Jump to content

Najbolji metal vokal

BruceD

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Otkad Barlow ima takav glas? Možda ume da peva tako, ali je on poweraš i trudi se da peva visoko, pre svega. Samo na sporijim pesmama i deonicama peva duboko. Daleko je to od gothic glasa.

Uzdrzavam se vec 2 godine od svadjanja i pljuvanja preko interneta, jer to smatram poprilicno idiotskim i bez nekog smisla. Takodje smatram da svako ima pravo na svoj ukus. Ali, Barlow IMA dubok glas, a TRUDI se ( i to poprlicno lose ) da peva visoko! I ti ako to ne primecujes poprilicno si gluv.

Koliko si ti pain-a uopste poslusao? Jesi li primetio koliko tamo ima mainstream rock-a, pa industrial-a cak i hc elemenata. Ja tamo cak nisam primetio ni jedan Goth element. A fan sam tog bend-a i imam sve sem prvog albuma ( jedino ako je taj album goth, to ne znam, mozda jeste ), i u bendu dominira industrial i comercijalni metal/rock. Npr na Psalms Of Extinction albumu jedino na zombie stomp covek peva duboko, a to bas i nije goth pesma.

Koliko si ti pain-a uopste poslusao? Jesi li primetio koliko tamo ima mainstream rock-a, pa industrial-a cak i hc elemenata. Ja tamo cak nisam primetio ni jedan Goth element. A fan sam tog bend-a i imam sve sem prvog albuma ( jedino ako je taj album goth, to ne znam, mozda jeste ), i u bendu dominira industrial i comercijalni metal/rock. Npr na Psalms Of Extinction albumu jedino na zombie stomp covek peva duboko, a to bas i nije goth pesma.

Od Pain-a sam čuo onu pesmu čiji se spot često prikazivao na TV-u (mislim da je baš Zombie u naslovu). Ona mi zvuči sasvim na foru Sisters of Mercy, ili od novijih bendova 69 Eyes, znači gothic rock. Naravno, gothic rock i gothic metal su dva potpuno različita pravca, prvi ne podnosim, drugi volim, pogotovo kad je žešći, tj. pomešan sa black metalom.

• Downvote 1

• 7 months later...