Cira Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) sto se tice heavy metala Bruce Dickinson je ziva legenda, ali James je najmocniji thrash metal vocal. -Dickinson ima jedan od najmocnijih glasova u svetu muzike i u to se mozete uveriti u pesmama: The number of the beast, be quick or be dead, 22 acecia avenue itd. -Sto se tice Jamesa przi sve dok Metallica svira thrash u svom stilu. (posle 1997 su izgubili mnogo fanova jer se nije mogla videti onaj plamen Metallice od ranije) Edited January 8, 2008 by Cira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Roy Khan!!!!! DEFINITIVNO!!!DA SE NAJEZISH KOLIKO DOBRO ZVUCHI.BOJA GLASA,TEHNIKA...LEPSHI MUSHKI VOKAL NISAM CHULA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 DEFINITIVNO!!!DA SE NAJEZISH KOLIKO DOBRO ZVUCHI.BOJA GLASA,TEHNIKA...LEPSHI MUSHKI VOKAL NISAM CHULA. Rasel iz Simfoni X sije Roj Kana...Kan je dobar ali malo pickast dok Alen.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Kan jebe keve kako peva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Rasel iz Simfoni X sije Roj Kana...Kan je dobar ali malo pickast dok Alen.... SIMFONI X NE SLUSHAM,TAKO DA NE MOGU DA KOMENTARISHEM.JA VOLIM KAD NEKO PEVA IZ DUSHE A KHAN STVARNO UNOSI SEBE CELOG I TO SE OSETJA.POSLUSHAJ LUNAR SANCTUM MALO BOLJE,NPR.EXPLOZIJA EMOCIJA,JBT.NIJE PICHKASTO BITI EMOTIVAN.BAR JA,KAO ZENA,MISLIM TAKO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Tek sam sad video da si iz mog rodnog sela tako da neka ti bude ako si iz Babusnice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Tek sam sad video da si iz mog rodnog sela tako da neka ti bude ako si iz Babusnice. JEL TI TO POKUSHAVASH DA ME UVREDISH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ne ja sam rodjen u Babusnici a kasnije sam ziveo u Pasjacu i Sinjoj Glavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cira Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ne ja sam rodjen u Babusnici a kasnije sam ziveo u Pasjacu i Sinjoj Glavi. Jao meni gde ja zivim. (poserem se drzavu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Meni je Roy Khan fantastican, cak i period dok je pevao u "Conception"-u! Vrhunski pevac koji ima ne samo fenomelnalan glas, vec i peva sa emocijom, iskreno, kao sto vec neko pre mene rece. Dickinsona necu ni da komentarisem, on je klasa nad klasama, a recimo najvise volim njegove rane radove, kao na primer "The number of the beast", "Piece of mind" i "Powerslave". Imam 4 albuma Samsona sa Bruceom, odlicno je Bruce otpevao, samo sto mi se njihova muzika i tekstovi ne svidjaju preterano, mislim mozda su dobri, ali ja sam navikao na Brucea iz Maidena pa mi nekako nije to to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Dickinson i Diamond smeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Shta smeh ? Shta fali tim vokalima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Dickinson i Diamond Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Jao meni gde ja zivim. (poserem se drzavu) SHTOOOOOO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ne ja sam rodjen u Babusnici a kasnije sam ziveo u Pasjacu i Sinjoj Glavi. JEL TI TO MENE ZEZASH?MADA VIDIM DA ZNASH IMENA NAJVETJIH VUKOJEBINA U BABUSHNICHKOM OKRUGU.SAMO SHTO PRIPADAJU PIROTSKOJ OPSHTINI.ELEM,ZA DOTICHNE VUKOJEBINE JEDVA DA SAM I JA CHULA,A KAMOLI NEKI BEOGRADJANIN.MORA DA SI NASHAO NESHTO O TOME NA NETU(CHUDILO BI ME DA IMA NESHTO NA DOTICHNU TEMU).BTW,KHAN JE NAJBOLJI PEVACH U SVEMIRU I SHIRE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 JEL TI TO MENE ZEZASH?MADA VIDIM DA ZNASH IMENA NAJVETJIH VUKOJEBINA U BABUSHNICHKOM OKRUGU.SAMO SHTO PRIPADAJU PIROTSKOJ OPSHTINI.ELEM,ZA DOTICHNE VUKOJEBINE JEDVA DA SAM I JA CHULA,A KAMOLI NEKI BEOGRADJANIN.MORA DA SI NASHAO NESHTO O TOME NA NETU(CHUDILO BI ME DA IMA NESHTO NA DOTICHNU TEMU).BTW,KHAN JE NAJBOLJI PEVACH U SVEMIRU I SHIRE. Covece, zasto bih te zajebavao? Tako ti je kako ti je... Ta sela nisam pogledao na netu vec znam jer sam ziveo tu i dolazim skoro svake godine i u Pasjac, i u Sinju Glavu...To su ta underground sela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cira Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 SHTOOOOOO? sta sto, majko mila aj nadjite u Engleskoj selo "Sinja glava", mislim....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Aj nadji u Belgiji - KOD RAJKA U KAFANU... O cemu pricas? Sinja Glava je juzna pruga, selo jbg, kao i vecina sela... Porediti Englesku i Srbiju je abnormalno glupo, a kamoli Englesku i neko selo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Covece, zasto bih te zajebavao? Tako ti je kako ti je... Ta sela nisam pogledao na netu vec znam jer sam ziveo tu i dolazim skoro svake godine i u Pasjac, i u Sinju Glavu...To su ta underground sela... DOBRO,BRATE,VERUJEM TI,NEGO MI CHUDNO.SUPER!JAVI SE KAD DOLAZISH PA DA POPIJEMO NEKU RAKIJICU.INACHE,KHAN RULES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cira Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Aj nadji u Belgiji - KOD RAJKA U KAFANU... O cemu pricas? Sinja Glava je juzna pruga, selo jbg, kao i vecina sela... Porediti Englesku i Srbiju je abnormalno glupo, a kamoli Englesku i neko selo... Sto jes jes, ali ipak jebem ti drzavu, jojjjjj!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WITCH84 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Sto jes jes, ali ipak jebem ti drzavu, jojjjjj!!!!!!!! ZVUCHISH KO DA SI IZ KRUSHKE PAO.BTW,KHAN JE NAJBOLJI METAL PEVACH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 DIO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ma najbolji su bre Bruce i Axl........nema sta bre....... dobro Axl je u Hard Rock-u ali ipak je jako dobar........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTE Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 1.Russell Allen 2.Jorn Lande 3.Ronnie James Dio 4.Bruce Dickinson 5.James Labree 6.Jeff Scott Soto 7.David Coverdale 8.Toni Martin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Losha ti bre ova lista... bar za moj ukus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts