Anglahell Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Bolje da ga nisu ni kacili... Depresija XD
LazaGNR Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Haha ko su ona dva luzera sto glume ludilo? Boze,ne verujem koji debili,hahahahaha :haha: By the way,tog idiota sto se pravi mutav i skida gace tu znam....i na forumu je...nek se sam predstavi,da ga ja ne blamiram,hehe...
_Skull_ Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 PREDSTAV! Taj idiot sam JA! Drugi je moj najbolji ortak. Ko me poznaje, kapira, ko ne nek pljuje. Fala! 1 1
Srlandand Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 (edited) Pogledah nekoliko tih njihovih tour snimaka, i svi su prilicno jadni, i tu ne mislim na Cizmoljuda i taj aspekat, vec je lose odradjeno od strane tog lika sto snima, jer izgleda kao nesto sto svako ko ima bolju kameru na mobu moze da uradi, potpno monotono i neinteresantno. E da, i smesno je povezivati provod benda i kacenje snimaka. Edited December 1, 2010 by Srlandand 1
Prezlamen Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 A ovi likovi su se ubijali pored nas od rakije... Postavili su snimak tek 29,a ja juce nisam ni video na njihovom sajtu,sada vidim dodata dva snimka,verovatno su u medjuvremenu postavljali.
mrgud Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Napili se ljudi, pa sta? A i ovi iz Sabatona, pored onolikog Beograda nisu imali sta drugo da snimaju nego njih kako se teturaju i lupaju... I ja sam se razvalio, al' me niko nije snimio , a ako nema dokaza ko da se nije ni desilo
CROSSIĆ Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NpWE7mmwz3E ha ha ha , meni su najace one devojke na kraju . . .
Bata Trokrilni Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Dobar ovaj Steelwing, za sada ne baš spektakularan, ali tek im je prvi album, biće nešto od njih. Da sam znao ranije za taj bend, samo zbog njih bih išao na cert. Posebno pesma The Nightwatcher kida, pretpostavljam da uživo tek razbija. 1
Zlatko Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Dobar je, dobar. Prva polovina albuma je onako, bas na prvu ali sto ga vise slusas ukapiras da je ceo album odlican. Meni favorit ove godine, posebno medju svim NWOTHM koji su izasli u 2010. 1
Bata Trokrilni Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Definitivno najbolji album kad je o novijim bendovima reč. Neke pesme me podsećaju na Riot sa albuma Thundersteel, baš eksplozivno i melodično u isto vreme. 1
ShinigamY Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Uopste mi se nisu svidjali na studijskom snimku, tako da sam mislio da cu se razocarati kada ih budem gledao... Ali kada su poceli da prze live... Covece, totalno druga prica, izvaljuju ljudi Posteno dobar bend, ali kao sto ce svi reci, Iron Maiden worship cult... Kao da su izasli iz 80-ih... ALi nema veze, prze ljudi samo tako! 1
Bata Trokrilni Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 S tim što Maideni nemaju toliko duple. Ima za Maiden worship tipičnijih primera, ovi momci ipak sviraju malo žešću varijantu.
ShinigamY Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Nisam mislio direktno na muziku... Vec na stil oblacenja i sve to. Lead gitarista kao da je kopirao Smitha... Pevac isto kao da je Brus... Pokusaj da nadjes slike sa koncerta, videces o cemu se radi
LazaGNR Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 ... ALi nema veze, prze ljudi LJudi?Deca Ne znam dal imaju 20 godina (bar tako izgledaju). A slazem se sa tim da asociraju naMaiden-e pocetkom 80-ih (stil oblacenja)
ShinigamY Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Pa dobro, ja imam 19, tako da su ljudi xD Ajde da kazem, Prze Momci... xD
LazaGNR Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 ...sto ne znaci da ako imaju i npr. 15-16 godina da su losi.Naprotiv.Svaka im cast za to sto su uradili to sto su uradili. Samo kazem da nisu ljudi vec...hm,mladje osobe
vegeta Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZrD_c4wSdBE&feature=recentu koacno i ovo da izadje
Oak Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Ček što to kačiš ovde, imaš sabaton temu a to nema veze sa koncertom.
vegeta Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Zato sto je sabaton tema mrtva a ova ziva?
Recommended Posts