Grobodan Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Šteta je da nemamo ovu temu, toliko se priča o bendu... Australijanci, čudan i bizaran pristup Death Metalu, najbolji album Swarth. Danas je 21.9. da vidimo kada će tema biti odobrena Quote
Grobodan Posted December 23, 2010 Author Report Posted December 23, 2010 :haha: zaboravio sam i da sam pokušao ovo. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) Sranje bend. Kao i citava australijanska death metal scena. Sve nesto tuc muc. Pih. Edited December 23, 2010 by morbid god 1 Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Ako neko nekad negde nekako naleti na još neki snimak sa svirke - links, please. Mada verujem da je mrka kapa dok oni sami to ne izdaju. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Trazio sam ja to onomad, al kurac. Imas par klipova po netu sa raznih svirki, prejak nastup. I nedje sam kacio njihov oficijelni klip, jebi mi zivot ako znam dje. Bolesno. Ovo gore se salim ja, Portal je trenutno uz Impetuous Ritual mozda i najoriginalniji death metal bend. Skoro mi je saka pao Swarth, jos samo da nabavim ovaj Sweyy EP pa da kompletiram to sto treba od njih. Quote
Talvi Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 Videh i taj oficijelni, kačili su ga na fejs oni, ali ovaj live mi je neprevaziđen. Svirka, maske, čak i ona 8-žičana gitara nekako dodaje bizarnosti, čini mi se. Quote
morbid god Posted December 23, 2010 Report Posted December 23, 2010 (edited) edit: jel moze tema da se preimenuje u PORTAL/IMPETUOUS RITUAL? Da ne otvaramo dvije bezveze, ja sam za to da se pravi kvalitet koncetrise na jednom mjestu. A ovdje ima osnova jer je tu ekipa iz PORTAL-a. Samo tolko. Edited December 23, 2010 by morbid god Quote
Talvi Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WkX5KlLb8P8 edit: jel moze tema da se preimenuje u PORTAL/IMPETUOUS RITUAL? Da ne otvaramo dvije bezveze, ja sam za to da se pravi kvalitet koncetrise na jednom mjestu. A ovdje ima osnova jer je tu ekipa iz PORTAL-a. Samo tolko. Može. Quote
morbid god Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Hehehe, kakva 2 benda. Mozda i najbolji koji nam dolaze iz Australije, vorsip do smrti. Ja sam covjek koji voli da 'osjeti' atmosferu, ne privlaci me pusto izdrkavanje death bendova (posebno technical). A od Portal i Impetuous Ritual muzike se najezim kolko je dobra, cak bih rekao da je IR album mozda i najbolje izdanje tu. Ima nesto u toj abominaciji od cega mi se utroba grchi dok slusam Jel zna neko dje ima da se nabave Portal-The Sweyy i The End Mills EPs na originalu? To mi nedostaje da kompletiram kolekciju, oba izdata u 150 kopija bem li ih. Quote
BLAGOJE Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 a od svega toga sweyy em najbolji,em je artwork toliko savrsen da je to nezdravo.zbilja,jel to izlazilo na vinilu? Quote
morbid god Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Ne bih rekao. A dobro sad da je najbolji pored dugosvirajucih... Ne bih rekao. U stvari, tvrdim! Quote
BLAGOJE Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 DRUZE MOJ DOBRI JA SAM TI REKA DA JE DOBAR TI IMAS NEKU SKOULU JA IMAM NEKU DRUGU SKOULU RAZUMIJES Quote
oʞɾoƃ Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 I The End Mills i The Sweyy postoje na vinilu, prvi je reizdao Dissident kao 7", a ovaj drugi je uključen u celosti kao split sa Rites Of Thy Degringolade (koji su isto interesantni). Dissident sam pokušavao više puta da kontaktiram oko porudžbine, ali bez uspeha, dok je ovaj split nekih petnaestak evra kod Ancient Darkness Prod., koji su ga izdali. Quote
BLAGOJE Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 daj linkove da vidim artwork na tom splitu,ako je dobar trip da uzmem Quote
morbid god Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Nikad limitirani vinil. Samo nelimitirani cd. Dako reizdaju Sweyy na disku, must have. Quote
oʞɾoƃ Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 daj linkove da vidim artwork na tom splitu,ako je dobar trip da uzmem Isti je artwork kao EP. Quote
Talvi Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Sa Profound Lore twittera: PORTAL are currently tracking their new album. Apparently it's sounding massive. Quote
Lou Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Okačili su dva snimka na svom kanalu. http://www.youtube.com/watch?v=UA5zWBVQXHg&feature=feedu http://www.youtube.com/watch?v=JuZiVf6oVDE&feature=feedu Da mi je videti ovo... Quote
Grobodan Posted September 17, 2011 Author Report Posted September 17, 2011 Samo da javim Gojku ovim putem da Impetuous ritual album izlazi uskoro na vinilu. Quote
Talvi Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Hteo bih samo da pozdravim sve koji me znaju. Quote
Grobodan Posted September 17, 2011 Author Report Posted September 17, 2011 Evo pozdravljam i ja tebe i da pitam da li je neko za ban? Quote
Recommended Posts