Ω Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 preslusao sam album, do jaja je. ni spot za TG nije los Quote
Nightwing Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 spot je bash fenseraj...ali takviu spotovi treba i da budu plavuse , hollywood , novinari...a mi suvise cool za sve to Quote
Bzuva Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) http://www.mininova.org/get/371867 Stone sour demoi iz 1994. i 1996. Enjoy. Edited July 24, 2006 by Bzuva Quote
DevouredSoul Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Joooooooooj balade balade balaaaaaaaaaaade ZZYZX RD. swwwweeeettttt Quote
[4] Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Solidan album, mada sam ochekivao vishe - posebno od balada Eve mojieh revjua nekijeh pjesama (koga interesuje nek cita), izdvojio bih samo krajnosti: 30-30-150 - oh fuck, to je to - sjajan riff, mozda joj fali brutalnija strofa - u svakom slucaju verovatno i najbolja stvar na albumu - gr8 album opener Through the glass - ja ne znam cemu tolika pompa ovde za ovom pesmom, bash sam ochekivao neshto za sechu vena kad ono stvar ko da su je napisali Vlado Georgijev i Eros Ramazzotti Muzika - dosadni POP mainstream - bar ovakvih pesama ima 6 tona..ne vidim po chemu se to ona izdvaja od ostalih (ako bi neko bio ljubazan da me prosvetli zashto recimo slusha i seche vene na ovo a pljuje po pesmama/bendovima tipa Come Undone/Duran Duran, In my place/Coldplay pa cak i jebenu Dunave/Yu Grupa ...navedoh prvih par pesama koje su mi pale na pamet, sustina je da ih ima kolko oces..) ovo jedva i da se uklapa u muzicku pricu albuma Lyrics - standardno solidan Coryjev text, nishta novo spot - klasichan MTV pointless/boring/plitki bullshit mada bolje i to nego Zzyzx Rd ciju svrhu zaista ne vidim na ovom albumu muzicka podloga ove pesme...eh pa malo je reci da postoji jos n pesama sa identicnom melodijom i pozadinom cak su i melodijske varijacije providni i dosadni klishei bljak zaista ne verujem da nekom nije zazvucala poznato melodija kad je prvi put pustio pesmu ubedljivo najgora i totalno bezidejna stvar koja veze sa albumom nema pa ni sa bendom uopste kreativnost: 0 Reborn - josh jedan od favorita, zaista sjajna stvar sa extra refrenom prosto a dobro (gle chuda) ostale pesme su ugl prosek, ni jedna mi josh nije zapala za uvo neshto specijalno preslushavacju josh naravno cya Quote
Nightwing Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 http://www.mininova.org/get/371867 Stone sour demoi iz 1994. i 1996. Enjoy. hvala puno za torrent... inace objasnite glupom kolegi sta znaci 30/30-150 Quote
solicitor Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 (edited) Nisam ih ja ranije slusao pa nisam ocekivao nista, ali ovo sto sam cuo, tj novi album je DO JAJA !!!! Edited July 27, 2006 by solicitor Quote
[4] Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 30/30-150 je oznaka za chauru sachmare a pesma je o toj generaciji (amera) koja nosi oruzije svuda sa sobom kolko ja kapiram Quote
Guest ]Seductive[ Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 album je odlichan, kalsichan Coreyev rad, za svaku pohvalu naravno. Slazem se sa 4-orkom, manje vishe oko onih balada. Quote
Azizam Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 (edited) Iskreno volim bljutavštine više no išta, ali ovo Zzyzx Rd. je ober govno... Edited July 31, 2006 by Azizam Quote
DevouredSoul Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Ma vi ste uber govno Cardiff Meni se svidja album bash. Quote
Guest MAD-MAC Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Come whar(ever) may ZAKON!!album kje može dobiti 2 komada od novega abuma?? bonus track Suffer,The Forzen HELP ME!! Quote
fiction Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 od gomile novih izdanja nisam bas imao mnogo vremena za novi Stone Sour,pogotovo sto me nije odusevio na prvo slusanje a to se od ovakvih bandova ipak ocekuje.Cak ni na drugo slusanje nisam mogao izdvojiti neku pjesmu.Balade su opet najbolje od svega ali nijedna nije priblizno dobra like Bother...Prosjecan album sa prosjecnim pjesmama.jbg.... Quote
negative creep Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 S obzirom da ne volim Slipknot, mislila sam da mi se ni ovo nece svideti. Cula sam samo 3 pesme (tj. videla 3 spota) - Bother, Get inside i Through glass i odusevila se. Jesu im i ostale pesme na tu foru? Mislim da je bolje da covek peva ovako, nego da vrishti. Quote
Metal Bloodshed Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Stone Sour ne moze da se meri sa bendom kao sto je Slipknot. Nekako je prazan. A i Corey je bez maske smesan. Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 stoji da je slipknot neprejebiv bend, ali mislim da je glupo porediti dve potpuno razlicite stvari. do jaja su i jedan i drugi bend, ali furaju potpuno razlicite stilovei bas zato su neuporedivi, a eventualna naklonost ka jednom od njih je cista stvar ukusa Quote
negative creep Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Ne poredim, samo kazem da sam mislila da je Stone Sour slican Slipknotu. Quote
[4] Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 pa SS je stariji bend od Slipknota tako da moze da bude samo obrnuto Quote
negative creep Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Da, ali ja sam prvo cula za Slipknot, pa tek onda za SS. Quote
DevouredSoul Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 A i Corey je bez maske smesan. Shto naravno obavezno vuche sa sobom chinjenicu da je bend losh? I SS nikako nije prazan, po tome nikako ne mozhesh da ga poredish sa Knotom. Quote
Nightwing Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Corey je skroz OK i bez maske bas deluje cool u Through Glass spotu.. prava rock zvezda kojoj je dosadilo da jebe plavuse :D Quote
Recommended Posts