Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolege sa fakulteta,koji su mainstream metalci(maideni,metallica i to,a imaju 22 god) kazu da je film do jaja.Dakle kapiram da je totalno sranje.I rest my case.

Mainstream metalci najgora vrsta. :da:

Posted (edited)

Maideni nisu komercijala samo su KVLT,Rammstein,Nightwish,System of a down - e to se zove mainstream komercijala bez pokrica....velika je razlika izmedju KVLT-a i KOMERCIJALE ne samo u muzici,to takodje vazi i za igrice,filmove...

Edited by BruceBruce
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Malo mi je pun k..... ovakvih filmova. Jbt , socijalna , ljubavna , politicka drama , drama drama i samo drama. I onda se pojavi pokoja drama sa primesama crnog humora.

Bolje da urade remake Kosovskog Boja , Brave Heart style.:) Stvarno nam trebaju istorijski , mitoloski filmovi.

To i ja govorim.

• Upvote 1
Posted

Ili da urade nesto tako ali pomesano sa vilama, alama i vampirima, epska fantazija. :rockdevil: Imamo tako bogatu mitologiju, narodnu tradiciju i folklor, a ne snimamo nista u tom stilu.

• Upvote 2
Posted (edited)

Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd.

I Sveti Sava nesto kao Gandalf, ali moze da menja oblik u vuka i tako to..

sorry za offtopic.

Sve u svemu, smatram da su ovakvi filmovi nepotrebni Srbiji. mislim na sisanje.

Edited by Novaliis
  • Upvote 1
Posted

:lol: miksanje kosovskog boja sa vilama, alama i vampirima

Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd.

sorry za offtopic.

AXXAXAXA

XAXAX

AXXAXA

XAXAXA

XAXAXAXA

XAAXAXXA

XAXAAX

Је л' тачно да је овај филм копија Грин Стрит Хулиганс 1?

ne :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

sorry za offtopic.

i ja sam nedavno razmisljao slicno, ali o tome kako bi bilo dobro napraviti video igru (rpg, action-rpg ili strategiju) sa tom kosovsko-fantasy tematikom.

• Downvote 1
Posted

Maideni nisu komercijala samo su KVLT,Rammstein,Nightwish,System of a down - e to se zove mainstream komercijala bez pokrica....velika je razlika izmedju KVLT-a i KOMERCIJALE ne samo u muzici,to takodje vazi i za igrice,filmove...

ne, Maideni su mainstream, a ne komercijala, a ti mozes da budes fanboy i da ih branis do preksutra. Sem toga, trebalo je i da se povuku posle Brave New World albuma.

Inace, film naravno ne zelim da gledam jer je domaci, ali ko god kaze da je dobar onda ok, MOZDA i jeste

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

ne, Maideni su mainstream, a ne komercijala, a ti mozes da budes fanboy i da ih branis do preksutra. Sem toga, trebalo je i da se povuku posle Brave New World albuma.

Inace, film naravno ne zelim da gledam jer je domaci, ali ko god kaze da je dobar onda ok, MOZDA i jeste

Greska,oni su KVLT,Sisanje jos nisam pogledao nisam nasao snimak a u bioskop mi ne pada napamet da gledam :)

• Downvote 1
Posted (edited)

Је л' тачно да је овај филм копија Грин Стрит Хулиганс 1?

Nije, pogledah ga malopre u Ster-u. Nisu mogli bolji trenutak da izaberu da ga puste u bioskope. Zapita se covek. :da:

Edited by -Mare
Posted

zanimljiv film,ne preterano dobar ali ono...takodje slatko je sto snimase kod mene u kraju.Nacista koji ide da mlati gancije kod gazele a ima ih na 50 m od zgrade na cvetkovoj pijaci.

Mislim da previse stvari utrpase u pricu i da je trebalo da je razrade jos recimo pola sata.A ne ovako da udvoje naciste i navijace,skroz omasise to.Inace manje vise ide.Mada seru oko poznatog profe,bla bla,sa filozofskog,pa onaj bal u skupstini grada gde ulaze skinsi ko na dobar dan i.t.d...

Posted

ne seru oko toga sa profesorom, da znas da svi ti paradesnicari imaju duhovne oce u kojekakvim profesorima i akademicima (osim u popovima) kao sto je kosta cavoski npr.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Sta znam, i dalje mislim da bi bio korisniji SF film na temu kosovske bitke i slovenske mitologije uz primese turskog ranog folkora, i sto da ne, elemenata arabijske mitologije uz nezaobilazne elemente ranog, neiskvarenog hriscanstva ciji je najbolji primer Sveti Sava koji se pretvara u vuka, astralno ali i fizicki.

• Upvote 3