Demon Seed Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Marduk ove godine odlučili da piče sa bendovima boljim od njih. Al' vazno da se zove Serpent Sermon tour jebem ih u usta. Quote
HeLLsarma Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Treba da se zove Tempus Fugit Tour... Quote
BLAGOJE Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 treba da se zove jebem ja vama mater sto ne micete guzice iz australije tour 5 Quote
BLAGOJE Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 sad stio da okacim werships,ali verziju sa the sweyy,kad ono nema na yutubu.koji anonimusi. Quote
oʞɾoƃ Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 ti si anonimus što slušaš muziku sa tjuba i šta ima da kačiš drugim ljudima klipove, ko nas jebe Quote
BLAGOJE Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 nesto mi trulo kao da okacim tekst ili stih neke pesme pa kao da likovi guglaju o cemu je rech jbt msm Quote
Lou Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Znam da je pažljivo napravljena maska i kostim, a opet, kada pogledam ove pipke i nos i crveni odsjaj, mislim da nije iz ove dimenzije. Quote
Јарослав Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Посебно када се погледа фаца на овој слици: Quote
Lou Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Ova poslednja fotka je kao neka kombinacija "Dune" estetike i atmosfere "Hellraiser-a". Quote
Talvi Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Meni je genijalno kako taj lik onako zajebantski menja te kostime od svirke do svirke i svi su vrhunski a hiljade bendova idu okolo kao klovnovi najveći. Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 ja sam se jezio kostima i performansa u metalu dok nisam naletio na ove manijake Quote
-con-struc-tor- Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 (edited) кад сам ово видео невероватно упечатљиви на свим пољима они наслови и текстови overwhelming за дуго слушање. али успомене на звук су таман Edited October 2, 2012 by -con-struc-tor- 1 Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 ne bih se slozio,definitivno iziskuje koncentraciju da se sve pofata,ali ako se mozes dovoljno skoncentrisati uopste nije overvelming,cak nasuprot,radi masta samo tako Quote
Џрк Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 ovi triput vise daju na maske, nego na produkciju Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 aj malo iscitaj sta je i kako je snimano,da vidis da davaju. Quote
-con-struc-tor- Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 ne bih se slozio,definitivno iziskuje koncentraciju da se sve pofata,ali ako se mozes dovoljno skoncentrisati uopste nije overvelming,cak nasuprot,radi masta samo tako вртећу свакако још кад ми се прислуша штогођ такво засад ми није материјал за рипит. изискује напор. дабоме, очито је тако смишљено. нпр. слушам мјузу и чујем рецимо резонанцу али она као да не потиче од те мјузе него од неког другог звука, па скупа звучи као да је из друге димензије и дезоријентише и гуши (а можда је то само бас а ја не могу добро да анализирам) Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 imas namjernog pojebavanja sa zvucnim spektrom kod njih koliko hoces,to je meni npr i melju njihovim najvecim adutima muzicki gledano,upravo,kao sto si primjetio,razbijanje konvencionalne slike o tome kako treba da zvuci jedan pa da kazemo dm bend,ali sve ide ka tome da se udje u neku sasvim novu teritoriju.sad,ako i to nije zanimljivo,logicno je da neces gubiti vrijeme sa njima. Quote
Џрк Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 aj malo iscitaj sta je i kako je snimano,da vidis da davaju. daj link, mene to uvek zanima ali ostaje fakat da im albumi zvuce totalno nemiksovano. Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 guglaj za swarth,ako ne moz' da cekas do sjutra,nemam zivota sad Quote
azal Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 MA JEBO MAJKU BRE http://pitchfork.com/reviews/tracks/14675-curtain/ Quote
Recommended Posts