Lord Iffy Boatrace Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Meni samo nije jasno kako jedan H20 kostao 1000din a oni nisu nista manje kvalitetan bend od ovih sto su preko 2 soma...
Xibir Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 Ma jebes pare ovo se ne propusta, bre..... 2
vegeta Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 (edited) Puno srece organizatorima sa ovim koncertom i nadam ce da ce publika biti zadovoljna. Medjutim moram da prokomenratisem jednu stvar, iako rizikujem kamenovanje.Kako moze ovakva skupina bendova da kosta 2000din kada su (verovatno neukusno poredjenje, ali je lep primer) Kanibali,Fetusi,Obskura,i Evocation koliko se secam kostali 2000 ili 2200 nisam siguran.A bio je extra cert i vredelo je otici na njih.Ovi power metalci se osilili i sad kao dolaze ljudi dubljeg dzepa ili sta vec. Onaj Alestorm kao Evrovizijski bend a Sabaton je klasa.. Hvala na citanju:) Kanibali su bili pre godinu dana, od tada je dinar drasticno oslabio...Nuff said? Edited September 15, 2010 by vegeta 1
NatashaNS Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Jel ima u NS-u da se uzmu karte? Bez camo pantalona, zastave poljske i tomsonke ne dolazite na cert :rockdevil: Btw, valjaju li ista ove predgrupe? Alestorm mnogo dobar bend, Steelwing su mi se bas dopali na MetalCampu, i sto se mene tice - headliner odlican, predgrupe odlicne! Jedva cekam! 3 3
killy Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 konacno jedan folk bend ako nista drugo samo zbog alestorma idem 1
killy Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 ok ti ih onda zovi pirate metalom 2 1
oʞɾoƃ Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Kako moze ovakva skupina bendova da kosta 2000din kada su (verovatno neukusno poredjenje, ali je lep primer) Kanibali,Fetusi,Obskura,i Evocation koliko se secam kostali 2000 ili 2200 nisam siguran. Tako što organizator zna da će na Kanibale doći minimum 800 duša, a na ovo će doći u vrh glave 400. 1 1
Schneider Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Tako što organizator zna da će na Kanibale doći minimum 800 duša, a na ovo će doći u vrh glave 400. Aha tako to ide:) Pa ok i taj argument stoji kao realan mada ipak su te masovniji koncerti zanimljiviji.. Neko rece gore dinar porastao..kakve to veze ima nama je standard zapravo otisao dole plate su u najmanju ruku zamrznute a vecini smanjene. To sto je dinar porastao je svakako lose jer retko ko prima pare u evrima.Iz toga razloga sam pomenuo nizu cenu karte. No dosta offtopikovanja unistismo temu.. POzdrav
Srlandand Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Dobar ovaj Steelwing, jedva cekam uzivo da ih cujem 1
Narsil Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Sabaton је драстично и за веома кратко време постао велики бенд, ако тако могу да назовем. Гомилу фанова су стекли, за разлику од концерта где су били предгрупа Therionu и Digger-u. Бенд има добре песме, занимљиве текстове, нису баш као и сви други бендови у њиховом правцу (heavy/power) и што је можда и најбитније по њихову популарност - забавни су, песме су певљиве и лако се памте, што одмах на кеца привуче довољан број клинаца и почетника у слушању ове музике. Постао је бенд који се препоручује за слушање. Праве одличан шоу, користе пирохтехнику, неке разноразне пизде материне на бини, а уопште се нису издигли у небеса, врло радо попричају с фановима, сликају се, шале се, пију, а неко ми је рекао да су после Exita (јбг, нисам био ) једва напустили подручије и да су желели да остану још у Србији. Довољно да их погледам (опет), а верујем да ће бити довољан број људи да ово успе. 1
Anglahell Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Sabaton је драстично и за веома кратко време постао велики бенд, ако тако могу да назовем. Гомилу фанова су стекли, за разлику од концерта где су били предгрупа Therionu и Digger-u. Бенд има добре песме, занимљиве текстове, нису баш као и сви други бендови у њиховом правцу (heavy/power) и што је можда и најбитније по њихову популарност - забавни су, песме су певљиве и лако се памте, што одмах на кеца привуче довољан број клинаца и почетника у слушању ове музике. Постао је бенд који се препоручује за слушање. Праве одличан шоу, користе пирохтехнику, неке разноразне пизде материне на бини, а уопште се нису издигли у небеса, врло радо попричају с фановима, сликају се, шале се, пију, а неко ми је рекао да су после Exita (јбг, нисам био ) једва напустили подручије и да су желели да остану још у Србији. Довољно да их погледам (опет), а верујем да ће бити довољан број људи да ово успе. Свака ти је на месту! Слажем се у потпуности. 1
gvozdeni Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 konacno jedan folk bend ako nista drugo samo zbog alestorma idem brate, nemas pojma, oni su pure death metal 1
Patient Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Kartu sam kupio jos juce! Sada samo da docekam! 1
vegeta Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Mogli bi da posebno zahtevamo We Burn da sviraju za nas
..charlie.. Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Mogli bi da posebno zahtevamo We Burn da sviraju za nas +1 Ja sam bas razmisljao o tome pre neki dan...
Srlandand Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 (edited) O nama i Hrvatima podjednako... Edited September 19, 2010 by Srlandand
vegeta Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Pa dobro, kad odu u hrvatsku nek je pevaju i njima
Anglahell Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Ne slažem se momci. U stvari, pesma nije uopšte "o nama" ni "o njima". Pesma se bavi idiotskim/besmislenim ratovima 90-ih na Balkanu. To je f*ing rat i šta on radi čoveku! A ne "mi", pa ni "oni". Nisam siguran da li to želim da čujem live... Mogli bi da obrade neki od događaja iz II ili I svetskog rata sa ovih prostora. To bih pre voleo da čujem. Kontam da bi npr. pesma o prelasku srpske vojske preko Albanije za vreme I sv. rata mogla biti interesantna. 1
Srlandand Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 (edited) Pa to sam i ja mislio. Pesma je o Jugoslaviji i ljudima iz Jugoslavije uopste, i mislim da se niko ne treba ponositi njome, samo pokazuje koliko je uzaludnih i nepotrebnih sranja ovde bilo. Inace, rekose da ce na sledecem albumu biti jedna pesma posvecena Srbiji valjda... Edited September 20, 2010 by Srlandand
vegeta Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Ja ocu da cujem tu pesmu i boli me kurac sta vi kazete Ja cu da se derem "WE BURN WE BURN", a vi me gledajte ko budalu ako ocete 1
Zoidberg Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Neka im neko da da gledaju Otpisane kad dodju ovde, pa da naprave koncept album 3
death angel Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 I ja bih volela da chujem We burn. Naravno da se ne ponosim shto su i nashi ljudi radili to, ali pesma je bash dobra i kao shto slushate u drugim pesmama druge ratne gadosti, ne znam shto ne mozete i u ovoj.
Recommended Posts