headbangingsociety Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Bend Gordon je nastao krajem 2009 godine, i imali su samo jednu svirku do sada, jer su zbog promena chlanova, ostali bez bubnjara... Bend je trenutno u postavi: Denis Nujic - Solo/Ritam gitara, Marko Nikolic - Solo/Ritam gitara, vokal, Predrag Dabic - Bas gitara, prateci vokal... ... Trenutno se privodi kraju snimanje demo albuma, sa 8 autorskih pesama... Textovi su na engleskom jeziku, muzika je u principu heavy, sa power melodijama, i povremenim growl vokalima... Za sad postoji samo 1 snimak na youtube, u pitanju je pesma "Waves Of Fear", koja je ujedno i promo materijal... http://www.youtube.com/watch?v=psHPdUIh3Vo Bend trenutno trazhi bubnjara, iz okoline Sremske Mitrovice, ili Rume, pa ako je neko zainteresovan, nek' mi se javi na pm... Quote
^TK^ Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) pa lepo je odradjeno. zasto je odsecena na kraju? ime benda ispirisano Bajronom ili...? ko je bio bivsi bubnjar? u poslednje vreme mitrovacki bendovi u deficitu sa bubnjarima. Edited September 7, 2010 by ^TK^ Quote
headbangingsociety Posted September 9, 2010 Author Report Posted September 9, 2010 ne, ne, ne...ime benda je druga pricha... da, ima nekoliko bubnjara, ali...komplikovano je, teshko je naci bunjara koji bi hteo, i mogao da radi ovo, mada ima bubnjara dobrih... bivshi bubnjar je maxim arsic, ili poznatiji shiroj narodnoj masi, kao maxa istina... =) a odsechena je na kraju, zbog idiotizma movie makera... x) kad zavrshimo sve pesme, uploadovacemo ponovo... =) Quote
^TK^ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 aha, meni je ovo to bila prva asocijacija. haha, znam maksu istinu. misilim, ko ga ne zna ? ok. srecno u daljem radu i optimisticnom pokusaju sirenja ovakvog zvuka medju mitrovackom publikom! Quote
headbangingsociety Posted September 24, 2010 Author Report Posted September 24, 2010 Nova (naslovna) numera na youtube... http://www.youtube.com/watch?v=7I5efeK5JXQ&feature=channel 1 Quote
Recommended Posts