StarbreakeR Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Svi koji su ikad zapevali u Savatage Quote
Tower... Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Znam da je malo cudno, ali meni licno je mnogo do sise vokal Davea Mustainea, cuveni SNARL. Quote
Painkiller_JP Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 1.Rob Halford 2.Andre Matos 3.Ronie James Dio 4.Geoff Tate P.S.Zaista mi nije jasno kako neko moze porediti Jamesa sa ovakvim legendama P.S.2.Nije bitan redosled ova 4 coveka su vrh svako u svom domenu Quote
StarbreakeR Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 pa dvojica ih je samo Ma znam al ne znam da li je Jon Olivas ili Oliva pa da se ne brukam Quote
RAGE_FOR_ORDER Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 MISLIM DA NE TREBA NI RECI KAKAV JE VOKAL-Geoff Tate NARAVNO, ODRASLA SAM NA QUEEN-u, tako da mi je Fredie Mercury omiljeni, ali ne da se on uporediti, ipak je on pevao sa operskom VELIKANKOM, ko razume, shvatice! I tu je naravno neizbezno ROB Halford! POZ Quote
StarbreakeR Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Jesam li vec pomenuo Tima iz Stratovariusa ??? Quote
Wild Child Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 sto se tice maiden-a Paul D' Anno je bolji od Brusa Dickinsona,,,a za Judase samo retardi mogu da tvrde da je Ripper bolji od Hallforda!da ne zaboavimo King Diamond-a !!!!!!!!!!!!!!! Quote
~MaX~ Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 sto se tice maiden-a Paul D' Anno je bolji od Brusa Dickinsona objasni mi molim te...... jer nema nikakve logike...... @starbreaker- Quote
Kali Agna Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Nikako.... Ima mnogo boljih vokala od njega..... mozes li onda da mi navedes bar jednog koji je bolji od kinga i da mi das argumente? Quote
Cortex Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Jorn Lande Andre Matos Geoff Tate Phill Anselmo Ray Alder Roy Khan... Znam da je tema vezana za pojedinca, ali kako uporediti ove kraljeve? Quote
Angelystor Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Nazivati Anselma kraljom je glupo koliko i nazivati Khana kraljom. Quote
StarbreakeR Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Mislim da se slazem sa Vanishom...(hehe...novi Vanish pere bolje ),stvar licnog misljenja ali meni se uopste ne svidja kako Phil peva... A za Khana necu ni da komentarisem... Quote
Crna_Dama Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 objasni mi molim te...... jer nema nikakve logike...... Tačno,nema logike. Gotivan je Paul,al' Dickinson je,ako ćemo iskreno i objektivno,mnoooooooooogo bolji vokalni solista od njega,samo slušaj,i uporedi. Quote
StarbreakeR Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 A da kako sam uspeo da zaboravim... Paul DiAnno...neverovatan je,kralj je...skoro sam ga cuo u "The Alliance of Hellhoundz" od Destructiona i neverovatno je dobar... Quote
Shix Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 pesma "she`s gone" od steelheart je otpevana vrhunski Quote
Vangelis Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ne znam, cini mi se da je gospodin Matijevic unapredio glas samo za film Rock Star, inace raniji radovi...Steelheart i to...ne svidza mi se. Al ponovicu omiljene pevace Joe Lynn Turner Jeff Scott Soto David Coverdale Paul Stanley jest da nisu bas metal al ajd... Quote
Perfector Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ne delim vase misljenje o Khanu. On definitivno jeste jedan od najboljih vokala danasnjice ma koliko to vama smesno delovalo (porediti ga sa Di'Annom je u najmanju ruku glupo). Ipak kako sto vec rekoh broj jedan mi je Jorn, pa Russel, Coverdale je tu negde i LaBrie. A da i Geoff naravno Quote
StarbreakeR Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 A ko njega uporedjuje sa DiAnnom...(inace ako bi ga uporedjivali sa DiAnnom ne bi imao shanse ) A covek je rekao Nazivati Anselma kraljom je glupo koliko i nazivati Khana kraljom. Gde je tu DiAnno? Dobro...mozda se tebi svidja Khan...meni ne...to je stvar subjektivnog mishljenja Quote
Perfector Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Ok, sorry samo pominjani su i jedan i drugi a u tom pominjanju mnogo vise je istican Paul pa sam zato rekao. Quote
MegaDex Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Nazivati Anselma kraljom je glupo koliko i nazivati Khana kraljom. Kao prvo slazem se da Phil nije kralj.ALI JE PHIL ANSELMO U VRHU SA OSTALIMA...On ume da peva zestoko i neverovatno cisto.Bruce je za mene naj naj ali pazite Bruce ne ume da peva zestoko to ume Di Anno. Ali je za Heavy pevaca Bruce najpodobniji.Za punk Di ANNO a za trash zestoku svirku Anselmo.Od treshera se ne smeju zapostaviti ni Mustaine ni kolega mu iz Metallice koji je doduse presao na NU i HC.Obozavam Heta i 'tallicu ali ST.BES je SHIT Quote
Recommended Posts