Salvation Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Mikael Ackerfeldt i Maynard James Keehan. Quote
Anarki StarScream Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 E maynard ... ma daj bre ... Control Denied pevac ... a znao sam ime, a mrzi me da kucam u google da trazim. Quote
DragonHeart Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Control Denied pevac ... a znao sam ime, a mrzi me da kucam u google da trazim. Poslusaj Pharaoh, bend Tim Aymar-a. Quote
Anarki StarScream Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Eeee on ... 'Aj sada banujte onoga sto je pomenuo Myanard-a ... molim vas. Quote
Anarki StarScream Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Vortex ( Dimmu Borgir ). Quote
DragonHeart Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Vortex ( Dimmu Borgir ). Reci da si se salio Quote
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 (edited) Reci da si se salio Brate, Vortex je kvlt, toliko, da bi mu dao da peva cele pesme, a ne samo delove... Vortex > Shagrath... al sta ja znam Edited February 18, 2007 by MREzAsTI_MEn Quote
Anarki StarScream Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Pa nije najbolji pevac metala to je sigurno ... ali da je medju boljima jeste ... pa prvo iznad Mynard-a je bar za 4 klase ... takodje i iznad pevaca hammerfall-a ... Quote
RNA Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Simen (iliti ICS Vortex) ima uzasno specifican glas i veoma prijatan. Quote
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Pa nije najbolji pevac metala to je sigurno ... ali da je medju boljima jeste ... pa prvo iznad Mynard-a je bar za 4 klase ... takodje i iznad pevaca hammerfall-a ... Hammerfall je gej Quote
Anarki StarScream Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Hammerfall je gej Taj evotigana upucen meni? Inace hammerfall je retardiran i glup i mentolski band ... Quote
М Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Naravno da ne. Pogotovo zato sto si rekao to sto jesi Al to je samo nashe mishljenje *pokushaj da spasim glavu od urejdzovanih Hammerfall fanova, koji vitlaju kojekakvim plastichnim "oruzjem"* Quote
Dead Man Drinking Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Udo Dirkschneider rules Quote
Shix Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Udo je budala, dosta podseca na AC/DC. Quote
darkonet Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 najbolji su Dio i Mark Boals a bio bi Ray Gillen da je ziv! Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Niko ne pominje mozda i najboljeg - Karla Alberta! Quote
Anarki StarScream Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Naravno da ne. Pogotovo zato sto si rekao to sto jesi Al to je samo nashe mishljenje *pokushaj da spasim glavu od urejdzovanih Hammerfall fanova, koji vitlaju kojekakvim plastichnim "oruzjem"* E ... ne moze njima to njihovo oruzje pomoci ... nego jedan dobar psihijatar ... svima ... i onim tool fanovima takodje ... Quote
М Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 E ... ne moze njima to njihovo oruzje pomoci ... nego jedan dobar psihijatar ... svima ... i onim tool fanovima takodje ... Cuti chutje te... ne mozh' tako s njima, zaboravio si da su oni ratnici uzarenih srca koja gore sa zheljom za zheljezom Prestajem... Quote
Anarki StarScream Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Cuti chutje te... ne mozh' tako s njima, zaboravio si da su oni ratnici uzarenih srca koja gore sa zheljom za zheljezom Prestajem... Hearts on fire, hearts on fire Burning, burning with desire ... kao jebeni narodnjak ... Neko pomenuo Kiske-a ... podrzavam. Quote
Recommended Posts