Маузер Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Mats Leven je krljator! Drobi kicmu, drobilicom za kicmu!!! HAHAHA!!!! Quote
Descender Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Mats Leven (Zvijer u ljudskom obliku, ko zna sta obitava u ovom freaku), Jorn Lande, Halford, Roy Khan, Bruce, al samo do 1983. ...i naravno - daleko od najboljih, ali jedan od meni najdrazih - jedini i neponovljivi Kai Hansen, kad ovaj covjek vrisne meni se na licu pojavi kez od uha do uha, vec mi se razvio i refleks Quote
Sale B.C. Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Pa i nije baš neverovatan glas. Čovek ide linijom najmanjeg otpora, pušta glas što je moguće tanji. Hajde da ga vidim da vrišti kao Halford, Owens ili Scheepers. e ovde se slažem 1000% Quote
Descender Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 I ja, u potpunosti.... Lijepo receno, linijom najmanjeg otpora Quote
1969 Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Za mene najbolji vokal je David Coverdale tu nemam dileme pa onda Dickinson i Halford....ove nove slabo pratim A najomiljeniji vokal je neponovljivi.... Quote
NatashaNS Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Pa i nije baš neverovatan glas. Čovek ide linijom najmanjeg otpora, pušta glas što je moguće tanji. Hajde da ga vidim da vrišti kao Halford, Owens ili Scheepers. Glas mu jeste neverovatan, a ti pricaj/pisi sta hoces. Ne kazem da ovi navedeni nisu sjajni pevaci, al' Joacim se komotno moze pridruziti svima njima. Quote
Ајлин Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) verujem da ste već sve nabrojali par puta. evo da pomenemo jednog ne-metal (kako bi forumaši rekli)... neko koga se definitivno treba setiti: miljenko matijević, steelheart stara kajla poslušajte we all die young na ili čuvenu she's gone gde uredno otpevava punim glasom sve http://www.youtube.com/watch?v=tR-5ZStR8r4...feature=related Edited September 21, 2008 by eileen 1 Quote
hypnos Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 verujem da ste već sve nabrojali par puta. evo da pomenemo jednog ne-metal (kako bi forumaši rekli)... neko koga se definitivno treba setiti: miljenko matijević, steelheart stara kajla poslušajte we all die young na ili čuvenu she's gone gde uredno otpevava punim glasom sve http://www.youtube.com/watch?v=tR-5ZStR8r4...feature=related auu she 's gone je namrtvo jaka stvar,glas je mnogo mocan Quote
NatashaNS Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 ma de bre, kakav cans Za tebe vazi isto ono sto sam napisala u prethodnom postu. Quote
Ајлин Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 auu she 's gone je namrtvo jaka stvar,glas je mnogo mocan drago mi je da se još nekome sviđa miljenkov glas, mada su im tekstovi baš narodnjački sa tog debi albuma ako poslušaš kasnije stvari zadržali su hard rock fazon ali su malo bolji tekstovi, ali sad ovaj novi steelheart radi pa čekam na keca da vidim šta je napravio. u međuvremenu je izdao ep "just a taste" koji je koncepcijski potpuno drugačiji od svega što su ranije pravili - e nije ni čudo prošlo je milion godina inače šteta za taj bend baš je underrated... Quote
hypnos Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 drago mi je da se još nekome sviđa miljenkov glas, mada su im tekstovi baš narodnjački sa tog debi albuma ako poslušaš kasnije stvari zadržali su hard rock fazon ali su malo bolji tekstovi, ali sad ovaj novi steelheart radi pa čekam na keca da vidim šta je napravio. u međuvremenu je izdao ep "just a taste" koji je koncepcijski potpuno drugačiji od svega što su ranije pravili - e nije ni čudo prošlo je milion godina inače šteta za taj bend baš je underrated... imam ja dva albuma od njih jos odavno.iskreno nisam obracao paznju na textove ali znam da me je jos tada odusevio glas,najezim se Za mene najbolji vokal je David Coverdale tu nemam dileme pa onda Dickinson i Halford....ove nove slabo pratim A najomiljeniji vokal je neponovljivi.... ain't no love in the heart of of the city ,kako ja volim tu pjesmu. ma david je jedan od naj pjevaca u isotriji a onda ide halford Quote
Bata Trokrilni Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 David Coverdale je dobar pevač, ali njegov fazon pevanja je primenjen i usavršen od strane niza metal pevača, o kojima je bilo reči na prethdonim stranama ove teme. Realno, iako mi je jedan od omiljenih i svakako najveća faca među metal pevačima, Dickinson je daleko od vrhunskog vokala. Uporedite način na koji on izvlači visoke tonove sa načinom na koji to radi Ronnie James Dio, ili pak Oliver Hartmann i čućete šta su zaista moćni vokali. Halford je drugi tip vokala u odnosu na Dickinson-a, on je stvorio sopstveni stil vrištanja, koji su kasnije mnogi kopirali. Moj glas za najboljeg heavy pevača ipak ide Kipelovu. Ovo je jedna od pesama u kojoj je pokazao sav raskoš svog opsega: Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Vlada.vokal Grbavih Tangi. Quote
Ајлин Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 pre nego što uhvate zalet razbijač i prince, da pomenem još i dc coopera kojeg baš ovih dana dosta slušam. podsetiše me linkovi sa prog metal topica Quote
Moody Posted October 2, 2008 Report Posted October 2, 2008 E sad ja!!! Robert Plant Bruce Dickinson Rob Halford Ronnie James Dio Kai Hansen Midnight Jorn Lande Eric Adams Micheal Kiske Rob Rock Oliver Hartman Steve Lee Hansi Kursch Roy Khan Neko je pomenuo Matijevica iz Steelhearta!!! Quote
Sandman Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 (edited) Sve je to lepo ali ti fali King Diamond. Edited October 3, 2008 by Sandman Quote
Andrija Smith Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Sve je to lepo ali Zeppelin i Robert Plant NISU METAL! Quote
M-16 Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 (edited) Zeppelin mozda i jeste imao par metal pesama i mnogi ih smatraju rodonacelnicima metal zvuka ali mislim da njima to uopste nije bio cilj.Plant jeste kvalitetan vokal i to stoji. Kako si uspeo da zaboravis na King Diamond-a?To je nedopustljivo!!!!!!! Edited October 3, 2008 by M-16 Quote
Vangelis Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Ako je odlucio da King Diamond fali, zasto ne mozete da se pomirite sa time da fali na listi?? Quote
Novaliis Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Dobar glas ima ovaj iz Angre, ne znam dal i sam cuo cistiji i prijatniji metal vokal.. Quote
Bata Trokrilni Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Valeri Kipelov Artur Berkut Ronnie James Dio Oliver Hartmann Mats Leven Jorn Lande Matt Barlow Rob Halford Ralf Schepeers Tim Owens King Diamond Eric Adams David DeFeis Hansi Kursch Midnight Phil Anselmo Geoff Tate Bruce Dickinson Jeff Scott Soto Johnny Gioeli Jon Oliva Doro Pesch Leather Leone Nikola Mijić Nikola Janković - Šopka Quote
Recommended Posts