prodigal child Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Deponiju je radio isti tim kao i The Whispered World - avantura sa verovatno najlepsom crtanom grafikom jos od Monkey Island 3, nije bas cista komedija, ali ako ste raspolozeni i za malo sete i melanholije... eto preporuke. Дајте препоруку за неку појнт 'ен' клик игру, али да је новија и да буде на фазон Алтер Ега. Jel to kao nesto misterija/zavera? Onda imas Lost Chronicles of Zerzura, The Black Mirror serijal, Memento Mori, Secret Files... Takodje, nisu nove ali Gabriel Knight serijal je obavezna lektira
Јарослав Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 GK је култ. Играо сам све досадашње делове. Јесте, Alter Ego је мистерија/завера. Проверићу ово што си препоручио, фала.
Angelystor Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Deponiju je radio isti tim kao i The Whispered World- avantura sa verovatno najlepsom crtanom grafikom jos od Monkey Island 3, nije bas cista komedija, ali ako ste raspolozeni i za malo sete i melanholije... eto preporuke. Kak'i je taj TWW, vredi li? Meni Deponia, pre svega kec, dobar smek, prica i sve, globlno dobar utisak, ali kraj toga + drugi deo su mi po svakoj stavci slabiji, usrali malo pricu imho. Moglo je sve da se zavrsi sa jednim delom.
prodigal child Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 TWW je onako bajkovita vise igra, mada nije da nema i humora, i cini mi se da je malo teza od Deponie. Mislim da je Edna & Harvey (prva igra istih autora) bliza Deponiji po humoru, ali to je totalno ludacka igra, i teza, svaki detalj na ekranu je opisan, ima puno citanja itd... Има ли ко линкове или торенте (квалитетне) за Myst III: Exile и The Longest Journey? za starije avanture ne postoji na internetu nista bolje od ovoga - http://adventurelegends.cjb.net/ takodje, nema boljeg torent sajta za stare avanture a i igre od ovog - http://www.underground-gamer.com/ zahteva samo registraciju a onda ides na "browse", jedino sto pretraga ne ide kao na Guglu, nego pises +myst na primer ili +myst +exile
Bourbon Princess Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 (edited) What happened to the humans? Set in a post-apocalyptic world strewn with cast-off machines, Primordia tells the story of Horatio Nullbuilt, a stoic robot who values his solitude and independence. Horatio spends his days studying the Book of Man, sparring with his droid companion Crispin, and tinkering with the airship they call home — a peaceful existence that becomes threatened when a rogue robot steals the energy source that the pair needs to survive. When Horatio and Crispin’s search for energy brings them to the dazzling city of Metropol, the simple quest to recover their stolen power core leads to unexpected discoveries about Horatio’s origins and a new understanding of the legendary humans who walked the earth before him. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0YvWQi_5fsw Edited January 3, 2013 by Bourbon Princess
Osiris Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 (edited) Trejler nove Schaferove avanture Edited March 28, 2013 by Osiris
VoivodBG Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 udjem na temu, vidim sta je sve izaslo od novih avantura i pozdravim se sa privatnim zivotom! evo i male preporuke odigrajte The Longest Journey, 3d likovi na 2d pejzazima i zaista neobicna prica i svet. Postoji i drugi deo, Dreamfall The Longest Journey, ali on je vec full 3d i ima odlicnu pricu, razradu likova, svetove. Izaci ce valjda i do kraja godine i Dreamfall Chapters koji ce nastaviti pricu.
metal guru Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 krajem godine? jbt ima osecaj da je prave eonima
VoivodBG Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 Naravno da imas kada je Dreamfall iz 2006. pa se dosta spekulisalo da li ce nastaviti igru, ali pojavio se kickstarter i eto, izlazice u epizodama. Sto je nekako ok, jer vecina danasnjih p&c igara tako mozda i najbolje funkcionise.
Dead Man Walking Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Je l' čuo neko za Rite of Passage? Mislim da je u ovom žanru. Igricu je napravila ekipa iz Novog Sada i prilično visoko se rangira, prva je tamo na nekim listama, čudima, nemam pojma.
ShinigamY Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Cuo sam ja. Evo recimo firma gde ja radim, izbacila prvu igricu pre godinu i nesto dana, pa pre nekih 6-7 meseci drugi deo, a radi se na dve nove... http://youtu.be/KMSpNzmGeqs ovo je iz prve igrice cini mi se. Inace su to Hidden Object igrice, point and click, za bakice i dekice uglavnom, i prodaju se uglavnom na Big Fish Games (oni su kao najveci distribuiteri.) A ova igrica je bas dugo bila u top 10. Edited May 18, 2013 by ShinigаmY
Osiris Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 Pojavio se Broken Age, nova Schaferova avantura, finansirana preko Kickstartera. Prikupili su preko 3.45 miliona, od 400.000 trazenih http://thepiratebay..../Broken_Age-3DM
Demon Seed Posted March 21, 2014 Report Posted March 21, 2014 (edited) ^ Bas dobra atmosfera, podsetila me na Undying Edited March 21, 2014 by Demon Seed
Demon Seed Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Dobar chapter 2, ima ponizavanja hriscanstva 1
Bourbon Princess Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Dobar chapter 2, ima ponizavanja hriscanstva
Recommended Posts