Talvi Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Sad se drži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 (edited) Uh, znam, ali nisam više mogao da ćutim. Edited October 10, 2010 by Denny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Ko ne voli Slejer zasluzuje sporu i bolnu smrt. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Razapnite Denija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Denny to sto si ti picketina , slushao cradle i mazao se dedinim lakom za cipele jer te niko nije voleo u skoli je tvoj problem ali slayer je jedan od malobrojnih bendova koji ne pravi kompromise zbog pickica !!!!!!SLAYEEEEEEEEEEEER!!!!!!!! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Slejer je najprecenjeniji bend ikad. Pfff,sta ocekivati od nemuzikalnog trola sem da odvali ovakvu glupost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Slejer ne pravi kompromise? God Hates Us All se ne slaže. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Ти изгледа читаш оно што желиш. Где сам ја поредио слејер и емперор?То што је слејер у треш металу то је емперор у блеку. А циљ блек метала није да има неку популарност епских размера Ja sam sinoc bio pjan ko dupe,pa ne znam ni sta si ti pisao,a vala ne znam ni sta sam ja pisao. Slejer ne pravi kompromise? God Hates Us All se ne slaže. Slayer ne pravi kompromise u smislu stavljanja zenskih vokala,klavijatura,sviranja hard rock-a itd.Na to se odnosilo.Nego dzore sve u sesnaest.A sto se tice GHUA,tu zvuk jeste nesto modernizovan,ali to je i dalje Slayer zvuk. Zapravo ne, jer ja ne slušam sve ono što podrazumevam pod pravim metalom. Recimo, ne volim Slayer, ali i Slayer spada u pravi metal, u ono što je nekada definisalo metal i omogućilo da se on etiketira kao poseban muzički žanr. S druge strane, slušam i neke bendove koji tu ne spadaju, kao što su Arch Enemy, Darzamat, Lacuna Coil... To pod jedan, a pod dva - hronologija jednostavno mora da se poštuje, zna se koji su to bendovi bili prvi označeni kao metal i postavili standarde - ne može black metal biti pravi metal, jer onda će ispasti da je ovo sve pre toga samo preteča metala. Danas, kao što rekoh, svako ubacuje žestoku gitarsku distorziju u muziku, ali to ne znači da su svi metal, i upravo zbog toga se valja podsetiti šta je to što je u svoje vreme bilo diferentia specifica metal muzike. Ajd da se i sa tobom slozim.Cudo.Ali svejedno,neces jebati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Pfff,sta ocekivati od nemuzikalnog trola sem da odvali ovakvu glupost. A šta ja to slušam, pa sam nemuzikalan? I otkad sam troll? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Slusam muziku koja mi se svidja, nevezano koji zanr, i to je jedino bitno. Nebitno kuda koji zanr ide.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 A šta ja to slušam, pa sam nemuzikalan? I otkad sam troll? Nit znam sta slusas,nit me zanima.Ali ako tvrdis,znaci tvrdis,da je Slayer precenjen bend,onda jesi nemuzikalan.Sto trol?Nemam pojma,to mi prvo palo na pamet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Nisam ja nigde rekao da je on loš. Ali, itekako je precenjen, imho. Menjao bih deset Slejera za jednu Sepulturu ili jedan Kreator. No, to sam ja, jbg. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Slejer je najprecenjeniji bend ikad. Слејер је бенд који је сваки албумом померао границе метала.Сваки албум је једна кољачка машинерија у којој нема стајања.Конкретно шамарање слушаоца рифовима,бубњем,бескомпромисним текстом.. Да не помињем култан статус. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trwe Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Slusam muziku koja mi se svidja, nevezano koji zanr, i to je jedino bitno. Nebitno kuda koji zanr ide.. same thing...a Sleja ne moze da bude precenjena pa da ga jebesh...ipak zauzimaju unikatno mesto u svetu heavy metala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Sleja ce zauvek biti specijalan bend za mene. Jbt dok sam bio klinac obozavao sam ih ko bogove, sada ih respektujem zbog svega sto su uradili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Ова песма треба да иде на свим радио станицама и телевизијама кад крене смак света http://www.youtube.com/watch?v=rvuO2EvCTAE&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 U to sine uz to sam prvi put jebo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Куда иде јуметал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Brate, koji hardcore fanovi, pa ni ja nisam bio tako lud za njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Pffft, nije merilo ljubavi prema bendu to sto njihovo ime urezes sebi sestarom po ruci, uradis neku tetovazu i slicne gluposti... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 To je merilo za mentalnu retardaciju. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Где сам ја поредио слејер и емперор? Nema tu poredjenja, potonji su dosta bolji. Ова песма треба да иде на свим радио станицама и телевизијама кад крене смак света http://www.youtube.com/watch?v=rvuO2EvCTAE&feature=related Gde je to snimano, u Bosni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 (edited) U to sine uz to sam prvi put jebo!!! http://i23.photobucket.com/albums/b398/dechak/slayer2.jpg Jel ovo bese tvoja kultna fotka? Edit: cini mi se da se na tvojoj videla i faca, a i ova ruka je premrsava Edited October 11, 2010 by Simadin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Slusam muziku koja mi se svidja, nevezano koji zanr, i to je jedino bitno. Nebitno kuda koji zanr ide.. Razmisljam da li da se organizujemo, da napravimo neku zurku u tvoju cast. Kakav si ti plemenit covek. CAR! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Administrator Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nit znam sta slusas,nit me zanima.Ali ako tvrdis,znaci tvrdis,da je Slayer precenjen bend,onda jesi nemuzikalan.Sto trol?Nemam pojma,to mi prvo palo na pamet. lemmy , Denny ima jedva 18 godina i treba još da se razvija , daj mu malo vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts