Bata Trokrilni Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 sta?? Pa nisi li se šišao do glave i pisao na fejsu kako je to za potrebe snimanja filma Šišanje? Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Kolege sa fakulteta,koji su mainstream metalci(maideni,metallica i to,a imaju 22 god) kazu da je film do jaja.Dakle kapiram da je totalno sranje.I rest my case. Mainstream metalci najgora vrsta. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Maideni nisu komercijala samo su KVLT,Rammstein,Nightwish,System of a down - e to se zove mainstream komercijala bez pokrica....velika je razlika izmedju KVLT-a i KOMERCIJALE ne samo u muzici,to takodje vazi i za igrice,filmove... Edited October 21, 2010 by BruceBruce 1 3 Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Malo mi je pun k..... ovakvih filmova. Jbt , socijalna , ljubavna , politicka drama , drama drama i samo drama. I onda se pojavi pokoja drama sa primesama crnog humora. Bolje da urade remake Kosovskog Boja , Brave Heart style. Stvarno nam trebaju istorijski , mitoloski filmovi. To i ja govorim. 1 Quote
рогозуб Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 turci naslone milosha obilicja na panj i pre nego shto mu odseku glavu on se prodere "slobodaaaaaaa" Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 Ili da urade nesto tako ali pomesano sa vilama, alama i vampirima, epska fantazija. Imamo tako bogatu mitologiju, narodnu tradiciju i folklor, a ne snimamo nista u tom stilu. 2 Quote
рогозуб Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 miksanje kosovskog boja sa vilama, alama i vampirima Quote
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. I Sveti Sava nesto kao Gandalf, ali moze da menja oblik u vuka i tako to.. sorry za offtopic. Sve u svemu, smatram da su ovakvi filmovi nepotrebni Srbiji. mislim na sisanje. Edited October 21, 2010 by Novaliis 1 Quote
Mr.Hate Posted October 21, 2010 Report Posted October 21, 2010 (edited) Onda se pojavi Sava Savanovic,odgrize kure Bajazitu i promeni se istorija. Edited October 21, 2010 by Mr.Hate Quote
djuk Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 film skroz van vremena, sad nacosi nose air ljax i trenerke, kakve fajerke, celavci i pizdarije... Quote
Мајор Гашпар Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Љакс и тренерке..неће баш бити, али нека ти буде. Quote
Novaliis Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Ja ih vidjam i dalje potpuno iste. Quote
kuruz Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Је л' тачно да је овај филм копија Грин Стрит Хулиганс 1? 1 Quote
рогозуб Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. i tako dobijesh kopiju "300" x) Quote
Mr.Hate Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 A kad se probudi ono jase radijator... Quote
Mita Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 miksanje kosovskog boja sa vilama, alama i vampirima Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. I Sveti Sava nesto kao Gandalf, ali moze da menja oblik u vuka i tako to.. sorry za offtopic. Sve u svemu, smatram da su ovakvi filmovi nepotrebni Srbiji. mislim na sisanje. AXXAXAXA XAXAX AXXAXA XAXAXA XAXAXAXA XAAXAXXA XAXAAX Је л' тачно да је овај филм копија Грин Стрит Хулиганс 1? ne 1 1 Quote
Berliner Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Pa da, da bude zanimljivije i komercijalnije. Kao, turci napadaju sa alama medj redovima, mi imamo vukove i vile koje healuju itd. I Sveti Sava nesto kao Gandalf, ali moze da menja oblik u vuka i tako to.. sorry za offtopic. Sve u svemu, smatram da su ovakvi filmovi nepotrebni Srbiji. mislim na sisanje. i ja sam nedavno razmisljao slicno, ali o tome kako bi bilo dobro napraviti video igru (rpg, action-rpg ili strategiju) sa tom kosovsko-fantasy tematikom. 1 Quote
Oddball Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Maideni nisu komercijala samo su KVLT,Rammstein,Nightwish,System of a down - e to se zove mainstream komercijala bez pokrica....velika je razlika izmedju KVLT-a i KOMERCIJALE ne samo u muzici,to takodje vazi i za igrice,filmove... ne, Maideni su mainstream, a ne komercijala, a ti mozes da budes fanboy i da ih branis do preksutra. Sem toga, trebalo je i da se povuku posle Brave New World albuma. Inace, film naravno ne zelim da gledam jer je domaci, ali ko god kaze da je dobar onda ok, MOZDA i jeste 1 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 ne, Maideni su mainstream, a ne komercijala, a ti mozes da budes fanboy i da ih branis do preksutra. Sem toga, trebalo je i da se povuku posle Brave New World albuma. Inace, film naravno ne zelim da gledam jer je domaci, ali ko god kaze da je dobar onda ok, MOZDA i jeste Greska,oni su KVLT,Sisanje jos nisam pogledao nisam nasao snimak a u bioskop mi ne pada napamet da gledam 1 Quote
-Mare Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 (edited) Је л' тачно да је овај филм копија Грин Стрит Хулиганс 1? Nije, pogledah ga malopre u Ster-u. Nisu mogli bolji trenutak da izaberu da ga puste u bioskope. Zapita se covek. Edited October 31, 2010 by -Mare Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 zanimljiv film,ne preterano dobar ali ono...takodje slatko je sto snimase kod mene u kraju.Nacista koji ide da mlati gancije kod gazele a ima ih na 50 m od zgrade na cvetkovoj pijaci. Mislim da previse stvari utrpase u pricu i da je trebalo da je razrade jos recimo pola sata.A ne ovako da udvoje naciste i navijace,skroz omasise to.Inace manje vise ide.Mada seru oko poznatog profe,bla bla,sa filozofskog,pa onaj bal u skupstini grada gde ulaze skinsi ko na dobar dan i.t.d... Quote
Berliner Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 ne seru oko toga sa profesorom, da znas da svi ti paradesnicari imaju duhovne oce u kojekakvim profesorima i akademicima (osim u popovima) kao sto je kosta cavoski npr. 2 3 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 ne seru oko toga sa profesorom, da znas da svi ti paradesnicari imaju duhovne oce u kojekakvim profesorima i akademicima (osim u popovima) kao sto je kosta cavoski npr. I stand corrected.Amfilohije ftw!I dalje imam njegov potpis na zidu,zig sotone! Quote
Novaliis Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Sta znam, i dalje mislim da bi bio korisniji SF film na temu kosovske bitke i slovenske mitologije uz primese turskog ranog folkora, i sto da ne, elemenata arabijske mitologije uz nezaobilazne elemente ranog, neiskvarenog hriscanstva ciji je najbolji primer Sveti Sava koji se pretvara u vuka, astralno ali i fizicki. 3 Quote
Baal Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 ^ ovo je najbolji post koji sam pročitao u poslednje vreme. Quote
Recommended Posts