Jump to content

Recommended Posts

Posted
A sta fali Dickinsonu?

Nista, generalno, ali nije toliko dobar koliko svi smatraju da je dobar. Na albumima nije los ali uzivo.... laugh.gif Od npr. 15 pesama na koncertu otpeva solidno 3-4, a samo jednom (od 5-6 koncerata koje sam cuo) otpevao je vrhunski: Hallowed be Thy Name sa DVD-ja Iron Maiden The Early Years.

Ako zelis poredjenje sa Diom (ovo sam vec rekao/napisao na Diovoj temi) treba da cujes koncert gde zajedno pevaju 3 pesme.

• 2 weeks later...
Posted
Nista, generalno, ali nije toliko dobar koliko svi smatraju da je dobar. Na albumima nije los ali uzivo.... laugh.gif Od npr. 15 pesama na koncertu otpeva solidno 3-4, a samo jednom (od 5-6 koncerata koje sam cuo) otpevao je vrhunski: Hallowed be Thy Name sa DVD-ja Iron Maiden The Early Years.

Svaka cast na ovom postu...slazem se 100%

Posted

Odmah da se složimo da je DIO čovek čiji je glas definisao HM. Dakle idemo ovako što se tiče najboljih vokala ovoga pravca:

DIO

HALFORD

DICKINSON

HANSEN

KISKE

A što se tiče Dickinsonovih kvaliteta imam ja pesmu za QUEEN TRIBUTE koju je on otpevao sa onom operskom pevačicom Montserat tamo nešto. Tu je najviše i najbolje iskazao svoje pevačke kvalitete (inače pesma je izvođena uživo) tako da on ima kvalitete što se toga tiče, ali ne kao što ih imaju Dio i Halford

• 5 months later...
Posted

1. Eric Adams

2. Midnight

Ставити Ерика Адамса испред Миднајта на било којој листи је безобразлук посебне врсте! :mad:

Posted (edited)

Ставити Ерика Адамса испред Миднајта на било којој листи је безобразлук посебне врсте! :mad:

Staviti midnajta ispred ERIC ADAMSA na bilo kojoj listi je bezobrazluk posebne vrste! :mad:

Edited by Tempus