azal Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 koment na last.fmu "Too short and too comprehensible." Quote
HeLLsarma Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Strasan album,produkcija jaca i cistija,al opet to surovo,haoticno,monstruozno,zakukuljeno,zamumuljeno na Portalov nacin. Alal im vera. Quote
Demon Seed Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Odlican je, preslusah ga nocas. Gledao sam i onaj live @_@ sunce ti jebem Quote
HeLLsarma Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Da damo svi po 100 eura pa da dovedemo Portal ? Quote
Talvi Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rN0ANl55BE0 Quote
oʞɾoƃ Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Izašao sam iz svoje pećine u kojoj sam pomno preslušavao novi album i mogu da kažem da mi je to najbolje njihovo ostvarenje, jer mislim da su uboli savršen balans razumljivosti i zajebanosti, kao DSO na Paracletusu. Odlično što je kraći, jer je sa ovakvom muzikom broj minuta potpuno nebitan, više volim da obrnem više puta jedan masterpiece. Kapa dole, moraću da ih uhvatim negde ovo leto. Quote
BLAGOJE Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 jebem vam oca sto ne pricate da je izaslo skinuli dusmani sve linkove,bacite 320ticu Quote
Descender Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Tek sad sam stigao da ga preslušam kako treba (6-7 puta), u posljednja 3 dana i vjerovatno zato što je još svjež, a nije ni predugačak, ali čini mi se da bi ozbiljno mogao biti njihov najbolji do sada... Vidjećemo još kad prođe malo vremena i dok se slegne, ali ponovo je riječ o remek djelu, to je sigurno... I da, komentarisala se po netu produkcija i pozitivno i negativno, ali meni je odlična i nemem skoro ni jednu jedinu zamjerku. Quote
BLAGOJE Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 ne kontam zasto ljudima smeta cistina,pa i na prvom je sve bilo dosta cisto,nije kao da nisu nikad furali i taj trip Quote
Lou Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 (edited) Pritegnut je low end, što je uspelo da, npr. izgura osmožičanu čistije u ukupnom zvuku. Nije ovo drastično drugačije, baš su sitnice, ali su sve prave. Ovo bi bio moj prvi utisak, budući da sam tek sada preslušao album, nekako sam odlagao. Nisu izneverili, to je sve što imam da kažem. Edited February 11, 2013 by Lou Quote
Џрк Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Opa, pa ovo izaslo. Bas me zanima kako je ispao album. Quote
Јарослав Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 мислим да ћу после овог спота почети да спавам са упаљеним светлом фазон, најбољи хорор филм који сам икада гледао Quote
Kumodraski Vo Posted October 31, 2013 Report Posted October 31, 2013 Kakav kraljevski spot, bio bi jos bolji da je uradjen potpuno u crno-beloj tehnici. Quote
Demon Seed Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 Kakav kraljevski spot, bio bi jos bolji da je uradjen potpuno u crno-beloj tehnici. Meni je bas do jaja crvena Quote
Lou Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 (edited) Edgar Allen Poe, pa jebem mater nepismenu onome ko je otkucao i onome ko nije skontao. Spot je vrhunski, razume se. Edited November 1, 2013 by Lou Quote
Lou Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Testiraju svoju publiku. Kolačić za mene. Quote
Recommended Posts