Jump to content

Najbolji metal vokal

BruceD

Recommended Posts

sto se tice heavy metala Bruce Dickinson je ziva legenda, ali James je najmocniji thrash metal vocal.

-Dickinson ima jedan od najmocnijih glasova u svetu muzike i u to se mozete uveriti u pesmama: The number of the beast, be quick or be dead, 22 acecia avenue itd.

-Sto se tice Jamesa przi sve dok Metallica svira thrash u svom stilu. (posle 1997 su izgubili mnogo fanova jer se nije mogla videti onaj plamen Metallice od ranije)

:rockdevil::muzicar::rockdevil:

Edited by Cira

Rasel iz Simfoni X sije Roj Kana...Kan je dobar ali malo pickast dok Alen....

SIMFONI X NE SLUSHAM,TAKO DA NE MOGU DA KOMENTARISHEM.JA VOLIM KAD NEKO PEVA IZ DUSHE A KHAN STVARNO UNOSI SEBE CELOG I TO SE OSETJA.POSLUSHAJ LUNAR SANCTUM MALO BOLJE,NPR.EXPLOZIJA EMOCIJA,JBT.NIJE PICHKASTO BITI EMOTIVAN.BAR JA,KAO ZENA,MISLIM TAKO.pivopije.gifwub.gif

Meni je Roy Khan fantastican, cak i period dok je pevao u "Conception"-u! Vrhunski pevac koji ima ne samo fenomelnalan glas, vec i peva sa emocijom, iskreno, kao sto vec neko pre mene rece.

Dickinsona necu ni da komentarisem, on je klasa nad klasama, a recimo najvise volim njegove rane radove, kao na primer "The number of the beast", "Piece of mind" i "Powerslave". Imam 4 albuma Samsona sa Bruceom, odlicno je Bruce otpevao, samo sto mi se njihova muzika i tekstovi ne svidjaju preterano, mislim mozda su dobri, ali ja sam navikao na Brucea iz Maidena pa mi nekako nije to to

Ne ja sam rodjen u Babusnici a kasnije sam ziveo u Pasjacu i Sinjoj Glavi. :bigblue:

JEL TI TO MENE ZEZASH?MADA VIDIM DA ZNASH IMENA NAJVETJIH VUKOJEBINA U BABUSHNICHKOM OKRUGU.SAMO SHTO PRIPADAJU PIROTSKOJ OPSHTINI.ELEM,ZA DOTICHNE VUKOJEBINE JEDVA DA SAM I JA CHULA,A KAMOLI NEKI BEOGRADJANIN.MORA DA SI NASHAO NESHTO O TOME NA NETU(CHUDILO BI ME DA IMA NESHTO NA DOTICHNU TEMU).BTW,KHAN JE NAJBOLJI PEVACH U SVEMIRU I SHIRE.icon_smile.gifpivopije.gificon_smile.gif

JEL TI TO MENE ZEZASH?MADA VIDIM DA ZNASH IMENA NAJVETJIH VUKOJEBINA U BABUSHNICHKOM OKRUGU.SAMO SHTO PRIPADAJU PIROTSKOJ OPSHTINI.ELEM,ZA DOTICHNE VUKOJEBINE JEDVA DA SAM I JA CHULA,A KAMOLI NEKI BEOGRADJANIN.MORA DA SI NASHAO NESHTO O TOME NA NETU(CHUDILO BI ME DA IMA NESHTO NA DOTICHNU TEMU).BTW,KHAN JE NAJBOLJI PEVACH U SVEMIRU I SHIRE.icon_smile.gifpivopije.gificon_smile.gif

Covece, zasto bih te zajebavao? Tako ti je kako ti je... Ta sela nisam pogledao na netu vec znam jer sam ziveo tu i dolazim skoro svake godine i u Pasjac, i u Sinju Glavu...To su ta underground sela... :)

Covece, zasto bih te zajebavao? Tako ti je kako ti je... Ta sela nisam pogledao na netu vec znam jer sam ziveo tu i dolazim skoro svake godine i u Pasjac, i u Sinju Glavu...To su ta underground sela... :)

DOBRO,BRATE,VERUJEM TI,NEGO MI CHUDNO.SUPER!JAVI SE KAD DOLAZISH PA DA POPIJEMO NEKU RAKIJICU.pivopije.gifINACHE,KHAN RULES!icon_rockdevil.gificon_da.gificon_wink.gif

Aj nadji u Belgiji - KOD RAJKA U KAFANU... O cemu pricas? Sinja Glava je juzna pruga, selo jbg, kao i vecina sela... Porediti Englesku i Srbiju je abnormalno glupo, a kamoli Englesku i neko selo...

Sto jes jes, ali ipak jebem ti drzavu, jojjjjj!!!!!!!!