Lord_of_suffering Posted September 13, 2002 Report Posted September 13, 2002 Evo bend u kojem su dva clana iz slipknota, slusao sam samo jednu pesmu GET INSIDE koju inace mo0zete skinuti na njihovom sajtu www.stonesour.com stvar je super i furaju neki cudan fazon, malo stariji metal sto se tice muzike a vokal je ostao isti kao u slipknotu vjerovatno zato sto je isti pjevac (COREY TAYLOR). Gitarista JIm je takodje iz slipknota. Pa sta vi kazete jeste li ih slusali i tako.......... Quote
fiction Posted September 13, 2002 Report Posted September 13, 2002 Sta je ovih iz slipknota pa to je strasno Quote
cLoWn Posted September 13, 2002 Report Posted September 13, 2002 nisu losi ...ali ni blizu slipknot-a Quote
scissors Posted September 14, 2002 Report Posted September 14, 2002 malo vuku na slipknotov prvi album, mislim dijelovi muzike i coreyev vokal (kao u numeri "Get inside"), ali uglavnom je mnogo melodicnija muzika... Quote
Lord_of_suffering Posted September 16, 2002 Author Report Posted September 16, 2002 Narucio sam cd iz CANADE i nadam se da cu ga dobiti uskoro. Super mi je stvar get inside Quote
scissors Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 Narucio sam cd iz CANADE i nadam se da cu ga dobiti uskoro.Super mi je stvar get inside to im je najbolja stvar definitivno a: a: za nju su uradili i spot, ako nisi gledao... kad sam ugledao coreya i onog gitaristu nisam mogao vjerovati da su oni corey bez maske neki skroz obican lik Quote
Lord_of_suffering Posted September 27, 2002 Author Report Posted September 27, 2002 HEHE a sta si mislio da je ispod maske Quote
scissors Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 HEHE a sta si mislio da je ispod maske moj buraz anyway, ako gledam slipknotov novi album (iowa) i stone sour, mogu reci da mi se stone sour mnogo vise svidjaju a: a: Sad samo cekam sta slipknot ima novo da ponudi (ili kao sto rece Dado sa Danger Zone-a "i sada bend slipKKKKnot" ali sa naglasenim K ) Quote
Lord_of_suffering Posted September 29, 2002 Author Report Posted September 29, 2002 Ne znam jeli bolji od iowa ali nadam se da cu saznati ali znam da je corey ocigledno ostao pri istom fazonu pevanja Quote
scissors Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Ne znam jeli bolji od iowa ali nadam se da cu saznati ali znam da je corey ocigledno ostao pri istom fazonu pevanja nemoj da se zavaravas ako si slusao samo "get inside". kompletan album je dosta melodicniji i bas i ne lici na klasicne corey-eve vokale Quote
Lord_of_suffering Posted September 29, 2002 Author Report Posted September 29, 2002 Okej vjerovacu ti ali ako ga dobijem sutra preslusacu ga i javiti sta mislim Quote
Lord_of_suffering Posted September 30, 2002 Author Report Posted September 30, 2002 Eto dobih preslusah prokomentarisah Super divno krasno fenomenalno mada su malo spori, i corey ponekad smara sa vokal dionicama, ali sve u svemu bolje nego slipknot iowa- Quote
scissors Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 Eto dobih preslusah prokomentarisahSuper divno krasno fenomenalno mada su malo spori, i corey ponekad smara sa vokal dionicama, ali sve u svemu bolje nego slipknot iowa- to i ja kazem, nisu sad neki super-izvanredan bend, ali mnogo bolji od iowe a: a: a i corey fura svoj neki fazon, cisto svira u bendu za svoj cejf Quote
Lord_of_suffering Posted October 1, 2002 Author Report Posted October 1, 2002 POstujem to sviranje za svoj ceif ali to onda znaci da je slipknot otiso u kurac Quote
scissors Posted October 1, 2002 Report Posted October 1, 2002 POstujem to sviranje za svoj ceif ali to onda znaci da je slipknot otiso u kurac maybe... ko ce znati :roll: jedino da cekamo iduci album pa da saznamo a: a: Quote
fiction Posted November 15, 2002 Report Posted November 15, 2002 Narucio sam cd iz CANADE i nadam se da cu ga dobiti uskoro.Super mi je stvar get inside kako si ga narucio iz ca? P.S. Stone Sour je strava najbolja stvar pored get inside je Blue Study Quote
Lord_of_suffering Posted November 17, 2002 Author Report Posted November 17, 2002 Donela mi prijateljica od stare koja je isla da poseti sina Quote
dr NIK@ Posted December 4, 2002 Report Posted December 4, 2002 Do jaja zvuce. Jedva cekam da prodju neke tri nedelje pa da dobijem i album a onda samo koncentracija na STONE SOUR. Cuo sam Get Inside i Blotter i obe su . I Lorde pored Corey-a i Jim-a tu je i treci od clanova iz Slip-a SID WILSON koji bi trebao da predstavlja DJ-a mada ja nesto nisam cuo skreceve i slicnu zajebanciju, mozda na nekim drugim pesmama, a mozda ja cisto potpisan da ne bi bila standardna petorka. I da, vise mi se svidja od IOWe. a: a: a: Quote
Lord_of_suffering Posted December 4, 2002 Author Report Posted December 4, 2002 Sid nije clan benda on im je samo dodao par samplova na pojedinim pesmama. Jer isto tako mozes reci da je ice cube clan korn-a (follow the leader pesma children of the corn) ili da je max cavalera clan deftones-a (around the fur pesma head up) Jesi li ikad cuo da neko jednostavno gostuje na albumima a: a: idi na sajt pa vidi da njega nigde ne spominju. www.stonesour.com Quote
dr NIK@ Posted December 5, 2002 Report Posted December 5, 2002 Ja samo znam da sam ga procitao najednom sajtu kao clana benda, ma nebitno je da li je stalni ili gostujuci clan, bitno je da oni do jaja zvuce. Inace STONE SOUR JE nekadasnja grupa Corey-a i Jim-a koji su sa ostalima osnovali Slipknot, pa se Stone Sour tako raspao. Onda se ovi napravili pametni, pozvali gitaristu i basistu nekadasnjeg Stone Sour-a, doveli nekog bubnjara i ponovo osnovli SS i sad odvaljuju.... Quote
dr NIK@ Posted December 29, 2002 Report Posted December 29, 2002 Mmmmm... Ocekujem ga uskoro u svojo kolekciji... Ako u neko skorije vreme sretnete primerke Stone Sour-a u BG(SKC), znajte da j to moja zasluga a: a: a: Quote
Eyel Ess Posted March 18, 2003 Report Posted March 18, 2003 ............he......pa naravno da nije.....to su se corey i jim vratili u svoju staru grupu. Ako niste znali, njih dvojica su prvo svirali za Stone Sor, pa su tek kasnije presli u SlipKnoT. Trenutno mi je Stone Sour najbolja grupa.......'pravi' se ee Quote
scissors Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 ... a više o njima u novom scissorsu Quote
fiction Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 ... a više o njima u novom scissorsu Je interwiev 8O Quote
Recommended Posts