Jump to content

161 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Desnom rukom pishem i crtam, levom drzim mach i pistolj, bolje nishanim tako...

Sta znam, koristim obe ruke podjednako u ostalim situacijama, nema smisla ne koristiti obe ruke i nauciti da radish sa njima sve stvari kad ih vec imas dve. mada ako mutiram u oktopoda to bi definitivno bilo zanimljivije xD

A ko se od vas pridrzava bontona kada jede? One fore, levom rukom viljska, desnom noz i kasika? :mhihi:

Posted

A ko se od vas pridrzava bontona kada jede? One fore, levom rukom viljska, desnom noz i kasika? :mhihi:

haha nesposobna sam da secem hranu desnom rukom, tako da se rotiram, noz u levoj, viljuska u levoj :lol:

Posted

Fala kurcu da se pridržavam toga, odrastao sam čovek. Neću da budem kao mala sirena u restoranu (a ni kod kuće). :haha: Kod jela koja bi mogla da se jedu samo viljuškom koristim i nož, jer je lakše namaći hranu, nisam pobornik jurenja viljuškom po tanjiru.

Posted

ide / ili \ ?

neshto izmedju...naopako drzim olovku(vrh olovke je okrenut prema meni) i naopakim redosledom vuchem linije(od dole na gore,ja mislim...)nisam bash siguran,to samo drugi primecuju i pitaju uvek dal sam levoruk :haha: siguran sam da to ima za rezultat vrlo unikatan i zanimljiv font :haha:

Posted

haha nesposobna sam da secem hranu desnom rukom, tako da se rotiram, noz u levoj, viljuska u levoj :lol:

Koliko ti to levih ruku imaš?

Posted

desnjak. levom znam da vodim loptu i da dam zicer. :rockdevil:

Taj rad. :rockdevil:

mogu i ja da vodim loptu (dodushe, slabije nego desnom), ali zicere jedva mogu da ubacim, iz igre verovatno ne bih ni mogao. u igri ni ne pokushavam da koristim llevu za shut.

:no:

Posted

Moja baba je imala teoriju kako je leva ruka djavolja,pa me je naterala da se koristim desnom Oo

uuu moram da naucim da fapujem levom..

onda bi to bilo dodirivanje tajnih udova pod okriljem necastivog..

• Upvote 1
Posted

ja sam naucio i levom i desnom kad sam bio mali jer sam od redovnog fapovanja desnom mislio da mi se krivi kita pa cu da kompenzujem ako promenim ruku

it didn't work :frown:

Posted

Jedan moj komšija je uvek pričao kad smo bili mali da je super pre fapovanja sedeti na ruci jedno pola sata, onda utrne i super je osećaj.

Nikad nisam probao, smatrali smo ga za budalu.

Posted
Jedan moj komšija je uvek pričao kad smo bili mali da je super pre fapovanja sedeti na ruci jedno pola sata, onda utrne i super je osećaj.

Čuo sam za to. Meni ruka nije htela da utrne.

Posted

kako li je to otkrio bas se pitam

verovatno ako je spavao u nekom polozaju da mu je ruka utrnula pa je sa utrnutom rukom mogao da obavi mandatorni jutarnji fap

Posted

kako li je to otkrio bas se pitam

verovatno ako je spavao u nekom polozaju da mu je ruka utrnula pa je sa utrnutom rukom mogao da obavi mandatorni jutarnji fap

Nemam pojma ali taj je voleo da fapuje više nego 'leba jesti, po njegovoj priči pet puta dnevno mu je bio standard, imao je foru i sa mokrom rukom, sve u svemu svesrdno je radio na dehumanizaciji svoje šake.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...