VoivodBG Posted November 9, 2018 Report Share Posted November 9, 2018 https://www.discogs.com/The-Ocean-Phanerozoic-I-Palaeozoic/release/12770719 Lepo izgleda ovo deluks izdanje, još dobijete i školjke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Novi spot, odličan štaviše: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 (edited) @Haos sam ja moram da priznam da je ovaj bend odavno prestao da bude interesantan muzički i to 2007 na Precambrian albumu, sve posle toga natezanje teško. I oni su dobar pokazatelj kako pažljivo napravljeno pakovanje i spotovi i vizuelizacije umeju da naprave prođu kod ljudi kada muzika ispašta. Edited June 23, 2019 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Meni je poslednji album skroz fin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Strašan bend, baš strašan. Meni samo Heliocentric/Anthropocentric faza malo slabija, sve ostalo top notch, uopšte se ne slažem sa Voivodom. Vrhunsko pakovanje samo upotpunjuje sjajnu muziku u njihovom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 6 hours ago, VoivodBG said: @Haos sam ja moram da priznam da je ovaj bend odavno prestao da bude interesantan muzički i to 2007 na Precambrian albumu, sve posle toga natezanje teško. I oni su dobar pokazatelj kako pažljivo napravljeno pakovanje i spotovi i vizuelizacije umeju da naprave prođu kod ljudi kada muzika ispašta. Otprilike, samo sto je meni Heliocentric poslednji dobar album, sve posle toga mi nije bilo zanimljivo ni malo, prilicno dosadno kao i ove nove pesme, nista me ne rade... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=38621 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted July 1, 2020 Report Share Posted July 1, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Mnogo dobro, da ti kaem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted August 19, 2020 Report Share Posted August 19, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Koliko je nebitno i besmisleno slusati ovakav instrumental koji je izvucen iz konteksta. Strahovito glup potez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted September 23, 2020 Report Share Posted September 23, 2020 Eve ga. https://kingdom-leaks.com/index.php?/forums/topic/45693-the-ocean-phanerozoic-ii-mesozoic-cenozoic-2020/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 24, 2020 Report Share Posted September 24, 2020 Ponovo nisu izneverili, još jedan jako dobar album, eksperimentalniji i dosta šareniji nego prvi deo Phanerozoic priče. Posebno su interesantni različiti vokalni stilovi kojima se ovde Loic služi, rekao bih da je ovo album na kome on pokazuje do sad najveći raspon vokalnih ideja i aranžmana. Ima ubica rifova ali naravno i mnogo lepih meditativnih deonica. Jedino mi se ne sviđa poslednja pesma, malo odudara od ukupnog flowa albuma i nije mi interesantna. Prve dve čisto ubijanje, a Miocene/Pliocene čak ima hit potencijal. Činjenica je da je ovakav zvuk pomalo isfuran, da bend zna da zazvuči ponekad sterilno i suviše upeglano, da na momente ne znaš razliku između njih i Cult of Luna (čak je i artwork za ovaj album i poslednji CoL jako sličan sa istim nijansama boja), ali je isto tako činjenica da je ovo verovatno najekspanzivniji bend od te udarne post metal bratije, da stalno pokušavaju da obogate zvuk i imaju taj progressive pristup komponovanju, mnogo detalja i ukrasa, nisu mi nikako straightforward, neverovatno profi to sve zvuči i izgleda. Meni je ovo odlično i ja sam i dalje popriličan fan ovog benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 25, 2020 Report Share Posted September 25, 2020 Meni je album legao za medalju... od pocetka do kraja mi lepo tece Jurassic-Cretaceous i Eocene se izdvojile na prvo slusanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 Jebe album uzduž i popreko, najbolji njihov još od Precambrian. Jak Tool vibe na Eocene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 4, 2020 Author Report Share Posted October 4, 2020 (edited) Meni je vrhunski album, njihov najbolji od Helio-Anthropo faze (koju smatram vrhuncem njihovog stvaralastva), vrlo lagano brise pod sa prethodna dva njihova. I taman je dosao u pravo vreme kad sam se vec malo ohladio od benda zbog meni ne toliko dobra navedena prosla dva izdanja. Cak cu otici toliko daleko da kazem da mi je u ovim post vodama nesto najbolje sto sam cuo jos od CoLovog Vertikal. Mislim da album najvise vade catchy vokalne deonice, nije samo neko urlanje koje je tu eto reda radi. Sto rece gospodin iznad, daleko sarenije i zanimljivije od prethodnika mu, bukvalno nemam osecaj kao da cine neku celinu. Edited October 4, 2020 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted October 6, 2020 Report Share Posted October 6, 2020 Robin i Paul pričaju o pesmama pojedinačno, tu je i link ka prva dva dela. https://www.revolvermag.com/music/ocean-berlins-natural-history-museum-phanerozoic-ii-track-track-part-3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koroviev Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 Ubili. https://www.roadburnredux.com/#detail?id=189 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 Ovaj i prethodni verovatno najbolji strimovi od kako je celo ovo sranje počelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 2, 2021 Report Share Posted July 2, 2021 Dobar live za možda najbolju stvar sa poslednjeg albuma, minus bodovi za loš nemački humor na početku: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted January 17, 2023 Report Share Posted January 17, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts