Jump to content

Recommended Posts

Posted

ha, nemam bas toliko visoko misljenje o sebi... niti ce se robin moci toliko ozderati.

ocekivala sam da ce to neko drugi upotrebiti protiv mene, btw :haha:

Posted

'Bem ti život, bez imalo foliranja, da mi je prazna gajba, pa da ih primim sve i postavim ćebad po podu, a za fotelju i dvosed neka se tuku. :haha:

• Downvote 1
Guest Administrator
Posted (edited)

Odakle su oni ? Iz Svajcarske ? Sta je njima 6000 evra ? u Zemlji sa najvecom prosecnom platom na svetu. A drzava im je toliko dobra da ce im sigurno i donirati 6000 evra jer ne znaju sta ce sa parama.

Jedan koga znam u Cirihu zaradjuje 3000 franaka ( oko 2214 evra ) a oni zele da ustede 30-50 za nocenje u Hotelu , Hostelu , Motelu. To mi malo nije jasno.

@feyd , evo samo za tebe sam ispravio.

Edited by Administrator
  • Downvote 2
Posted (edited)

Što volim kada neki pričaju o stvarima o kojima nemaju pojma.

@feyd

Ok, znači rezervišeš Robina? :D

Edited by trenje
Guest Administrator
Posted (edited)

Uncle Lu , Nemacka je najveca ekonomska sila u Evropi :D

Pomesao sam ih sa Kruger , koji su iz Svice.

Edited by Administrator
  • Downvote 1
Posted

Sad mi je jasno, osobine i potencijali države se prenose na svakog pojedinca koji živi i radi na njenoj teritoriji. Daj, čoveče...

Guest Administrator
Posted

Pa pre bih trazio od mamice i tatice da mi daju po 500 evra nego da molim nekog da mi kupuje cd.Daj ti covece

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Pa pre bih trazio od mamice i tatice da mi daju po 500 evra nego da molim nekog da mi kupuje cd.Daj ti covece

A svi, naravno, imaju od mamice i tatice da traže pare.

Guest Administrator
Posted

A svi, naravno, imaju od mamice i tatice da traže pare.

Dobro , stagod. 6000 Evra znam da je velik problem ali u Nemackoj mislim da nije toliki. Kada bi izgubio u Srbiji , ne bi ti ni prodaja bubrega pomogla.

• Downvote 1
Posted

Dobro , stagod. 6000 Evra znam da je velik problem ali u Nemackoj mislim da nije toliki. Kada bi izgubio u Srbiji , ne bi ti ni prodaja bubrega pomogla.

Preterano sereš a pretpostavljam da nikad nisi bio u Nemačkoj. 6000 evra su velike pare bilo gde u svetu.

• Upvote 2