dr NIK@ Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Nabavio sam nedavno album i bas mi se svideo Svidja mi se sto nije isforsirana tvrdoca i skoro konstantno Corey-jevo krljanje... I mogu slobodno da kazem da je pesma "Bother", najjjjjbolja pesma od svih Stone Sour-ovih, a i Slipknot-ovih a: To je bar moje misljenje Quote
fiction Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Ja jos nisam nabavio njihov album i tesko da cu ga u skorije vrijeme i nabaviti ali zato imam cijeli album na mp3 ali to nije to Stone Sour ima veliku buducnost za razliku od Slipka a: Quote
Ivan_Creed Posted May 24, 2003 Report Posted May 24, 2003 OK su bend! Moze se.. Meni se najvise svidja pesma 'Inhale', jer je nekako sva mirna... mislim, vecina pesme! Quote
Max Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 meni se ova grupa vishe svidja od slipa.....nekako bolje lezhi pevanje....ima i melodichnosti shto mi se svidja........ Quote
deftoner Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 e ljudi slusao sam prvi slipknot...pre korija jos... majko mila... ono je savrsenstvo... bolje je i od stone saura i od slipknota...ko moze nek nadje ko ne moze nek se ubije... BIBLIJA ! Quote
Max Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 drug je nabavio to i kazhe da je mnogo bolje.......narezacu i ja to jednog dana Quote
Ivan_Creed Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 Ljudi ne bi verovali kada bi znali da Corey peva 'Bother'!! Ja znam da ja ispocetka nisam! Inace ta pesma je jedina sto se vrtela po svim kanalima ovde, i da je bila prihvacenija po 'laksim' stanicama!! Quote
Eyel Ess Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 StoneSour je veoma dobar bend! Prije neki dan sam slusao neke njihove pjesme (Tar Poo, Simple Woman, I Can't Beleive) jos prije SlipKnoT-a...Corey je tada imao 18 godina. Pjesme su mi se jako dopale...ali...da li mi neko moze reci gdje bih mogao skinuti te i ostale njihove pjesme prije SlipKnoT-a !!! Quote
Eyel Ess Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 e ljudi slusao sam prvi slipknot...pre korija jos... majko mila... ono je savrsenstvo... bolje je i od stone saura i od slipknota...ko moze nek nadje ko ne moze nek se ubije... BIBLIJA ! Jel Ti to mislis na Mate Feed Kill Repeat sa Andyem Quote
ajsha69 Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 e ljudi slusao sam prvi slipknot...pre korija jos... majko mila... ono je savrsenstvo... bolje je i od stone saura i od slipknota...ko moze nek nadje ko ne moze nek se ubije... BIBLIJA ! Savrsen je, ali potpuno drugi fazon.... Ja to ne bih poredila, vec bih se, je li, veselila svakoj fazi ponaosob... a tako i jeste, so roooock.. , yo. Quote
deftonerrrr Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 . Inace STONE SOUR JE nekadasnja grupa Corey-a i Jim-a koji su sa ostalima osnovali Slipknot, pa se Stone Sour tako raspao. decko kori nije ni znao za slipknot... kada se ovaj osnovao Quote
dr NIK@ Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 U pravu si...tu sam se izleteo jer sam se ja vec prebacio na Slipknot -Slipknot album.... Quote
DevouredSoul Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Ljudi ne bi verovali kada bi znali da Corey peva 'Bother'!! Ja znam da ja ispocetka nisam! Inace ta pesma je jedina sto se vrtela po svim kanalima ovde, i da je bila prihvacenija po 'laksim' stanicama!! Bother! Bother! Botheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!! Moja definitivno najomiljenija pesma. I meni je trebalo jako mnogo da poverujem da je to Corey-jevo shtivo... Me likeeesssss Stone Sour, zapravo svidja mi se vishe od Slipknota. Corey ima fantastichan glas koji nije stvoren samo za urlanje a to se ovde bash fino vidi. Quote
deftonerrrr Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Bother! Bother! Botheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!! Moja definitivno najomiljenija pesma. I meni je trebalo jako mnogo da poverujem da je to Corey-jevo shtivo... Me likeeesssss Stone Sour, zapravo svidja mi se vishe od Slipknota. Corey ima fantastichan glas koji nije stvoren samo za urlanje a to se ovde bash fino vidi. sta sve nece reci napaljeni klinci... c c c ... Quote
deftonerrrr Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Crkni Dejane samo na tebi ljubavi |! Quote
DevouredSoul Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Razgovarali smo vecj o lepom ponashanju, ljubavi Quote
deftonerrrr Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Razgovarali smo vecj o lepom ponashanju, ljubavi pazi ne secam se...moraces da me podsetis... i to veceras... Quote
deftonerrrr Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 e jedva cekam da vidim korija uzivo...nakosutra... pricacu ti kakav je uzivo... Quote
deftonerrrr Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Bother... ma pricacu ti ...bice kao da si bila tamo ! Quote
DevouredSoul Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Nema veze i onako ga necje svirati... Samo se ti meni lepo provedi... I pazi na palac-palac Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Na novom Slipknot albumu ima pevanja, a i muzike koja definitivno podseca na Stone Sour... samo se pitam da li bi bilo ovakvih upliva da stone sour nije izdao svoj album?!?!? Quote
Recommended Posts