kuruz Posted March 11, 2011 Report Posted March 11, 2011 Film je golo govno. Bavi se opštim mestima, apsolutno ništa novo nije rečeno. K'o da ne znamo da su Forsi skinsi, da klinci mlate Rome, i da policija i političari imaju svoje ljude na tribinama. Letos, kad sam išao u policiju da dam neku izjavu, bukvalno su mi pokazivali slike svojih ljudi koji u civilu idu na jug, a sad evropejci poput Imaginosa reditelja hvale zbog toga što je govorio o tome u ovom filmu. Na tako bedan scenario je dodata i katastrofalna gluma, pa je rezultat ova komedija. Nula bodova. 6 2 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted March 12, 2011 Report Posted March 12, 2011 i vidis da se ova nalozena klincadija lozi na film,dodje ti da bacis peglu.mejnstrim sajze za imaginosa i napaljene klince Quote
Hamsun Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 odgledao neko škotski Neds? nov film. klinac koji od takmičenja iz matematike dospije do ubijanja tipa pločom u glavu, i naravno još većeg ludila. zvuci poznato. Quote
El Karnisero Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Ови филмови о хилиганима у кинематографији постају еквивалент Мејден трибјутима у музици,изгледа... 1 Quote
Мајор Гашпар Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 odgledao neko škotski Neds? nov film. klinac koji od takmičenja iz matematike dospije do ubijanja tipa pločom u glavu, i naravno još većeg ludila. zvuci poznato. Педери украли од нас. Quote
kuruz Posted March 18, 2011 Report Posted March 18, 2011 I njih ću da tužim, kao i ove što su radili Šišanje, sve je to o meni. Od Petnice i pobeda na matematičkim takmičenjima do južne tribine. 1 2 Quote
Шöне Мики Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 U onom army shopu kao neki urbani prodavac-a u stvari rade dve picke kosmicke steta sto se ne vidi i gazda u kadru,onda bi sve bilo potpuno nerealno xD Quote
ollanik Posted July 9, 2011 Report Posted July 9, 2011 (edited) Dobar je film...nije me razocarao,mnogi pljuju ovaj film,alli sto se mene tice nista ne fali,gledljiv je i ima dobru pricu. Edited July 9, 2011 by ollanik 2 Quote
Recommended Posts