Ivan_Creed Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 Ovo je bilo lose!! Nemojte tako... Nadjite kompromis... P.S. Bother ne valja...... Mislim, nije sad naj naj!! Quote
deftonerrrr Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Ovo je bilo lose!! Nemojte tako... Nadjite kompromis... P.S. Bother ne valja...... Mislim, nije sad naj naj!! nasli smo... evo ponovo se volimo Quote
DevouredSoul Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 P.S. Bother JESTE naj naj Quote
deftonerrrr Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 P.S. Bother JESTE naj naj nije bre....slusaj sta ti ivan kaze...tz tz tz .... Quote
DevouredSoul Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Ma i on misli da je Bother najlepsha pesma na svetu, samo shto to josh ne zna Quote
deftonerrrr Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Ma i on misli da je Bother najlepsha pesma na svetu, samo shto to josh ne zna Quote
Ivan_Creed Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Ma i on misli da je Bother najlepsha pesma na svetu, samo shto to josh ne zna Kako to da jos ne znam? Quote
DevouredSoul Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Kako to da jos ne znam? Krije ti se negde u mozgu... Razjasnicje ti se sve jednog dana Quote
DevouredSoul Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Vidish, Joey, on je vecj pocheo da trazhi to parche mozga Ili pokushava da ga ubije...? Quote
Ivan_Creed Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Ne pricate vise lepo... prerasta u podjebavanje.. Quote
deftonerrrr Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Ne pricate vise lepo... prerasta u podjebavanje.. ma mi se volimo ?NAJVISE NA SVETU ! Quote
DevouredSoul Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Eto Joey, vidish kako on mene voli... Sve neki "?" i " " Strashno. Quote
Ivan_Creed Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Nisam mislio sam na njega, a plus, ova tema nema veze sa tim.. Quote
DevouredSoul Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Ma kakve veze ima na shta si mislio. Ova tema nema vishe VEZE, jer vi ne volite Bother. Quote
deftonerrrr Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Nisam mislio sam na njega, a plus, ova tema nema veze sa tim.. Quote
dr NIK@ Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Jel iko slusa ono 'pricanje' pod nazivom 'Omega'? Mozda sam poslusao 2-3 puta i ne svidja mi se sto koristi toliko ne standardnih izraza (reci)... previse je po mom ukusu nafilovano recima koje se recimo dosta slabije koriste u standardnom razgovoru, al' sta da se radi... Quote
dr NIK@ Posted October 10, 2004 Report Posted October 10, 2004 Nisam mislio sam na njega, a plus, ova tema nema veze sa tim.. Sad si upao u mashinu, tako da ti nema izlaska... Quote
deftonerrrr Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Mozda sam poslusao 2-3 puta i ne svidja mi se sto koristi toliko ne standardnih izraza (reci)... previse je po mom ukusu nafilovano recima koje se recimo dosta slabije koriste u standardnom razgovoru, al' sta da se radi... da da...cim nema rechi "fak ju ol" glupa pesma... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Mozda sam poslusao 2-3 puta i ne svidja mi se sto koristi toliko ne standardnih izraza (reci)... previse je po mom ukusu nafilovano recima koje se recimo dosta slabije koriste u standardnom razgovoru, al' sta da se radi... mislim da je to vishe usmereno ka, recimo poeziji nego nesto tipa 'e sad cu ja da vam kazem to i to jebem vam mater..' meni je 'Omega' veoma zanimljiva (pesma?) - nije da razumem sve sto prica niti da se slazem sa svim sto razumem ali uvek volim da cujem tako direktno iznesene stavove Quote
deftonerrrr Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 mislim da je to vishe usmereno ka, recimo poeziji nego nesto tipa 'e sad cu ja da vam kazem to i to jebem vam mater..' meni je 'Omega' veoma zanimljiva (pesma?) - nije da razumem sve sto prica niti da se slazem sa svim sto razumem ali uvek volim da cujem tako direktno iznesene stavove Quote
dr NIK@ Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 da da...cim nema rechi "fak ju ol" glupa pesma... Da li sam rekao da je glupa? NE. Da li sam rekao da treba da bude reci fak ju ol? NISAM. U cemu je onda problem? Quote
dr NIK@ Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 mislim da je to vishe usmereno ka, recimo poeziji nego nesto tipa 'e sad cu ja da vam kazem to i to jebem vam mater..' meni je 'Omega' veoma zanimljiva (pesma?) - nije da razumem sve sto prica niti da se slazem sa svim sto razumem ali uvek volim da cujem tako direktno iznesene stavove Pa da kazemo da je usmereno ka poeziji i ja nemam nista protiv toga, ali suvise mi vestacki zvuci kad 50% reci koje izgovara, u zivotu nisam cuo, a nagledao sam se filmova i naslusao svakojeke strane muzike, cak sam jedno krace vreme i obitavao u inostranstvu... Quote
deftonerrrr Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Da li sam rekao da je glupa? NE. Da li sam rekao da treba da bude reci fak ju ol? NISAM. U cemu je onda problem? ma problem je sto nema "fak ju al"... Quote
Recommended Posts