Lou Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 NE MOGU DA VERUJEM A ja još kao idiot se radujem što ću ga gledati u oktobru u Nemačkoj, potpuno nesvestan da čovek dolazi OVDE nama na noge Mogao bih i ja da odem na ovo. Videh ti sada sliku na eventu na last.fm, koji kvlt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Lou ima last ali neće da se druži sa nama? Btw, kul je to ali meni ambient generalno nekako nije muzika za slušanje uživo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Ju kako je zlo ovaj Denovali Swingfest... ali mnogo daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 (edited) Lou ima last ali neće da se druži sa nama? Btw, kul je to ali meni ambient generalno nekako nije muzika za slušanje uživo. Lou je skoro napravio last samo zarad statistike, jer ga zanima šta će ispasti nakon par godina. U stvari, i da bi pratio eventove, kurac palac. Ovo što kažeš za slušanje ambijentalne muzike razumem, ja sam podeljen po tom pitanju - smatram da neki oblik može da uspe, a neki nikako. Ovo će biti instalacija sa kvadrafoničnim zvukom i vizuelnim efektima, tako da to umnogome doprinosi ugođaju. Edited June 15, 2011 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Ju kako je zlo ovaj Denovali Swingfest... ali mnogo daleko. Karta za Dortmund iz BG-a povratna - 45€. Btw, kul je to ali meni ambient generalno nekako nije muzika za slušanje uživo. Kad su sedeća mesta i dobra vizuelna instalacija, a pogotovo odgovarajući zvučni sistem (kao na festivalima), neprocenjivo iskustvo. Pričam napamet, doduše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Ju kako je zlo ovaj Denovali Swingfest... ali mnogo daleko. pa pominjao sam ti ovo u ponedeljak prosli Inace, javi se ako budes dolazio Kad su sedeća mesta i dobra vizuelna instalacija, a pogotovo odgovarajući zvučni sistem (kao na festivalima), neprocenjivo iskustvo. Dovoljno je da su sedeca mesta (ili da moze na pod da se sedne), i da je ozvucenje dobro, i masala Znam kad sam u Rexu bio na Dis-Patchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 (edited) Da li je lokacija sa last.fm-a za Konera tačna? Mislim, Muzej savremene umetnosti se prostire na više mesta trenutno, pa da budem siguran. EDIT: Sad videh da se i na sajtu muzeja pominje Pariska ulica, nisam video odmah, jer su sitna slova upm. Edited June 16, 2011 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Salon Muzeja, prekoputa tramvajske stanice kod Kalemegdana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Ma da, kao što rekoh, skontah. Nego niđe da vidim adresu na njihovom sajtu, dok se nisam izbuljio po peti put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Što je najgore, na last.fm eventu je sve do juče stajala adresa na Novom Beogradu, pa sam ja promenio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 e, ja samo da se ispravim, gore u postu sam napisao da pocinje u 19h, lose sam video, pocinje u 20h. izvinjavam se na netacnim informacijama, nisam lepo video sta pise na sajtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ili sam ja blesav ili ono nije trajalo više od dvadeset minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Pa dobro, čovek i jeste rekao da je u pitanju performans, a ne koncert, i da je poenta u izložbi, a ne u muzici. Posle mi se žalio u intervjuu, prvo, da je bio preumoran, drugo, da nije imao struje ceo dan, nego je na licu mesta sve improvizovao, treće, da je proveo dva sata kod zubara, i četvrto, da je morao dosta da ukroti zvuk jer je ozvučenje bilo jako loše i mnogo je probijalo. Sama muzika/koncept super, ali je prostor bio dosta promašen, pogotovo što je nedopustivo da se nečemu onakvom prisustvuje stojeći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Znao sam da neće biti koncert, već da je dopuna, da se tako izrazim, izložbi, ali jeb' ga, baš kratko. Začudio sam se što nije bio stolica, to je zaista ogromna omaška, pogotovo kada se uzme nedostatak kulture kod ljudi koji ne shvataju da ne treba da prolaze ispred projektora i palamude dok svi ostali ćute. Primetio sam da je ozvučenje u kurcu, a stalno sam priželjkivao da počne glasnije sve to. Odlično je improvizovao. Tebi ostaje da ga vidiš u zemlji Germaniji, a meni da pročitam intervju i osvrt na njegov nadolazeći nastup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Jedino tako Nije, ruku na srce, bio nešto previše raspoložen ni za intervju, bio je dosta umoran i nervozan (pored toga što deluje kao totalno otkačen lik), ali sam ja bio dovoljno bezobrazan da odradim ceo intervju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Live report: Thomas Köner @ For The Innermost Intervju sledećeg utorka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Otprilike si rekao sve što sam mislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jmZopMg55f8 uh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Svaka cast na recenziji dogadjaja, tacno si mi malo oblje i objasno svrhu onih freski, posto Thomas ne govori Engleski bas najsjajnije pa ga jedva razumeh kada je pricao o njima. Evo jedan veoma zanimljiv ambient/witchhouse bend. Veoma je dobar imate ceo album ovde. http://aarrcc.bandcamp.com/track/wire-migraine |͎͚͍̠̦̝̹̖̼̩̝̘̺̺̹̿͗͋̊̑̂̓ͨͬͩ̒̓ͣ̇͋̌̈̚͠͡|̡̹̬̻̫̠͎̉͛̓ͣ͠|̴̨̡ͥ͂ͣͬ̃̚͏̼̠̗̳̝̫̠̣͓̥̟͓̭ͅ|̧̹͙̣̳̼̱̱̜̖͙̺̘͙͉̰̥̩̣̋̾̿͆͒ͦ̉̂ͮ̃̐͋̊̃̃͛̓̌͞ͅ|̷̨͕̣͇͎̦̗̮̮͍̣̬̲̣̟̭͎̖̬̒̎ͦ͗ͫͮ͘͝͠|̸͉̠͎̖͙̙̬̪̦̳̤͈͔̽̓̀̏̔̍̌̈́̃͗ͬ͊ͫ͑̚|̶͔̳̰̘͍̗̺̩̪̼͔̭̪̳͔͇̮̹̯̆̀͒͒̎͛́͛ͭͦ͂̊̿͑̃͘͟͝|͉̜̥̭̪͔̩̠̞̟̦̺̀ͥͩ̽ͪͫ̊͛̈́͢͢|̼̣͚̰̱͔ͨͬ̒ͦ́ͤͧ̌̐ͬ͜͝|̴̡̥̲͙͙͖̲̣͈̹̥ͣͭ͊͐̚|̴̧͇̞͚̮̰͓̺͈̈ͯ̊͛͒͌̅̑̃ͧ̀|̴̡̙̗͎͇̠͂͌̉ͧͨ́͌̽̒͌ͥ̃̍̾̀|̉̈́ͫͮͫͨ͆̃̍̑ͮ̓͐ͩ̚͏̶̷̛͉͕͍͎̩͠|̵͖̪͍̠̲̭̝͔̪͔͔͍͇̟͔̠̯͍͈̒ͤ͌ͬ̊ͪ̇ͦ͛ͦ̅̅ͦ́͘͘|̸̢͓͈͚͙͕̝ͭͮ̈̇͐̓ͮ̆͒͒̓͜͡|̨̰͈͈̰͇̘͉̟̣̯̘̬̠ͭͫ́ͣ́ͬ̀͆̉̒̒͂̃̌́̚͢ͅ|̸̬͖̬̰̣̙͖̳̙͚̟̥̮͔ͥͮͯͫ̓ͫ͌͊̇̇ͧ͠͞͡|̵̄ͭ̈́̋͏̴͕͔̱͕̦̬̜̫͘|̉ͫͫ̾̎̑̽̾ͮ̈́͒҉͇̳̱̝̪̬̗|̨̨̋̊ͨ̔̏̏ͦ̒̈͌̓͋ͣͬͥ͌̄͒̑͏͖̲͔̯̱̲̰̦͖̙̝̞̤͍̮́|̢̛̛͙̘̞ͭ̀͊͋ͬ̽͛̒̌̒͝|͆̆ͯ̓͐ͮ͛̀͊͗ͮ̈́̔̌͗҉̶̺̼̦̹̦̯̪̦̳͖̩̻̱̹͞͝|̯̮̪̟̻̦̇̈̓ͬͨ́ͥ̃͒͛̎́̚̕͡|̸̝̭̝͉̤̯̣̤̲̱̗̺͉̫̤̦͖̒̿ͪ̐͐̄̀̉͊̀͢ͅ|̶̵̨͎̦̣̘̳͓̞̲͉̜̫̞͍̙̠̼ͬͦ͒ͤ͟͡|̷̖̭̮̩̜͇̯͓̠͉̠̻̻̱͓̮̯̪̩̄̆̎͊̑͆ͦ͘|̴̵̰̞̣ͩ̓̎ͥ͒ͯͪͥͦͦ͐ͅ|͖̘̬̦͇̙̦̙͕̉̊̉͋ͧͧ̍̓̀ͥ͐̀|̛͓̫̩̤͖̲̫̳̤͈̺̦̒ͧ̄̿̊ͨͮ̓̑̈́̿̔ͤ̊ͮͯ͂͜ͅ|̵̡̩̫̺̦̐̀̅̉ͭ͂̾́̓̄̀̍ͣ̅͢|̺̺̬̣̘̤̻̘͉̜̞̺ͤ̑ͧ̿̏̉͑̄ͧ̌̑̀̾͒̓̚͘|̵ͨ̑͑̿̒ͪ̇̉ͪ͛̽ͭ̆̿̏̿̊̚҉̠̣̠̩̥̼̰̲̱̰͖̠̟͢͢͝|̢̙̠̘̯͍̱̮͚̯̌̂̎͂̇ͪ̎̇͋̏̎͊͛̾̒̌̚̚͡|̤̠̜͚̬̥̙̮̜̺̠̬͗ͧ̔͑̓ͩ͌͗̋̈̇͊̈͒̔̀͌͑́͠ͅ|͓̭̦̬͍͙̫̖̼͍̒̉ͮ̓̋̐͊ͬͣ͜|̶̘̘̭̭̰̦͍̂ͫ̇ͥ̈́̓ͧͯ̀̚͝͠|̷̺͈̼̟͔̜͇̙͕͔͙̆͒ͪͣͫ͒ͩ͌̚͟͝͡|͆͆̔̂͌̍̔̉͠͏̸̶̝̼̠͔̗͚̠͠|̴̸̠̼̝̗́̂̾͊͛̽ͦ̏̆̓̈̑́͜͠ͅ|̴̷͇͎̗͉̫̔͋͛̽̉̈́̈́͊ͥͨ̐̇̾́͝ͅ|̸̘̹͎͚͇͔̣̰̬͍̤ͮ̿͌̃̈́ͦ̂̀|̨̝̦̦̠͉̮͈͎̭̩͚̩͎͇̿̓ͯ͐̊ͣ̈́̈͢͡|̷̱͓̩̬̖̮̤̖̱͎̣̥͕͍̖̤͛̊̓̈́͂̽͢ͅ|̨͇̹̮̗̠̞̜͚̳̳̣̮͙͚̓ͯ̊̀͛ͭ̃̑͑͋ͩ̄̀̀͠|͐ͫ̂ͥ̾ͦ̍ͪ͆ͬ̊̇ͥ̐̂͌̚̚͟҉̤͎͇̝̬͎̱̘̭̬̗̬̱̮͇͘|̸̵͍̱̯̦͕̝̗̞̼̹̝̮̲̬̿̏ͤ̀ͩ͐̿͘͢͢|ͬ̄ͭ̂̓ͪͫ͒̌ͬͯ̈́͗ͨ̿͗͊ͩ͌͏̡̢̣͙͍̹̫͕̤̻͓̝͔̘̳̘͠ͅ|̶̨̧͕̹̱̝͍̓ͭ͗̃ͤ̅̽͂̋ͬͬ͊̂͐͌͂͐͢|̵ͨ̓ͬͥͮ̕͏̯̝͎̠̲͖̩̰͇͎̼ͅ|͇̬̦̥̱̤̘̪̦̤̤̼͒ͩ̍̋̌̽̄̋ͫ̋̿ͯͣ̚͢͠|̨͋̒ͦ̽͊҉̮̪̳̹̺̼̭̞̺|̵̡͍͓̗͕̟̩͙̠̺̗̟̥͖̮̞̇̍̽̓̽͗ͭ̂ͫ̊̚|̴̅͗ͨ͑ͯ͋ͯͫ̚͏̙̼̤̮|͇͔̫̝͚̳͈̗̠̣̥ͪͭ̾̄̍̃̚͡|̷̢͎̫̘͖͔̠̮͔͓̬̩̤̝ͫ͑ͧ́ͧ͑̐͘|̤̙͕̗̻̞̜̥ͯ͒̿͐̄ͭͤͪ͛ͮ̍̄̐̀͘͡|̷̬̹̭͎̝͖͈̭͔͙̼̠̹͍̪͚͚̿̆̋ͩ̆̋͌̐ͧ̀͋ͧ͊́̀|̷̮͙̣̱̗̜͇ͯ̈́͊̈́̊͂͌ͮ͒̂̃ͣ̃̋ͫ͆̚̕|̢̛͖̯̭̜̮ͦ͆̇ͧ͛̓̈̔̂͐̓̔̉̿̈̓ͅ|̶̧̯̣̜̗̤̳̱͓͎̲̘̮͚̠̦͔̳ͫ̓̈̋͢͢͢ͅ|͗͋̀͑͒ͬ̑͗͗ͧ͐̾̀̓̈̈́̚͏̀҉͍͎͖͎̲̠̝̟̘̪̘|̶̶͇̬̫͍̘͎̘̯͛ͩ͛͌̔̎͆̃̋̄ͧ̚|̴̢̢͔͈͓̰̤̯̯̓ͧͬ͑̄̐ͧͩ̿̋̇̂̌̑̿̈͡|̡͕̦̫͉̻̞̫̟͚̺̮̱̫̥͇͌̿̅͌ͭ̄ͩͪͦ̄ͫ̓́|̡ͧ̒̊̍͛̋͌ͭ̓͐͏̠̟̺̞̮̩̘̗̱̖̗̻͢|̸̷̶̖̗̙͚͎̩̜̀̅͌̿̓̅̾̈́ͣ̇̂͑̍ͥ̕͜|̟͕̰̜̩͍̫͙͆̇̐̀́̀͘͝ͅ|̵̟̫̹͎̗̫̻͕̩ͮͣͭ̍̂̀ͭͣ̒̃͟͢͟͠|̵̝͓̜ͪͨ̽̒̿͐̿ͯ͒ͥ̔ͦͥ̋ͧ̎ͫ̚͜|̶̓͌͑ͣ̊ͪ̈͊͂̌̎͛̌̑͛͐́͑̚͘͠҉̹̦͙̭̞͔̤̰̹̜̺̲̤̣̝̤͍̙ͅ|̃ͮ̐ͥ̆́ͤ͌͒́̒ͧ̃̊̉̓ͣ̚͏̛͓̺̹̼͙͜͠|͚̣͍̳̬̤̆ͪͫ͗̐̓ͪ̊̆ͣͯͩͩ̑͜͡͡|̷̶͖̝͖͖̻͖͔͙̫̞͇̮̺̥̋͆ͬ̽̀|͒̾̓́̓ͬ̓̾̚͞͠҉̶̯̫͉̯̮ͅ|̨̰͙̼̥̯̗̜͈̼̘̩̘̾ͭ͌̔͋̏́͘͢͠|̷̝̗̦̭͍̦̱̘̮͇̭͉̰͚͚͒̓̋ͦ̅̽̑ͭ͌́ͯ̿͜|̡̤͚̬͉̭͔̇̈́͒̀ͥ͐ͥ̿́̀̋̃͑ͦͮ̊̀͞|̡̤͈͎̰̐̇̋̔͑̏͌̿͊̐̔̑̏̀͟͢|̍ͯͣͣͣͦ͊̒̋̆̐̓ͣ̀ͥ̾̓̚҉̹̱̗̬̻͇͈̦̮͔̺͘͘|̨̳̭̲̦̻̲̬̪̦̝̳̙̗ͩ̀ͤͭ̅̽̽̂̀͘͘|̆͂ͤͬ̆ͫ̓̉͛ͭͤ̏ͬ͛̽̆̒͏̨͍̪̬̻̠̺̺̜́͘͡|̷̢͕͕͚̺̣̗̖͕͍̰̙̱̈̇ͥͪͭͭ̀ͦ̄͒ͪ̅̎͘|̢̦̭̝͙͙̝̘̘͕̫̇̈́̈̄ͩ́̚͢͞|̳͖̠͈͚̏̎̒́̀|̹̦͉̙͔̬̹̭͎̩͓̳̜̟͎̼̰͙̜́̆̽͋́͜|̷͑̿̑ͮ̽̏͋͏̱͖̝͖̹͎|͖̦̹͎̘̥̰͙͚̤̺̣̝̞͆̇͗̄̈̅͗̓ͥͬ̎͊ͩͮ͘͘͠ͅ|̴͉̲̦͇͇̰̩̻̮͕̱͔͍̪̯̗͉̆̒̍̽̕͞͝|̧ͪ̿ͥ̅ͫ̓̾ͩͭ̀͠͏͓̭͉̖̤̹̜̬|̧̢̪͙͙͍̰͕̟̓ͮ̐͢|̴̧͔̮̯̣̖̜͙̩̦̩̜̦̮͒̎̎́̐́͊ͧ̾|̵̧̛̱̻̞̟̞̺͍̺̞̪͔̩̖̘̭͇̀̍̎̕|̴͇͔̠̬̥̱͎͉̼̊ͨ̈̒̂ͥ̎̍̚|̱̯͇̪̠̹̑̃͌̐ͦ̽͂͜|̷̛͖̩͔͔͉͈̲͓̘̖̐̏̑̏̇̀͛̊ͩ̋͂̄͐̈́ͬ͛ͪ͜|̴̷̡̻̱̠̞͉̿͛ͨ͘͡ |̡̞̹̥̝͓̟̤͉̻̠̀̿͛ͩͥͭͣ̍̈̂͟|̶̛̞͍̝̳͎̙̼͎̭̠͓̳̦̜̬̥̱͖̫ͨͩ͒̃̔͐̊̇͛͂͑|̧̹̰̜͍͙̰̯̳̪͚͚̮͙̖͓̅ͦ͗̄̒͆ͯͥͦ̓ͤ̽ͯ̄̽ͨͮ͘͝͞|̧̛͔͙̹͎̻͔̞ͪ̒̓̉ͦ̿ͧ̚̕|̆͒͋͐͂̍̍̒ͯͦ̈̀ͤ͂ͥ͗̀̀҉͏̵̡͚͖͇̙͇̻̬̳̼͔͟|̶͒ͥ͂̿̊͒̾̀͏̫͖̠̻͇̯̝|̨̡̢͌̓̑̂̈́̈́̇̃̊ͩͥ̾̆̂ͮ̈́ͯ̍ͮ҉̣͓̻̥̻͖̙͎̫͉͈̱͕̮ͅ|̡̢̛͚͉̜̪̯̘͍͍̥̣̑̓̎ͮͮͧͦ̈́͌̿ͬ̓ͮ̄ͤ͞|̡̉̈ͪ́͘҉͏͍̟̘͍̺͖̘̳͈̜̻̻̯͔̥̝̰̖|̵̷̛͈̦͇͈͉͚̍ͫ͂̂ͪ̄͒̓͠|̧̙̱̰̟̜̩̰̪̱͉̑̍̓̌̎ͪ̓ͦ̕͜|̷̨͖̻̼̘̦̟̱̠̳͚̹̭̮̙͍̻͙͍͗̊̊͒̃͋̇ͣ̌ͦ͂̇̄́̅̌ͮ͗|̵̸̢̛͇̰̬̦̭̺̻̭͈̭̺̓͗ͮͮͣ̇̾͗͆ͫͩ͋̇̄̑͝|̶̨̛̺̺͖̱̘̻̝̘̹̝͙̳̜̜̥ͨ̄͛ͩ̀̏̅̒ͫ̔̈ͭ͒ͅ|̶̷̭̤̥̬̠̊͌̋̊̿̎ͧͪ̾̓͑̂̎ͣ|͊̓͌̐̌ͫͬ̈ͯ̉̀͘҉̨͚̳̳̬͙̱̖̩͉͢|̨̘̞̮̞̘͎̮͆̽̊ͭ͒̇ͫ͊̀|̴͇̬̺̙͍͍ͧ͂̓̑̋́̑̚̚͠|̴̧̧̨͍̹̯͓͈͎͎͙̯ͤͬ͊̋͂͌̂̉̽̇̅ͤ͌|̢ͩ̽̊̽̓̃҉̖̘͍͕̥̣̟͈͉͢ͅ|̨̖̺̲̗̯͓͚̹̈́̈͑ͨ̎̅́͢͠|͗ͤ̑̓̈̎̊̑͆͋̈́ͧ͐̑͏̶̟̭͍̣͓̣̮̪̟̼̫͖̫̟̜̗͔̀ͅ|̀͋ͧ̊ͥ̃͆͏̸̝̭̩͝ͅ|̀͂̈́̀̑ͨ̏̇̽ͮ̉ͧ̓̍ͫͭ̏̂ͯ́̕͏̫̱̞͚͎̗͖|̤̼̱̥̝̩̤͍̪͎̎ͤ͒͆̒̐̾͂͗̑̄̇ͯ̽̂̾ͮ͟|̛̤̯͉̮͈̭̤̦̭͓̱̣̺ͪ͛̓͛̎͂͑ͩ̀͞|̓͊ͭ̌͋̐̏̒͆̀ͯ͊ͦ͘͏̷̡̝͕͓͚͎͚̣̘̣͖̤̲̗̭͢|̙͕̳̗̣͕͖̰̗̞̤̬̖̦̞͎̐ͫ͗ͫ͒̎̌̀̎̚͟͝͡|̵̡̢̨̝͕̥̗̜̳̹̘͚̎̌̓̓ͨͥͦ̊̌̓͋̓ͣ̓̅̚|̶̡̯͙̳̯͌ͯ̑̉ͭ |ͭ̽ͣ̾͘͞҉̸͎̜̯̲͇̣|ͯ̈̀̿̂̑͑ͭ͋̓͒͗ͭͯ̐̏ͫͦ҉̴̙̞̙͖̣̙̰͢|̴̡̲̱̼̗͍̖̈́ͧ̏ͧ̑ͦͣ̓̂͒̚̕͟|̏͌̋ͪͩ̂ͬ҉҉̼̲̪͕͍̣͚̫̤͉͓̣̭|̛̯̠̹̲͈̩͕ͩ̑̈́ͥͦ͊̽̾͋̄ͦ̎̕͢͜͡|̵̶̱̙̜̟̣͕͙̰̽ͮ̔͗͑ͩ͗̂ͯ̊͌̒̑ͭ͗ͨ͗̕͠ͅ|̴̸̨̰̤̣̣͔͚͛ͦ̅̽ͭ̇̋͐̊ͫ̌ͣͫͨ͘͠|̧̧͇̳̪̜͚̺̭̜͈̞̦̜̼͈̲̪̆̿͂̋̎̔ͧ̽ͧ͒͗͌ͧͣ̀ͅͅ|ͥ̃ͩ̒͌ͯ̃͘҉͓̝͈̖̟̬̮̣͎̹̟̠̱͖͖̝̳̠ͅ|̥̰͓̜̍͊ͫ̈́͌̔ͫ̿̍̀̿͟͡|̨̧̡̛̗̟̫͖̬̝̪̭̰̱̳̠͙͚̼ͫ̔ͩ̓͊ͪ͛ͤ̀|̅ͩ͂ͪͦ͏͖͔̙̖͔̻̮̩̤̮̥ͅ|̨̛̃̀͌͐̉ͧ̚͢͏̦̺̯̠͙̪͔̺̳̤̣|͔͔̫̰̯͇̪͇̩͇̰͖̣̻̺͉̪̃̌ͨͧ͊̈́̓͌̍̂̉̀́ͤͤ͌̌̄͟͠|̵͙̗̜͙̹͇͈͔̩͚͗ͥ̈́ͦ̿̆̏ͬ͡|̵̖͍̫̺ͦ̑̔ͮͩ͂̔̀̃̅̄͛ͥ̅̿́͡ͅͅ|̸͇̥̝̰͚̜̱͈̐̔ͮ̾̉̃̋̓̀̀͢͢|̢̨ͨ̆͗̄ͣ̚͡͏̭̤͕̗̜̖̱̻̞̠̥̻̮̰̹̜͕̗|̶̠̝̤͇̮̻͚̪͚̘̹̹̯̟̭͖̝ͥ̃ͮͫ̈́ͪ̋̀͞|̷̴̧̟̳͉͎̗̻̟̭̱͍̖̹̖̝͇̬͆̅̌̉͂̃̂̓ͫ͌͠ͅ|̵̸͔̥̪͉̘̺̭̜̙̲̆͒͂ͨ͌̾͌́͂ͧ̔̅ͭ͒̕͜|̸͍̞̙̹̦̱̰̗̬͙̲͙͖͉̼ͫͫ͂ͯ̊̌̿̒̾̓̔̄̐̑́̕͡|̷͔̠̰͖̝͇̯͉͍̙̺̜͍̩̭̙̺̘͛͂̓͗ͣ͠ͅ|̸̴̧̤̦̠̬̥͍͕̥̱̖̤̤͎͓̓̽̾̾͊̿ͧ̃̕͜|̀̍̆͂̐̅̉ͮ̚͜҉̼̤̪̩̼͖͔̗̞̳̣̖̹̲͝ͅ|̷̨̜͓͙͈̙̪ͫͥ̍ͤ̽̐͂͜|̶̢̖̰̹͖̖̘̝͉̞̼̺͙̻̦̆̓̃̆ͣ͗|̛̠̮̰̜͚̫͓̖͔͚̯̞̝̗̇ͬͭͬ͒ͮͤ̔̀͘͘|̌ͫ̌ͦ̈͐ͮͮͤ̽ͭ̈҉̢͙͔͉͕̱̲͔̰͕̖͓̖̮͈̥͓͟͡ͅ|̷̛̹̜̹͉̤̠͓̟̪͇̠͇̹̭̩̙̾̋͌͗͆̏͂͆̚͡|̶̡͕͕̻̪̟͎̺͓͆͛ͪͮͨ͑͆ͮ̿̈͒ͪ̽ͣ̎̃ͅͅͅ|̧̫͔̜̲̟͖̞̖͉̯̿͂̋̓͆̓̇͋͂̅̄͡|̶̰̺̻̤̬̯̭̲̰͖̆ͩ͌̅ͦ̅͋ͭͦͦ̉̇̌ͭ̎́͟͠|̧ͭ͆̒ͬ̾̔ͭ͑̅̒̒ͭ͌ͦ̑͏̢̩̻̬̫͉̯̣̹̖̦̤̺͉̟̜͝|̴̢̞̟͕̺̠͈̭̗ͪ͂͌̊́̍͌ͅ|̢ͫͨͪ̓͟͏̩̼͙͉͙̳̠͎̲̭̝̜̩͕͉̜͔́|̷̴̗͓͈͓͓̞̣̘̟̤͙̗͍ͧ̅ͣ͐̅̆̈͊ͦͧ̃͋ͫ͊ͩ̚͜͢|̷̶̮̺̦̯̥͖̺̮̰̘͈͕͋ͩ͂̎̎ͫ͛̇̈ͯ̈ͥ̌̾̃͐|̵̝̹̘̹͖̬̭̤͊ͭ́̍ͤ̇ͯ͛ͧ͒͒̽̊̋̽̚͝͡͞ͅ|ͯ͋̉̿̿͒ͪ͛̈̈́̃ͨͩ͋̔̀͗̿ͤ̀͟͏͈̩̟͇|̶̨͓͖̜̦̣͆̓̓͛ͫ̓͢͝͠|̴̢̊ͬͭ̋ͧ͜͏͔̠͕̞̣̟͖͕͍͔̳̝|̢̧̼̳̲̘̪̼̼̪͚̊́̽̽ͧͫͭ͗͑̄ͧ̌͐̐̊ͩ̚̕̕|̵̤͉̰͓̱̘̳̳͈̯̼͚ͫ̃͂ͧ̌̆͒̀͛ͨͤ̎ͯ̀̕͞͞ͅ Edited June 23, 2011 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Taj witchouse je jedna uzasna hipsterka tvorevina. Enivej, neki ambient drone, itako te varijacije na temu: Stuart Dempster - Underground Overlays from the Cistern Chapel (1985) http://rapidshare.com/files/184937616/StD.UndOv.zip password: olduvai Lik je snimio album u rezervoaru nekom ogromnom kod Njujorka, kacih na jazz temi, ali mislim da ce vas vise zanimati. U pitanju je Stuart Dempster, on je svirao trombon na Alice od Sunn O)). Stuart Dempster - Underground Overlays from the Cistern Chapel (1985) http://rapidshare.com/files/184937616/StD.UndOv.zip password: olduvai evo i drugog, on je sniman u pozoristu Stuart Dempster - On the Boards http://rapidshare.com/files/447636696/Stuart_Dempster_-_On_The_Boards.zip Edited June 23, 2011 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Jesam li ja blesav ili je Lunarov post i ovde pun nekih simbola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) Haha, nisi. Vidis bre da radi to namerno I ovde cu jos jednom da iskoristim priliku da ga prozivam po forumu da je hipster. Nadam se da je sila u njemu i dalje jaka, i da ce se vratiti na pravi put, put metala, suma, maceva i dvolitarki. BLACK METAL IST KRIEG!!!! Edited June 23, 2011 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Thomas Köner intervju @ For The Innermost 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Dead Can Dance etno-ambient, mozda odgovara ovde. mozemo ocekivati nove radove u toku 2012. godine. Pustaju ih u kaficu Ilegala, u podrumu knjizare Plato kod filozofskog, Bgd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VXDYYfe-dZg http://www.youtube.com/watch?v=qZgeX0xFCAY&feature=related 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts