Anglahell Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Karta je još 1800 i kontam da će biti toliko do dana kada je zakazana svirka. Govorim iz iskustva jer sam uzeo dve karte pre dva dana. Tako da treba da nalijem gorivo u tenk ovih dana, pa da se 19-og pojavim u Nancy's tavern-u sa mojom panzer ekipom XD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Ta recenica je bas bila u duhu predstojeceg koncerta. Ajd jos samo nedelju dana da se izdrzi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killy Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Tako da treba da nalijem gorivo u tenk ovih dana, pa da se 19-og pojavim u Nancy's tavern-u sa mojom panzer ekipom XD ko ce da ceka jos 7 jebenih dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Ja!!! Cekamo vec pola godine, jos 7 dana nas nece ubiti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Karta pala, jos da docekamo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Zasto nema plakata jebem mu mater?????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlatko Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 A ne ja to nisam vido!!! Sto to nema zalepnjeno po Knezu itd.... ??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killy Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 ne znam da li je neko prosao pored skca ovih dana ali sve sto postoji od reklame za ovaj koncert je poster od 30 cm (malo mu fali ko k da bude) i to u nekom izlogu od pola metra za koji nisam ni znao da postoji dok mi neko nije rekao . kao pa postoji reklama i samo se ne vidi i pokazao mi tacno gde je -.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 ПОСТОЈИ И ТОПИК НА ЈУМЕТАЛУ!!!! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 ne znam da li je neko prosao pored skca ovih dana ali sve sto postoji od reklame za ovaj koncert je poster od 30 cm (malo mu fali ko k da bude) i to u nekom izlogu od pola metra za koji nisam ni znao da postoji dok mi neko nije rekao . kao pa postoji reklama i samo se ne vidi i pokazao mi tacno gde je -.- Šta će im reklama, kad će koncert i ovako biti maltene rasprodat?. Kupljene karte pre neki dan. Ne znam kolko je realno, ali baš, BAš bih voleo da zasviraju ove pesme: http://www.youtube.com/watch?v=9LeqzHJRxC0 http://www.youtube.com/watch?v=Z-CvPkDoFsQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs914.snc4/72744_142366492479235_100001176552021_189404_4791996_n.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 (edited) Šta će im reklama, kad će koncert i ovako biti maltene rasprodat?. Kupljene karte pre neki dan. Ne znam kolko je realno, ali baš, BAš bih voleo da zasviraju ove pesme: http://www.facebook.com/sabaton/posts/468417004867 lajkujte, komentarisite, pa ce mozda i biti nade Edited November 14, 2010 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Evo setliste iz Poljske 11-og 1. 40:1 2. Aces in Exile 3. Cliffs of Gallipoli 4. Panzer Battalion 5. Final Solution 6. Attero Dominatus 7. Rise of Evil 8. White Death 9. Swedish Pagans 10.The Price of a Mile 11.Encore: 12.Coat of Arms 13.Primo Victoria 14.Uprising 15.Metal Machine Setlista i nije tako losa, sta vise svidja mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Meni se ta lista uopste ne svidja. Najvise zbog toga sto nema Screaming Eagles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killy Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 sranje je ta lista inace nismo i dalje imali priliku da cujemo zvanicno ko organizuje uopste koncert da znamo kome smo zahvalni Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Листа није толико срање колико неће бити свирана код нас. С друге стране, не разумем сетлисту која не почиње с "Ghost Division". Штавише, листу на којој НЕМА те песме... Става сам да "Пагане" 100% неће свирати код нас, "Rise of Evil" нека замене за "We Burn"/"Back in Control"/"Panzerkampf", а "White Death" (која није лоша, чисто да не буде забуне, чак напротив) замене за "Орлове" или "Midway", и ђускамо. Уместо "Пагана", наравно, Ромела. Што се тиче конкретно ове листе - "Uprising" пред крај? "Aces in Exile" је такође на погрешном месту. Генерално, цела листа ми је некако у спором темпу. Могуће је да је само утисак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Logicno je da ce u Poljskoj poceti koncert sa 40:1... A Ghost Division je bio 100%, nego je greskom izostavljen iz te liste, kao sto to cesto ume da bude... Napravio sam spisak kolko su puta koju pesmu svirali na ovoj turneji, ako nekoga zanima Ghost Division 35 Uprising 35 Cliffs Of Gallipoli 35 Coat of Arms 35 Primo Victoria 35 Metal Machine / Metal Crüe 35 The Final Solution 33 Attero Dominatus 31 40:1 30 Saboteurs 29 The Price Of A Mile 22 Aces in Exile 21 Wolfpack 19 Screaming Eagles 16 Rise Of Evil 13 Hellrider 13 The Art Of War 12 Panzer Battalion 12 Panzerkampf 10 Back in Control 7 Into The Fire 5 White Death 5 7734 5 Counterstrike 1 Nuclear Attack 1 I da, mislim da su svaki koncert sem tog u poljskoj otvorili sa Ghost Division. Tako ce biti i kod nas 100% Edited November 15, 2010 by vegeta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Нисам улазио баш толико детаљно у анализу турнеје (свака ти дала, Вегето ), али - да ли је могуће да је негде неко правио проблем око песме "The Final Solution" или су то свирке у Немачкој, па су их намерно изоставили? Желим да чујем све песме, али пре и више од свих осталих - "Cliffs of Gallipoli", која је увек ту, и "The Price of a Mile", која је често ту. )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) http://www.setlist.fm/setlist/sabaton/2010/batschkapp-frankfurt-germany-6bd50e22.html svirali su u nemackoj the final solution i ja bi voleo da cujem te, kao i panzerkampf, panzer battalion, wolfpack i art of war znam da ih ne mogu cuti sve, al ako cujem bar neku od tih bicu zadovoljan http://www.setlist.fm/setlist/sabaton/2010/wigwam-budapest-hungary-63d55297.html ova je dobra into the fire ipak sam se predomislio, samo nek sviraju wolfpack, za ostalo me bas briga Edited November 15, 2010 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 003 SABATON DZHOMBE SMO MI!!!Meni 4i put ima li ko isto ili vise da ih je gledao?? VIDIMO SE NARODE!!!UZEO SAM MALI GODISHNJI ZBOG OVOG I THERION!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 sranje je ta lista inace nismo i dalje imali priliku da cujemo zvanicno ko organizuje uopste koncert da znamo kome smo zahvalni Meni ta lista i ne oduševljava baš, volela bih da bude slična onoj iz Londona, koju mislim da je ovde neko bio okačio. A koncert organizuju ovi iz EXIT-a, valjda. Trebalo bi da je neko to ovde već bio pomenuo, nisam sigurna, ali ako nije, eto ti informacije. Mislim da sam u pravu, tako sam čula još ranije. 003 SABATON DZHOMBE SMO MI!!!Meni 4i put ima li ko isto ili vise da ih je gledao?? VIDIMO SE NARODE!!!UZEO SAM MALI GODISHNJI ZBOG OVOG I THERION!! Meni je takođe 4. put. Nisam ih gledala jedino prvi put kad su bili kod nas, sa Diggerima valjda, a preostala 2 puta jesam (sa HammerFall-om i na EXIT-u), + Metal Camp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) lista od juce Intro Ghost Division Uprising Into The Fire Cliffs Of Gallipoli 40:1 Attero Dominatus The Final Solution Wolfpack Panzerkampf Screaming Eagles Sabouteurs Swedish Pagans Coat Of Arms Primo Victoria Metal Medley Ejlstorm(pre dva dana) Heavy Metal Pirates Wenches And Mead Wolves of the Sea (Pirates of the Sea cover) Leviathan Nancy The Tavern Wench Over The Seas No Quarter Captain Morgan's Revenge Keelhauled Edited November 15, 2010 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Umesto Into The Fire neka bude The Price of a Mile i bice do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
killy Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 price of a mile umesto swedish pagans i pobednicka je lista imo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts