Dead Man Drinking Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 A Blackie Lawless? Covek je kralj Quote
MegaDex Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 A Blackie Lawless? Covek je kralj Pa i to shto kazesh Quote
Shix Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Coverdale, glenn Hughes, james dio, onaj iz europe, sebastian bach su zakon Quote
StarbreakeR Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Dia ne moras da pominjes...podrazumeva se Quote
MegaDex Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Dia ne moras da pominjes...podrazumeva se pa naravno Quote
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Znate ko je jos zaista vredan pomena a ime mu nisam video : Biff Byford iz Saxona...covek jeste star ali bre rastura po meni koliko je dobar...bio pre neko vece na Headbangers Ball-u neki Live...ne da se Biff... Quote
Shix Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Nije los, kako je otpevao na albumu: "wheels of steel" svaka mu cast. Ima svoj prepoznatljiv glas i sto je najvaznije odlican nastup na bini tako da su svi ostali koji su sada poznatiji od njega krali fore. Quote
StarbreakeR Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Nije los, kako je otpevao na albumu: "wheels of steel" svaka mu cast. Ima svoj prepoznatljiv glas i sto je najvaznije odlican nastup na bini tako da su svi ostali koji su sada poznatiji od njega krali fore. E ovde se u potpunosti slazem sa tobom Quote
Angelystor Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Burce*kahkah*Dick*kahkah*in*kah*son*kah* Biff ima super glas i josh uvek se super drzi, na Lionheart je super otpevao..stari laf :rockdevl: Quote
MegaDex Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Pa nemoj tako mnogo nas ima sto vole Brucea... al ti je ovo vrlo vrlo duhovito Quote
Shix Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 bolji je bruce dickinson pevac od byffa Quote
MegaDex Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 bolji je bruce dickinson pevac od byffa Bravo bravo + jedno pivo pride Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Ali je Biff stariji i iskusniji...plus je stari lav Quote
StarbreakeR Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Dobro sad, Kiske je Bog...nemoj da pocinjemo Quote
MegaDex Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Ma ok sa Helloweenom ali zamisli se ko je stariji po meni stariji idu u legende a mladji kada ogule dovoljno kao stariji Quote
Crna_Dama Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Kraljevi su obojica.I tačka. Oni su,za mene,pored R.J.Dio-a( kako se već piše),najbolji od najboljih. U heavy-metalu ima jako puno dobrih vokala,i glupo je uporedjivati osobe koje imaju različitu boju glasa,za mene je svako od njih na neki način poseban,i tako.....I svakoga volim. Quote
StarbreakeR Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 E i meni je to lista vrhova...Dio i Kiske su mi omiljeni...i ima ih jos mnogo da ih sve ne nabrajam... Quote
Crna_Dama Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 E i meni je to lista vrhova...Dio i Kiske su mi omiljeni...i ima ih jos mnogo da ih sve ne nabrajam... Quote
MegaDex Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 DIO je super. Kakvo vam je misljenje po pitanju HOLY DIVER spota MENi je u najmanju ruku smesan Quote
Crna_Dama Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 DIO je super. Kakvo vam je misljenje po pitanju HOLY DIVER spota MENi je u najmanju ruku smesan Onako,ništa posebno.Očekivala sam bolji spot,štaja znam,malo me razočarao kad sam ga videla..... Quote
StarbreakeR Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 DIO je super. Kakvo vam je misljenje po pitanju HOLY DIVER spota MENi je u najmanju ruku smesan Kakva crna najmanja...koliko god da voleo Dia spot je katastrofa...pa cak i za taj period...vide se neke osnovne greske...ali... Quote
MegaDex Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Da u srdnjem veku u zamkovima nisu postojali kablovi za struju Quote
Recommended Posts