feyd Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 nisi ga pitao da li bi voleo da ode malo na oplenac, ni šta voli da jede dobar intervire, nevertheless. Quote
Lou Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Ni da li je spreman za kratkotrajnu avanturu sa nekom od naših devojaka koje mu se toliko sviđaju. Ima zainteresovanih. Quote
Baal Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Prošli put su nam tražili da ih vodimo u Tramvaj. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Ne bi vas pustili u Tramvaj Quote
Baal Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Naravno da nismo, zaboli smo u Palasu kao pravi hipsteri. Quote
Grobodan Posted November 10, 2010 Author Report Posted November 10, 2010 Je li neko naleteo na link za bonus pesmu sa albuma? Quote
Guest Wonderfall Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Već najavili sledeći album za 2012. godinu. Zvaće se Phanerozoic. Quote
Buddha Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 sto da ne, ako je skontao da sad ima energiju da radi ovako nesto, nek odradi koliko moze nece sigurno sa 40 godina biti u fazonu da ide na turneju sa dilindzerima i spava na podu Quote
Guest Wonderfall Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Baš to. Ajd' da snimaju neke govnjive albume pa da im čovek zameri, ali snimaju sasvim solidna izdanja. U takvim slučajevima je hiperproduktivnost poželjna. Quote
azal Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 sigurno ima neke bogate roditelje ovaj a? Quote
Buddha Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 deda nesto ti ne ide taj cinizam danas Quote
Grobodan Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 Slažem se sa Sha-om, neka samo štancaju ako će albumi biti u rangu ova dva ovogodišnja. 1 Quote
azal Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 ma pitam, tako deluje. nisu neki veliki bend ni u undergroundu, jos kad su bili jos manji su imali onu opremu za lightshow, sve full, izdaju svoje albume za etiketu svoju, snimaju toliko albuma godisnje, omoti su uvek skupi i fenci, platili turneju sa DEP. ili je gazda neke velike firme pa kulira ili nema truli posao kao 95 posto ljudi na svetu i moze da snima metal po ceo dan jer se rodio sa parama. all signs point to that. Quote
Guest Wonderfall Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 (edited) A što bi bilo koga boleo kurac od čega on snima albume? Ne znam koja je svrha takvog zavirivanja u tuđe džepove. @ Grobodan Mislim da sam ti već jednom rekao da si me pomešao sa nekim,a normalnom čoveku je dovoljno reći jednom. Valjda. Edited November 11, 2010 by Wonderfall Quote
azal Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 pa pitam onako, ljudi ga znaju, blejali sa njim i to. malo da mu zavidim dok se smaram u ovoj jeftino osvetljenoj kancelariji cekaj, wonderfall nije sha? Quote
Guest Wonderfall Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 (edited) Aha, dovoljno je sa nekim malo izblejati pa će ti on odmah izdeklamovati svoju kompletnu imovinsku kartu...Samo neka oni snimaju. Da l' to finansiraju svojim ili kevinim parama, nešto me i ne zanima mnogo. Nego hajde se vi lepo opkladite u vezi sa tim dal ja jesam taj ili nisam, bar da uzmete neku kintu pa da budete bogati ko ovi iz The Oceana. Edited November 11, 2010 by Wonderfall Quote
azal Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 mora da je sha, mnogo se lako i bez potrebe nervira jel si nekad upoznao coveka, i krenuo da prica sa njim...pa stignes do teme cime se bavi? ja jesam. cak i sa muzicarima. Mike Pinella iz Symphony X-a radi u Guitar Centru u Edison, NJ. Warrel i Nevermore-a radi u kuhinji uglavnom, pomaze kuvaru, Mark iz Jag Panzera je neki kompjuteras, Nick iz Redemption-a je vrlo uspesam biznismen. ne znam sto Quote
Grobodan Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 Pevač Decrepit Birtha je beskućnik, živi pod mostom i prodaje travu da bi preživeo, eto malo trivie kad smo već kod zanimljivih zanimanja Quote
Guest Wonderfall Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 (edited) @ Moderator Ja sam iskreno zadivljen tim i takvim veštinama u oblasti komunikacije sa ljudima. Stignete i do priče o zanimanjima? Pa to je sjajno, čoveče. Samo nastavi tako, to je pravi put. Edited November 11, 2010 by Wonderfall Quote
azal Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Pevač Decrepit Birtha je beskućnik, živi pod mostom i prodaje travu da bi preživeo, eto malo trivie kad smo već kod zanimljivih zanimanja kupio sam majicu DB zato support Quote
Talvi Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 Pevač Decrepit Birtha je beskućnik, živi pod mostom i prodaje travu da bi preživeo, eto malo trivie kad smo već kod zanimljivih zanimanja To je stvarno? Čuo sam za to ranije ali sam mislio da je neka provala. Quote
Grobodan Posted November 11, 2010 Author Report Posted November 11, 2010 To je stvarno? Čuo sam za to ranije ali sam mislio da je neka provala. When we were walking to this wonderful bathroom where we are doing this interview, and you said were homeless by choice. How did that come about? I don’t want to work, and I don’t want to pay money to sleep. But you’re working. You’re in a band. That’s your job, right? My job is to grow herb for a living. itd: http://www.metalsucks.net/2009/07/28/dirt-fest-13-interviews-part-2-decrepit-births-bill-robinson-i-do-hallucinogens-a-lot/ Quote
Recommended Posts