Jump to content

Recommended Posts

Posted

Haha ko su ona dva luzera sto glume ludilo? :razz:

Boze,ne verujem koji debili,hahahahaha :haha: :haha: :haha: 

By the way,tog idiota sto se pravi mutav i skida gace tu znam....i na forumu je...nek se sam predstavi,da ga ja ne blamiram,hehe...

Posted (edited)

Pogledah nekoliko tih njihovih tour snimaka, i svi su prilicno jadni, i tu ne mislim na Cizmoljuda i taj aspekat, vec je lose odradjeno od strane tog lika sto snima, jer izgleda kao nesto sto svako ko ima bolju kameru na mobu moze da uradi, potpno monotono i neinteresantno.

E da, i smesno je povezivati provod benda i kacenje snimaka.

Edited by Srlandand
  • Downvote 1
Posted

A ovi likovi su se ubijali pored nas od rakije... Postavili su snimak tek 29,a ja juce nisam ni video na njihovom sajtu,sada vidim dodata dva snimka,verovatno su u medjuvremenu postavljali.

Posted

Napili se ljudi, pa sta? :D A i ovi iz Sabatona, pored onolikog Beograda nisu imali sta drugo da snimaju nego njih kako se teturaju i lupaju...

I ja sam se razvalio, al' me niko nije snimio :) , a ako nema dokaza ko da se nije ni desilo :)

Posted

Dobar ovaj Steelwing, za sada ne baš spektakularan, ali tek im je prvi album, biće nešto od njih. Da sam znao ranije za taj bend, samo zbog njih bih išao na cert. Posebno pesma The Nightwatcher kida, pretpostavljam da uživo tek razbija.

• Upvote 1
Posted

Dobar je, dobar. Prva polovina albuma je onako, bas na prvu ali sto ga vise slusas ukapiras da je ceo album odlican. Meni favorit ove godine, posebno medju svim NWOTHM koji su izasli u 2010.

• Upvote 1
Posted

Uopste mi se nisu svidjali na studijskom snimku, tako da sam mislio da cu se razocarati kada ih budem gledao... Ali kada su poceli da prze live... Covece, totalno druga prica, izvaljuju ljudi :) Posteno dobar bend, ali kao sto ce svi reci, Iron Maiden worship cult... Kao da su izasli iz 80-ih... ALi nema veze, prze ljudi samo tako!

• Upvote 1
Posted

Nisam mislio direktno na muziku... Vec na stil oblacenja i sve to. Lead gitarista kao da je kopirao Smitha... Pevac isto kao da je Brus... Pokusaj da nadjes slike sa koncerta, videces o cemu se radi :)

Posted

... ALi nema veze, prze ljudi

LJudi?Deca :)

Ne znam dal imaju 20 godina (bar tako izgledaju).

A slazem se sa tim da asociraju naMaiden-e pocetkom 80-ih (stil oblacenja) :)

Posted

...sto ne znaci da ako imaju i npr. 15-16 godina da su losi.Naprotiv.Svaka im cast za to sto su uradili to sto su uradili.

Samo kazem da nisu ljudi vec...hm,mladje osobe :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...