DevouredSoul Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Joj Bozhe, kako vas dvojica smarate Svi textovi SS-a naginju vishe ka poetry nego ka lyrics, u tome i jeste drazh. A oni koji ne vole poetry neka se vrate tzv. "fak ju ol" textovima. Najmanji problem. Quote
deftonerrrr Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Joj Bozhe, kako vas dvojica smarate Svi textovi SS-a naginju vishe ka poetry nego ka lyrics, u tome i jeste drazh. A oni koji ne vole poetry neka se vrate tzv. "fak ju ol" textovima. Najmanji problem. "fak ju ol " sax Quote
DevouredSoul Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Kazhi to Bojanu dok ti bude tetovirao S na nozi Quote
deftonerrrr Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Kazhi to Bojanu dok ti bude tetovirao S na nozi pizdo Quote
DevouredSoul Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znam ja shta znachi to S ali jednostavno nisam mogla da odolim :* Quote
deftonerrrr Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znam ja shta znachi to S ali jednostavno nisam mogla da odolim :* necu ni da ga tetoviram Quote
Lhabia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Pa,da...tetoviranje,alkohol,orgije...vidim ja cemu ovo vodi! Pa,lepo...zavrsices kao Scott Weiland...samo bices dead i pre njega! Neka,jedan narkic manje...necemo zaliti!!! Quote
deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 tetoviranje,alkohol,orgije narkic manje...necemo zaliti!!! Jebote kako si ti glup ! YES ! Quote
DevouredSoul Posted October 28, 2004 Report Posted October 28, 2004 necu ni da ga tetoviram That's the spirit Lhabia: Srecjo, u chemu je, zapravo, tvoj problem? Quote
deftonerrrr Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 That's the spirit Lhabia: Srecjo, u chemu je, zapravo, tvoj problem? Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Lhabia: Srecjo, u chemu je, zapravo, tvoj problem? Nemoj bre Lhabia da mu joj diras decka Vidis kako su golupcici zaljubljeni... Quote
Lhabia Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Lhabia: Srecjo, u chemu je, zapravo, tvoj problem? Sreco,on voli cmar!!!Ali,ocigledno i ti mozes da mu posluzis! Stay out of this,ok? Quote
DevouredSoul Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Oh, so pathetic... Sjatki ste Quote
DevouredSoul Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 we're all gonna die someday cause that’s the American way ... do you serve a purpose or purposely serve ... everything we do is just everything we’ve done ... Ima divnu boju glasa A chak postoji i smisao. Quote
deftonerrrr Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 STONE SOUR ON ROADRAGE DVD The brand new low-price 'Roadrage' DVD sampler will be released on Aug 30th, and here is the confirmed tracklisting: 1. Slipknot - 'Duality' 2. Soulfly - 'Prophecy' 3. Killswitch Engage – 'Rose Of Sharyn' 4. Ill Nino - 'This Time's For Real' 5. Ill Nino - 'How Can I Live' 6. DevilDriver 'I Could Care Less' 7. 36 Crazyfists 'At The End Of August' 8. Red Tape 'Stalingrad' 9. Fear Factory - 'Cyberwaste' 10. Machine Head - 'Imperium (uncensored version)' 11. Dirty Americans 'Strange Generation' 12. Chimaira - 'Pure Hatred' 13. Chimaira – 'Powertrip' 14. Every Time I Die 'Ebolorama' 15. Every Time I Die 'I Been Gone A Long Time' 16. Scarlet 'Untitled' 17. Stone Sour - 'Bother' 18. Murderdolls - "Love At First Fright' 19. Hatebreed 'Live For This' 20. Hatebreed 'This Is Now' 21. From Autumn To Ashes 'The Royal Crown Vs…' 22. 40 Below Summer 'Self-Medicate' 23. To My Surprise 'In The Mood' 24. Twelve Tribes 'Venus Complex' 25. Thornley 'So Far, So Good' 26. Nickelback 'Figured You Out' Quote
Natasha! Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Da dignem temu aa i kažem nešto... Skoro sam uzela da preslušam SS i malo je reći da sam oduševljena! Najviše mi se dopadaju pesme Bother i Inhale (spot mi je isto fantastičan). Kada mi je drug prošle nedelje rekao da im peva Corey nisam mogla da verujem. Lično, SS mi je xx puta bolji od Slipknota.Mogla bih to obrazložiti činjenicom da SS imaju neku emociju dok se slušaju. Elem, moje kritike su jakooo pozitivne o ovom bendu! Quote
Phil Schneider Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Ma da bre, trba da vidiš Bother LIVE kod Jay Leno-a. Corey Taylor bez maske sa akustarom i violinistima u pozadini. Jako dobro!!! Nekoliko ovih spotova možeš skinuti sav #ucv na Efnet-u. Dalji info za download nađi na Urban Chao Videos Pozdrav... Quote
[4] Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 vishe nego smeshno je porediti ta dva benda... mislim da jedino mrzim vishe od toga kad neko poredi APC i Tool slipknot nema emociju? pa shta ima onda? sharene gacje? verovatno si mislila u smislu da ne prave takve pesme, al evo sa vol.3 su pocheli (vermilion, danger keep away, circle...) shto se bothera tiche, to je takva jednostavna komercijalica i klishe da je to strashno... chak ni text nije nishta posebno.Ne kazem da nije prijatno chuti pesmu, al mi je ta pesma ranga otprilike ko Numb od Linkin Parka i pola pesama Him-a znash shta je jedan vermilion pt2 za bother? otac i majka Quote
Bzuva Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Pa jebiga, Bother je i pravljen da bude komercijalna pesmica... Ljudi po Amerikama se nalozhe na nju, kupe ceo album jer drugachije ne mogu, ili zato sto necje da nelegalno uzmu mp3, Korija u svemu tome boli kurac da li se ljudima koji su kupili album ostatak pesama svidja, on je dobio pare... Zli, shtedi rechi na mom komentaru, molim te.... Quote
Pufnica Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Meni je Stone Sour bas onako fladak bend! Svidja mi se muzicica na momente, mada je uglavnom utripovana. Slazem se sa da nikako ne treba uporedjivati Slipknot i Stone Sour samo zato sto imaju 2 zajednicka clana. Ipak su pravci skroz razilciti!!! Od pesama mi se najvise svidja Monolith, a ostale su mi sve tu jedna uz drugu… Sto se tice Bother-a,mislim da je malo neuporediva Him-om jer je Him malo “djidji midji secem vene”,a ova je onako bolna jebem li ga! Numb,u zavisnosti od toga ko je izvodi, je takodje neuporediva pesma! Quote
Ω Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 kada sam stonesour cuo prvi put, svideo mi se vise nego slipknot zbog melodicnosti i nacina pevanja, jer u to vreme subliminal verses nije ni izasao... nekada su mi bili najbolji, sada su dobri, a omiljene pesme su mi monolith, idle hands, blotter i get inside... @obucar slazem se da su slipknot i stonesour apsolutno neuporedivi jer furaju potpuno razlicite stilove, muziku i tekstove, a samim tim i emocije...u slipknotu su svi ti elementi daleko razradjeniji i savrseniji nego u stonesourui...barem po mom misljenju @pufffnica monolith Quote
Recommended Posts