Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jedan od jačih albuma ove godine, singlovi jesu obećavali ali ovako jak album nisam očekivao. Dobar skoro kao Come what(ever) may, teško da će iko ko je obožavao taj album biti razočaran. Sve je tu - rifovi, refreni, vokal, groove, a i flow albuma je cool, nisam uopšte ispratio priču ali mi se dopada taj konceptualni feel, tačno se čuje koliko je The Wall uticao. :da: I izuzetno mi je drago koliko su sve recenzije koje čitam po netu pozitivne, zvanično mi se vratila nada u ovaj bend nakon prosečnog Audio secrecy.

Favoriti: Last of the real, Gone sovereign, Absolute zero, RU486, A Rumor of skin

• 2 months later...
Posted

http://www.youtube.com/watch?v=d2GCp8vs168

mp3, 256 kbps

http://rghost.net/43069638

Vocal: Corey Taylor (Stone Sour, Slipknot)

Drums: Dave Grohl (Foo Fighters, ex-Nirvana)

Guitar: Rick Nielsen (Cheap Trick)

Bass: Scott Reeder (ex-Kyuss, ex-The Obsessed)

"From Can To Can't" will appear on "Sound City: Real To Reel", the soundtrack to Grohl's upcoming documentary.
  • 2 weeks later...
Posted

Uvezali dva spota. Solaze na nivou Keri Kinga - nemashtovito, ruzno izdrkavanje, samo da necheg bude, s' tim shto su neke od Kingovih solaza pamtljive.

Posted

Prvi deo je sve bolji što ga više slušam, i sada kada se već slegao mogu da kažem da mi je to omiljeni Stone sour album. Sama mogućnost da ga drugi deo nadmaši je nezamisliva i plaši me. :da::rockdevil:

Posted

Samo da kažem da je kec ubedljivo najbolji SS album, bend je do njega bio po principu dva hita i ostalo za baciti a ovo je već veoma ozbiljno, fantastičan album. Dvojka se jedva čeka.

• 1 month later...