Boomer Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 BRUCE DICKINSON definitivno. Niko nije kao on!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ianna Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 Dickinson,Halford,Hetfield,Mustain,Anselmo + Hansi & Barlow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 Zack De La Rocha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Aj mi objasni po cemu je Kamelot sranje ??? Ovde nije pitanje koji bend je sranje a koji nije nego koji vokal je najbolji.Sem toga ako se tebi ne svidja nemoj pljuvati po bendu. Inace Khan je jedan od bojih vokala u metalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kArLo Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Kako ti to pocinje post? Niko te nije pitao za Kamelot. Nemoj sad da pretvorim temu u politicku raspravu radikalu jedan! Zvucis kao Seselj. Treba te cenzurisati! Pozvacemo godove jer je pljuvanje dozvoljeno tek kada predjes 2000 postova kao ja. A ti zapucao jos sa cetvrtim postom. Chibe bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Kako ti to pocinje post? Niko te nije pitao za Kamelot. Nemoj sad da pretvorim temu u politicku raspravu radikalu jedan! Zvucis kao Seselj. Treba te cenzurisati! Pozvacemo godove jer je pljuvanje dozvoljeno tek kada predjes 2000 postova kao ja. A ti zapucao jos sa cetvrtim postom. Chibe bre! To nema nikakve veze sa brojem postova.To opterecivanje sa postovima je cista glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Kako ti to pocinje post? Niko te nije pitao za Kamelot. Nemoj sad da pretvorim temu u politicku raspravu radikalu jedan! Zvucis kao Seselj. Treba te cenzurisati! Pozvacemo godove jer je pljuvanje dozvoljeno tek kada predjes 2000 postova kao ja. A ti zapucao jos sa cetvrtim postom. Chibe bre! Svaka cast predsednice , uh ova danasnja deca su stvarno cudna i nevaspitana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmore Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 Zack De La Rocha zack je car al tesko da je metal vokal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kArLo Posted September 26, 2002 Report Share Posted September 26, 2002 To nema nikakve veze sa brojem postova.To opterecivanje sa postovima je cista glupost Koliko mislis da sam bio ozbiljan? Samo sam na zanimljiv nacin hteo da ga iskritikujem za nedolicno ponasanje. Nisam hteo da kritikujem na nedolican nacin njegovu nedolicnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 27, 2002 Report Share Posted September 27, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! heheheheh ivan se israo, al' za to sluzi internet, zar ne?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruceD Posted September 30, 2002 Author Report Share Posted September 30, 2002 E moj ivane sta sve neces uraditi da bi me iznervirao. HEHE ali nema sanse sta da ti kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moon child Posted October 3, 2002 Report Share Posted October 3, 2002 ...Naravno,ne tvrdim da je najbolji,vec ga ja najvise volim... Pa pitanje je koji je najbolji, a ne najdrazi..ne? Znam ja sta je pitanje (znala sam da ce naci neko da me ispravi,al nema veze:) ),ali razmisli malo - ko moze da kaze koji je najbolji pevac i koji ima najbolje glasovne mogucnosti?To je jos jedna od onih relativnih stvari...Niko nema to pravo da kaze "E,ovaj je najbolji!"...Ali zato svako moze da kaze koga najvise voli... :roll: Pa ako je najomiljeniji znaci da je tebi najbolji. zar nije tako!? Kako ti bilo na kaliskom rodjendanu Hej...Ajde se sad izdaj!Koji si a: ...Bilo je ok na rodji...Zahvaljujuci Stashinoj jakni...Da me on nije grejao umrla bih od hladnoce... Ne mogu da verujem da sam tek sad videla ovaj post :roll: A sto se pitanja tice,onaj koji mi je najomiljeniji ne mora da znaci da mi je i najbolji :roll: ,ali jebiga,u ovom slucaju,Jaymz mi je i najbolji i najomiljeniji,i sve od reda... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eurinoma Posted October 4, 2002 Report Share Posted October 4, 2002 BRUCE DICKINSON!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will-O-The-Wisp Posted October 5, 2002 Report Share Posted October 5, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Aj mi objasni po cemu je Kamelot sranje ??? To i mene zanima... :? :roll: 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji_vitez Posted October 5, 2002 Report Share Posted October 5, 2002 Hansi Kurch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted October 7, 2002 Report Share Posted October 7, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Aj mi objasni po cemu je Kamelot sranje ??? To i mene zanima... :? :roll: 8O I mene :x :x :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustargazer Posted October 9, 2002 Report Share Posted October 9, 2002 ....nego ljudi...sta mislite o onom tipu koji je pevao u Queensryche??? on po meni ima mnogo jak glas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastadon Posted October 9, 2002 Report Share Posted October 9, 2002 BRUCE DICKINSON! 8O 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 ....nego ljudi...sta mislite o onom tipu koji je pevao u Queensryche??? on po meni ima mnogo jak glas idalje peva u Queensryche.....ma da su shit sada zove se Geoff Tate....i naravno da je car..... od 85 do 94 Queensrcyhe je bila najbolja grupa na svetu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObiHobit Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 8) Kamelot je sranje.....ne , ne ovako cemo Kamelot je nesto manje sranje od Guardiana iz toga sledi da pevac kamelota nije nije najbolji glas metala !!! Zna se ko su legende Iron Maiden tako da je BRUCE D. Najaci vokal !!!!!!!! Aj mi objasni po cemu je Kamelot sranje ??? To i mene zanima... :? :roll: 8O I mene :x :x :x Ma covek se malo isro, pustite ga vise na miru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObiHobit Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 ...Naravno,ne tvrdim da je najbolji,vec ga ja najvise volim... Pa pitanje je koji je najbolji, a ne najdrazi..ne? Znam ja sta je pitanje (znala sam da ce naci neko da me ispravi,al nema veze:) ),ali razmisli malo - ko moze da kaze koji je najbolji pevac i koji ima najbolje glasovne mogucnosti?To je jos jedna od onih relativnih stvari...Niko nema to pravo da kaze "E,ovaj je najbolji!"...Ali zato svako moze da kaze koga najvise voli... :roll: Pa ako je najomiljeniji znaci da je tebi najbolji. zar nije tako!? Kako ti bilo na kaliskom rodjendanu Hej...Ajde se sad izdaj!Koji si a: ...Bilo je ok na rodji...Zahvaljujuci Stashinoj jakni...Da me on nije grejao umrla bih od hladnoce... Ne mogu da verujem da sam tek sad videla ovaj post :roll: A sto se pitanja tice,onaj koji mi je najomiljeniji ne mora da znaci da mi je i najbolji :roll: ,ali jebiga,u ovom slucaju,Jaymz mi je i najbolji i najomiljeniji,i sve od reda... :roll: ObiHobit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustargazer Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 ....nego ljudi...sta mislite o onom tipu koji je pevao u Queensryche??? on po meni ima mnogo jak glas idalje peva u Queensryche.....ma da su shit sada zove se Geoff Tate....i naravno da je car..... od 85 do 94 Queensrcyhe je bila najbolja grupa na svetu.... Queensryche sa albumima Empire i pogotovo OPERATION MINDCRIME su rasturili muziku.... Inace pre neki dan sam uzeo Operation Livecrime, njihov live album/DVD...i ja sam se odusevio...ti ljudi su unistavali dok im je gitarista bio ziv [on je isto dobro pevao]...... kad sviraju uzivo, zvuci kao da slusam njihov album...cak i ona riba "sister mary" je bila na koncertu i pevala MNOOOOGOOOO bolje od cece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 7thSONofA7thSON Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 Lemmy! ma bruce ko je slusho scream for me brasil zna zasto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 7thSONofA7thSON Posted October 14, 2002 Report Share Posted October 14, 2002 e da i halford! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts