Dasun Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Heidevolk je Folk/Viking metal bend iz Holandije.Tekstovi su istorijski o Helderlandu(Holandska provincija) i o germanskoj mitologiji.Tekstovi su na holandskom.Nastali su 2002. godine.Meni se svidjaju,vi kazite sta mislite. 1 Quote
Stolet Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Ju niko nije odgovorio na temu! Evo ga singalong za Vulgaris Magistralis http://www.youtube.com/watch?v=reOLeLX0Q9U&feature=related Izdali su i album ove godine, sasvim fin, mada bih ipak proglasio Wallhala Wacht boljim albumom. Ali svejedno Quote
Rodwulf Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Ju niko nije odgovorio na temu! Evo ga singalong za Vulgaris Magistralis Ово је под обавезно! Слушам готово све наведено у подфоруму викинг/фолк метал, Хајдефолк ми је међу првих пет по квалитету. Нови албум је најављен за почетак 2012. Quote
Schneider Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Jel bio skoro Heidevolk na nekom festivalu ovde negde u okruzenju? Quote
Rodwulf Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Jel bio skoro Heidevolk na nekom festivalu ovde negde u okruzenju? 2010. на MetalCamp-у у Толмину, Словенија. Quote
Schneider Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Dobar ovaj novi album barem meni se svidja. Preporucujem svima da poslusaju.. Quote
Stolet Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 Malo su ga previše ispowerašili na nekim mestima za moj ukus I dalje mi se više dopada onaj stari, recimo Walhalla Wacht, Heidevolk Quote
Schneider Posted March 11, 2012 Report Posted March 11, 2012 E da znas da je to i moje misljenje,malo vise power-a su dodali ali dobro nije lose . Quote
LotusEater-- Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 nije los novi Heidevolk. jeste da ima vise powera, ali mi se svidja kako je ukljopljen i ne smeta mi toliko. uglavnom, jos jedno sasvim fino izdanje od njih. Quote
Мајор Гашпар Posted January 13, 2018 Report Posted January 13, 2018 https://yadi.sk/d/sTCP2rca3RMkvV Quote
Recommended Posts