Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 10/4/2011 at 4:31 PM, Lou said:

Metal za nesrećno zaljubljene tinejdžerke koje plaču nad dnevnikom, jer više ne mogu nigde da pronađu ONU nijansu crnog laka koju najviše vole.

Samo crno dok ne naiđe nešto tamnije ;)

Posted

ово питање је важно за метал: где ће јуметал бити за 15, 20 година?

хоћете ли и тада бити активни чланови?

да ли се надате занимљивим новим лицима (и другим променама у постави)? концептуалним променама?

• Upvote 1
  • 4 months later...
Posted
  On 10/6/2011 at 10:36 PM, -con-struc-tor- said:

да ли се надате занимљивим новим лицима (и другим променама у постави)? концептуалним променама?

mislim da ce se i dalje sve brze smanjivati broj aktivnih clanova i da nece biti novih iteracija i revolucija. mislim da prisustvujemo ajron ejdzu ondosno fajnl ektu. gorivo yuma su bile dve stvari: 1. nesto sto je odavno prestalo da postoji a sto su neki nazivali domacom scenom i 2. povezano s prvim - porast broja klincadije i omladine koja se zainteresovala za metal i zeli informacije o bendovima i da prozbori koju povodom svog novostecenog metal identiteta, a sto je nesto sto ne vidim da se desava u poslednje vreme.

cinjenica je da yum ne mora da postoji (ljudi ga uzimaju zdravo za gotovo, u fazonu nema neka alternativa yumu itd. ali u zabludi su ako misle da ce ga to odrzati u zivotu) i da se toliko smenilo generacija aktivnih korisnika, tzv "stubova foruma" da je neobicno sto jos uvek ima nekog zivota - no, primetan je trend smanjivanja broja aktivnih tema sto je opstepoznat pokazatelj neumitne forumske smrti. bm ce najduze da opstane ubedljivo, ali kad bude ostalo samo 5-6 aktivnih korisnika koji su godinama postovali na jednoj jedinoj jednoj te istoj temi onda ce ljudi lepo da konstatuju da je forum umro i da ga ceremonijalno norternmunforestimpejluju.

• Upvote 1
  • Downvote 2
  • 1 month later...
Posted
  On 10/6/2011 at 10:36 PM, -con-struc-tor- said:

Biću aktivan član metala, a ovog foruma ne znam. Ni sada nisam aktivan, uglavnom čitam šta drugi pišu, nailazim na nove bendove, smejem se itd. Malo korisno, malo zabavno. Retko kada izazovem neku raspravu i budem linčovan ali to je na ovom forumu normalno. :)

Što se tiče novih lica, uvek im se nadam, a ono što znam je da ih i sada ima samo ih ja nisam sve otkrio :) Voleo bih da se pojavi neko, i znam da hoće, ko će malo da pomeri stvari. Uglavnom svi imitiraju danas jedne druge ali pojaviće se neko ko će nas oduševiti i pokrenuti lavinu imitatora od kojih će neki takođe biti dobri. Ko i kako će to uraditi tek ostaje da saznamo!

• 2 months later...
Posted

Ne znam da li postoji zgodnija tema na kojoj bi rekao ovako nešto, mada zalud i to sviranje instrumenta koji nije muzički.

Uglavnom, ja se sad najčešće klonim bilo kakvih rasprava, jer mislim da se sve one vrte u jednom začaranom krugu. U svakom slučaju, jednom sam prisustvovao raspravi gotičarke i hevimetalke na jednoj strani i dvojice koja pripadaju ekstremnim metal vodama na drugoj. I nisam se stavio ni na jednu od te dve strane, jer su ovema dvema smešni "dranje" pevača, satanizam i loša produkcija (nekih bendova) black i death metala, a s druge strane ovoj dvojici su sigurno smešni kože, lanci, vile, čarobnjaci, zmajevi itd. I mogu da shvatim i jednu i drugu stranu, ali rasprave tipa Iron Maiden vs Gorgoroth su mi krajnje besmislene. I svako će misliti da je baš on u pravu, a ljudi danas kao da žive od pokušavanja da spuste jedni druge u stilu "ja znam više o muzici nego ti i zato sam pametniji od tebe". Mislim da su mnogi ljudi na ovom forumu to već shvatili, i zato je sve manje aktivnih tema i članova ovde.