publiku kad već ne mogu svojom muzikom. Kod Guardian-a kad predgrupa završi publika počinje da divlja, a tek na prvim taktovima... Hvala Beogradu što može da ih ugosti da ih gledam već tri puta, jer nisam u mogućnosti za dalja putovanja! Mogu ti reci da si odlično primetio! Svaka čast za post Jesu stvarno, manje više tromi na bini, a publika da poludi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Radije bi tromi BG na bini koji mi unleashuje ubica pesme jednu za drugom, neki neki Sabaton npr. koji mora da skakuce po bini i penje se po gelenderima da bi zabavio publiku uz dosadne 4ominutne pesme. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts